Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 06 13, 14:02)
kartais komentarai kada yra visai nebūtini labai gali smarkiai paveikti. Dar supranti kai pakritikuoja keliose žinutėse, bet kai čia per visą temą eina kalba apie nuotrauką kad ji pritemptinė, netinkanti temos tai nemanau kad būtų labai malonu.
Aš autorės vietoje irgi greičiausiai būčiau neatlaikius spaudimo.

Konkurso pabaigoje bus labai įdomu pasižiūrėti kokias nuotraukas pateikė didžiausios kritikės hihihi.gif ar kaip visada bus tuščia  biggrin.gif netaikau niekam asmeniškai

tada jau tikrai nereik dalyvaut tokiuose konkuruose schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 13, 13:37)
ir vis tik as manau,kad jei bijo zmogus komentaru,geriau is viso nedalyvauti 4u.gif

na jau smile.gif kaip gi tada po to burbuliuosi kad neva komentarai nepatiko arba tradicinis 'o kur jūsų foto?' rolleyes.gif visada atsiranda tokių, kur deda bile kokią / neatitinkančią temos / pritemptą nuotrauką o tai pastebėjus ima niurzgėti (dažnai ir su įžeidinėjimais) ko pats nedalyvauji. didžiausios niurzgos ir iki asmeninio gyvenimo nagrinėjimo prieina rolleyes.gif juk logika maždaug 'jei nemoki pastatyti namo - nėr čia ko jame gyvent' hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 13, 14:36)
tada jau tikrai nereik dalyvaut tokiuose konkuruose schmoll.gif  schmoll.gif

tokios - pačios aktyviausios dalyvės. palaukit konkurso rezultatų ir paskaityt atsiliepimus po to rolleyes.gif
Atsakyti
Nesureikšminkit tų išsiėmimų. Gali būt kur kas banalesnės priežastys - žmogui gali pasidaryt nebeįdomu dalyvaut konkurse, kuris jam vis labiau ir labiau nepatinka. Padaro čia įvykį iš nieko. Praėjusiame pati išsiėmiau. Nuotrauka atsiliepimuose buvo vertinama gerai, bet pamačius konkurso eigą, tiesiog praėjo noras jame dalyvauti. Nes jis man kaip dalyviui pasidarė nebeįdomus. Be jokių vidinių dramų ir tragedijų. Turi teisę kiekvienas ir dalyvaut ir persigalvot, negerai aišku jei žmogus išima neatlaikęs kažkokio neva ar tikro spaudimo, bet tai toli gražu ne vienintelė išeitis ir tai daro toli gražu ne tik tie, kurie jaučias kažkaip spaudžiami. Išima ir tie, kuriems į konkursą labiau pasidomėjus pasidaro tiesiog "nusispjaut".

Be įvykių niekaip biggrin.gif Neatitiko kažkieno stereotipinio temos supratimo - tragedija, išėmė - vėl tragedija, nereikėjo dalyvaut ir t.t. ir bla bla. Kaip nori žmonės taip renkas, taisyklės eigoj pakeist savo apsisprendimą leidžia, baisus dalykas... cool.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 06 13, 14:40)
didžiausios niurzgos ir iki asmeninio gyvenimo nagrinėjimo prieina  rolleyes.gif

jūsų komentarai Atogrąžai yra tobula iliustracija šitam sakiniui lotuliukas.gif

Siūlau kada konkursą "didžiausia bambeklė fotokonkursų aptarimuose" hihihi.gif bet čia ne fotokonkursas, tai negaliu siūlyt tam skirtoje temoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 birželio 2009 - 13:58
gera tema thumbup.gif kvatojaus is sirdies tuos du ruruzus pamacius biggrin.gif

Rustei 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz kantrybe rolleyes.gif
Atsakyti
hi:), taip tiesa, jos ir dar kelių komentarai tobula iliustracija. kai kurie tiesiog nesugeba nebambėti ir neieškoti sliekų kur nėra. o tokiam konkurse būtų per daug kandidačių į pirmą vietą kad turėtų pasisekimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 06 13, 12:25)
Įvardinkit konkrečiai - kuri?

tiek to... gal pati kada dalyvausiu ir nebus labai malonu, jei kas žiauriai peiks...

tiesiog labai jau mes žmonės skirtingi, vieni įdeda ir kiti dar balsuoja, o kiti gėdytųsi tokią apskritai dėti mirksiukas.gif taip jau yra... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 06 13, 14:02)
Konkurso pabaigoje bus labai įdomu pasižiūrėti kokias nuotraukas pateikė didžiausios kritikės hihihi.gif ar kaip visada bus tuščia  biggrin.gif netaikau niekam asmeniškai

aš tarkim niekada neturiu konkursui skirtų foto, tik kartą turėjau su savo augintiniu, nes aš daugiausia fotkinu viską su savimi, artimaisiais, o vaikų pas mus nėra, tai neatitinka temos, o ne todėl, kad bijau ax.gif man gražu žiūrėti kaip kiti nufotkina gamtą, deduosi tokias fotkes ir ant desktopo, bet pati kažkaip neprisiruošiu tokių kadrų pagauti, nevaikštau visur su fotiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 13, 15:26)
hi:), taip tiesa, jos ir dar kelių komentarai tobula iliustracija

Turėjau omeny jūsų komentarus jai wink.gif Manau ir be šito mano paaiškinimo supratot, bet tiek to...
QUOTE(l'eau @ 2009 06 13, 15:26)
o tokiam konkurse būtų per daug kandidačių į pirmą vietą kad turėtų pasisekimą rolleyes.gif

Jūsų taip lengvai niekas neperspjaus . irnesakyk.gif Vis tik įdirbis...

Na tiek, palauksim tokio konkurso, o kol kas gero nebambekliško savaitgalio mums visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 birželio 2009 - 16:26
Sveikos, giriu visu nuotraukytes 4u.gif
Gaila tik 3 balselius turejau, o juos taip sunku buvo duoti, visos nuotraukos viena uz kita grazesnes thumbup.gif
Sekmes dalyvaujancioms! mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 13, 17:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 06 13, 17:20)

aš manau jūs irgi supratot smile.gif o man iki kai kurių dar toli gražu... neperspjausiu niekad rolleyes.gif juk tiek daug sliekų ieškotojų kurioms ant kiekvieno kampo tik kritika ir nepasitenkinimas rodos. o kas apie kitus sprendžia pagal save - tegu sau niurzga, juk jau etatinių yra, be kita ko nuolat ir kitų asmeninį gyvenimą pakomentuojančių irnesakyk.gif

balsavau už šias
user posted image
labai graži kompozicija, spalvos, be to atrodo natūraliai pagautas kadras thumbup.gif
user posted image
čia irgi vyrukai atrodo rimtai užsiėmę, be to tikra pagalba thumbup.gif
user posted image

iš tikrųjų labai daug gražių nuotraukų ir liko visos į temą, todėl išsirinkti buvo sunku smile.gif balsų pritrūko
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Nuotraukų: 51. Peržiūrų: 12356. Priimta balsų: 486 Kaip mazai balsoja mamytes verysad.gif ne aktivei smile.gif
Atsakyti
man šita labai patinko. Labai nuoširdi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 06 13, 21:55)
man šita labai patinko. Labai nuoširdi.
user posted image

drinks_cheers.gif atidaviau jai balsiua thumbup.gif
ir dar sioms:
user posted image
user posted image
Atsakyti