Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

as ir jau savo balsiukus atidaviau 4u.gif 4u.gif ...idomu ar laimes kokia foto,uz kurias atidaviau balsa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 12, 09:04)
Paprasta, bet labai žavi ir kontrastinga nuotrauka, rimtas, dirbantis tėtis, baisi, lūžena turbūt mašina ir aprengtas, sutvarkytas į kiemą išleistas vaikiukas, kuris nebijo susitepti ir taip nuoširdžiai seka tėtį smile.gif
tik... ech, kad dar kokybė čiut geresnė būtų...
http://www.supermama...p...&phid=17493

Man ši nuotrauka taip pat thumbup.gif thumbup.gif . Ji buvo viena iš tų, už kurias balsavau. Šįkart gana sunku buvo išsirinkti už ką balsuoti. Nedaug nuotraukų, kurios mane sužavėjo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 12 birželio 2009 - 13:09
QUOTE(viktutes @ 2009 06 12, 11:10)
bet čia juk ir yra buitiniai kadrai, o ne foto sesija, kaip namų ūkį tvarko šeimos galva ir jo atžalos biggrin.gif

aš manau, kad bet kokia nuotrauka ką tu befotkintum turi būti pakankamai kokybiška ir traukianti akį ax.gif nuotrauka, tai atminimas, ji tai - ką mes rodome kitiems, o kas iš to, kai į ją net nemalonu žiūrėti ir nesinori į ją žiūrėti...
niekada gyvenime nefotkinau su mobiliu doh.gif schmoll.gif kai turėjau tik muilinę, spaudžiau iš jos pačius įmanomus nustatymus, kad tik kokybiškiau būtų... todėl ir iš kitų reikalauju ax.gif
Atsakyti
Visas nuotraukos labai grazios wub.gif vertas prizo 4u.gif wub.gif
Mano pasirinkimas 4u.gif
first.gif thumb_yello.gif
user posted image
second.gif wub.gif
user posted image
third.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti

user posted image
man si pati paciausia first.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 06 12, 15:34)
user posted image
man si pati paciausia first.gif
man irgi lotuliukas.gif bet del kokybes third.gif
Atsakyti
grazios foto ir smagus konkursas, tik gaila, kad saviskes foto neradau jame sad.gif
Ruste, gal nesunku pasakyti, kas netiko, kad kita karta zinociau..?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 12, 13:23)
niekada gyvenime nefotkinau su mobiliu doh.gif  schmoll.gif kai turėjau tik muilinę, spaudžiau iš jos pačius įmanomus nustatymus, kad tik kokybiškiau būtų... todėl ir iš kitų reikalauju ax.gif

vaje kaip kategoriskai. Su fotografija ir duonai uzsidirbu, bet mano seimos albume yra ir kelios foto darytos mobiliu telefonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 12 birželio 2009 - 16:07
QUOTE(egle50 @ 2009 06 12, 15:52)
grazios foto ir smagus konkursas, tik gaila, kad saviskes foto neradau jame sad.gif
Ruste, gal nesunku pasakyti, kas netiko, kad kita karta zinociau..?

nesunku. mirksiukas.gif

norėtum asmeniškai, ar viešai?
primink apie ką foto buvo, tada pasakysiu smile.gif
Atsakyti
As irgi jau atidaviau balsus, sunku buvo pasirinkti, nes tikrai nemazai yra zaviu ir nuosirdziu nuotrauku wub.gif
Lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 12, 15:28)
nesunku. mirksiukas.gif

norėtum asmeniškai, ar viešai?
primink apie ką foto buvo, tada pasakysiu smile.gif

asmeniskai 4u.gif
dukryte padeda teciui taisyti dvirati mirksiukas.gif
aciu thumbup.gif
Atsakyti
aų jau negerą nuojautą turiu dėl laimėjimo unsure.gif doh.gif
Atsakyti