as ir jau savo balsiukus atidaviau ...idomu ar laimes kokia foto,uz kurias atidaviau balsa
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 12, 09:04)
Paprasta, bet labai žavi ir kontrastinga nuotrauka, rimtas, dirbantis tėtis, baisi, lūžena turbūt mašina ir aprengtas, sutvarkytas į kiemą išleistas vaikiukas, kuris nebijo susitepti ir taip nuoširdžiai seka tėtį
tik... ech, kad dar kokybė čiut geresnė būtų...
http://www.supermama...p...&phid=17493
tik... ech, kad dar kokybė čiut geresnė būtų...
http://www.supermama...p...&phid=17493
Man ši nuotrauka taip pat . Ji buvo viena iš tų, už kurias balsavau. Šįkart gana sunku buvo išsirinkti už ką balsuoti. Nedaug nuotraukų, kurios mane sužavėjo
QUOTE(viktutes @ 2009 06 12, 11:10)
bet čia juk ir yra buitiniai kadrai, o ne foto sesija, kaip namų ūkį tvarko šeimos galva ir jo atžalos
aš manau, kad bet kokia nuotrauka ką tu befotkintum turi būti pakankamai kokybiška ir traukianti akį nuotrauka, tai atminimas, ji tai - ką mes rodome kitiems, o kas iš to, kai į ją net nemalonu žiūrėti ir nesinori į ją žiūrėti...
niekada gyvenime nefotkinau su mobiliu kai turėjau tik muilinę, spaudžiau iš jos pačius įmanomus nustatymus, kad tik kokybiškiau būtų... todėl ir iš kitų reikalauju
Visas nuotraukos labai grazios vertas prizo
Mano pasirinkimas
Mano pasirinkimas
man si pati paciausia
QUOTE(Oksanik @ 2009 06 12, 15:34)
man irgi bet del kokybes
grazios foto ir smagus konkursas, tik gaila, kad saviskes foto neradau jame
Ruste, gal nesunku pasakyti, kas netiko, kad kita karta zinociau..?
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 12, 13:23)
niekada gyvenime nefotkinau su mobiliu kai turėjau tik muilinę, spaudžiau iš jos pačius įmanomus nustatymus, kad tik kokybiškiau būtų... todėl ir iš kitų reikalauju
vaje kaip kategoriskai. Su fotografija ir duonai uzsidirbu, bet mano seimos albume yra ir kelios foto darytos mobiliu telefonu.
QUOTE(egle50 @ 2009 06 12, 15:52)
grazios foto ir smagus konkursas, tik gaila, kad saviskes foto neradau jame
nesunku.
norėtum asmeniškai, ar viešai?
primink apie ką foto buvo, tada pasakysiu
As irgi jau atidaviau balsus, sunku buvo pasirinkti, nes tikrai nemazai yra zaviu ir nuosirdziu nuotrauku
Lauksim rezultatu
Lauksim rezultatu
QUOTE(Rustė @ 2009 06 12, 15:28)
asmeniskai
dukryte padeda teciui taisyti dvirati
aciu