Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

QUOTE(l'eau @ 2009 06 12, 00:23)
...bet pasirodyti kad be sėdėjimo forume netgi knygą atsiversti sugebėjot ir labai norit jos frazėm pasimėtyt skaityti mokat visai nebūtina spaminti  smile.gif ...o jei vis dėl to laiką leidžiate tik forume ...

Kokia tu vis tik juokinga good.gif hihihi.gif
Na, o kad tavo žinučių skaičiaus, surinkto per 1-us metus ,,aktyvaus dalyvvimo neforuminiame, o realiame gyvenime" man ir per 3 buvusius, ir per 3-is sekančius nesurinkt, turbūt, anot tavęs reiškia, jog neturiu, ką pasakyti, ar ne? lotuliukas.gif Tu man vis labiau ir labiau patinki biggrin.gif good.gif
....................

Smagu, kad jau balsuojam. Aš apsistojau ties tomis, kurias jau anksčiau buvau išsirinkusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 06 12, 00:06)
o man si karta nesunku smile.gif
laukiu 12 val kad atlikt pareiga smile.gif bijau kad per savaitgali nebus kada prisest smile.gif

man taip pat cool.gif . Šiame konkurse mielos, šiltos visos nuotraukos wub.gif , pagabininkai mūsų mažieji - tokia nuoširdi jų pagalba ax.gif , bet keletas yra kur iš karto kabina, traukia akį wub.gif 4u.gif

Tai va...jau ir balsus atidaviau labiausiai patikusioms didis.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 06 12, 08:14)
Tai va...jau ir balsus atidaviau labiausiai patikusioms didis.gif

drinks_cheers.gif as irgi jau nubalsavau ploja.gif

visai nesunku buvo issirinkt g.gif ax.gif
Atsakyti
atidaviau ir aš balsiukus smile.gif

Paprasta, bet labai žavi ir kontrastinga nuotrauka, rimtas, dirbantis tėtis, baisi, lūžena turbūt mašina ir aprengtas, sutvarkytas į kiemą išleistas vaikiukas, kuris nebijo susitepti ir taip nuoširdžiai seka tėtį smile.gif
tik... ech, kad dar kokybė čiut geresnė būtų...
http://www.supermama...p...&phid=17493

nu argi ne pagalba? biggrin.gif thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=17584

o ši foto patiko dėl kokybės ir skirtingumo nuo kitų, kad ir kiek kitokią pagalbą žmonės sugeba pateikti tokiam sakytume darbingam konkursui smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=17628

iš tiesų, tai jei kiekvienoje foto dar būtų konkursų verta kokybė, tai galbūt būčiau rinkusis kitas nuotraukas, nes labai sunkiai pirštai spaudžia mygtuką Balsuoti, kai nuotrauka ant tiek tokia buitinė, gal net su mobiliaku daryta doh.gif unsure.gif kad ir kokia būtų idėja, ji turi būti pirmiausia labai kokybiška ax.gif
Atsakyti
Atidaviau savo balsus:

1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 12, 09:04)

iš tiesų, tai jei kiekvienoje foto dar būtų konkursų verta kokybė, tai galbūt būčiau rinkusis kitas nuotraukas, nes labai sunkiai pirštai spaudžia mygtuką Balsuoti, kai nuotrauka ant tiek tokia buitinė, gal net su mobiliaku daryta doh.gif  unsure.gif kad ir kokia būtų idėja, ji turi būti pirmiausia labai kokybiška ax.gif

bet čia juk ir yra buitiniai kadrai, o ne foto sesija, kaip namų ūkį tvarko šeimos galva ir jo atžalos biggrin.gif

atidaviau ir aš jau savo balseliu rolleyes.gif ...bet man nebuvo lengva..norėjau už daugiau kandidatų pabalsuot ax.gif
Atsakyti
O aš pasirodo kaip naujokė negaliu balsuoti... nu ką, taip man ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
jau turėtumėt galėti. juk berods dvidešimt žinučių reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 12, 12:25)
jau turėtumėt galėti. juk berods dvidešimt žinučių reikia g.gif

man regis 25 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodkrantė @ 2009 06 12, 13:21)
O aš pasirodo kaip naujokė negaliu balsuoti... nu ką, taip man ir reikia biggrin.gif

mano likmo draugė cool.gif , aš tai pat nelabai mėgstu rašinėt žinutes, daugiau skaitau mirksiukas.gif , bet reiks eit kur nors nusišnekėti, nes noriu atiduot savo balsą už tikrai nuoširdžias nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEWS: 12 birželio 2009 - 12:33
QUOTE(NEWS @ 2009 06 12, 13:31)
mano likmo draugė cool.gif , aš tai pat nelabai mėgstu rašinėt žinutes, daugiau skaitau  mirksiukas.gif , bet reiks eit kur nors nusišnekėti, nes noriu atiduot savo balsą už tikrai nuoširdžias nuotraukytes wub.gif

parašykite dar kelis komentarus ir balsuoti galėsite smile.gif

čia buvo padaryta taip, dėl balsų skaidrumo, kad nuotraukų autorės nesiregistruotų daugybiniais nikais, ir nebalsuotų pačios už save.
Atsakyti
Prabalsavau pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti