QUOTE(Rustė @ 2009 06 10, 21:01)
Ir man teko ir ne karta stumdyti,net budama
sveikos,
na aš nedalyvauju šįkart. mano modeliai atsisakė fotografuotis, kai norėjau užfiksuoti tikrą nesuvaidintą kadrą. atsisuko ir ėmė rėkt tai va, taip ir likom be foto
o iš įdėtų foto kai kurios, net ir mėgėjiškai nufotkintos yra kažkokios stiprios ir kabina:
dėl jumoro (man net prasta kokybė netrukdo, net gal prideda tikrumo. o juokinga nerealiai ):
dėl rimtumo ir tikrumo (na labai natūralus kadras, sugautas, kad ir mėgėjiškai, bet labai įtikina, rodos tas susikaupimas rišant valą net ore kybo ):
o dar ką išskirti nežinau. yra labai gerų fotografiškai kadrų, bet jie nėra taip tiksliai į temą, nors pavadinimai gerokai gelbsti: tai ir dviratininkai, ir baidaristai, ir gėlyčių skynėjai... na, žodžiu, rinksuos dar.
na aš nedalyvauju šįkart. mano modeliai atsisakė fotografuotis, kai norėjau užfiksuoti tikrą nesuvaidintą kadrą. atsisuko ir ėmė rėkt tai va, taip ir likom be foto
o iš įdėtų foto kai kurios, net ir mėgėjiškai nufotkintos yra kažkokios stiprios ir kabina:
dėl jumoro (man net prasta kokybė netrukdo, net gal prideda tikrumo. o juokinga nerealiai ):
dėl rimtumo ir tikrumo (na labai natūralus kadras, sugautas, kad ir mėgėjiškai, bet labai įtikina, rodos tas susikaupimas rišant valą net ore kybo ):
o dar ką išskirti nežinau. yra labai gerų fotografiškai kadrų, bet jie nėra taip tiksliai į temą, nors pavadinimai gerokai gelbsti: tai ir dviratininkai, ir baidaristai, ir gėlyčių skynėjai... na, žodžiu, rinksuos dar.
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 10, 22:27)
tikrai paskutinės foto vertos dėmesio, konkuruoja tas seniau įdėtas gerokai
tik mazoka nuotrauku 48 , o rytoi paskutine diena
dziaugias sirdis ziurint i foto..kokia pagalbinku karta auga.. matosi tikra vaikuciu nuosirdi ir nesumeluota pagalba..
QUOTE(l'eau @ 2009 06 08, 19:11)
pritemta
... pritempinėjama
... tai ir yra pritempinėjimas.
....pritemptų foto
... - tai tik tušti žodžiai
... pritempinėjama
... tai ir yra pritempinėjimas.
....pritemptų foto
... - tai tik tušti žodžiai
visa tai tik iš vieno posto , o kiek jų Ir kaip nuobodu skaityt vis tas pačias to paties sauso, tik griežtoms taisyklėms pavaldaus, žmogaus be jokio polėkio, subjektyvias bet taip įkyriai peršamas mintis... . Nemanau, kad šiais epitetais įžeisiu autorę, (kitaip atsiprašyčiau) Man regis tie žodžiai kaip pagyrimas skambės, šiam skrupulingam absoliučiam vykdytojui savo esybe, kuriam nuotraukoje supergriežtas atitikimas temą (be jokių, gink dieve, interpertacijų) yra svarbesnis už pagrindinę nuotraukos mintį, idėją, jos pateikimą, estetiką.
Jokių interpretacijų, dar ko, a nu, greit 100 kart visos perskaitot temos pavadinimą, įsiskaitot į kiekvieną raidę ir jokių ,,tarp eilučių" ,,savaime suprantama", ,,numanoma" . Sakyčiau, tikslumo manijos kokios tai žmogus kankinamas . Tik kad čia ne pavaldumo įstatymui, ne kokios inžinerijos ar matematikos konkursai, čia, kaip bebūtų, kalbame apie meną, o jam turi būti daug vietos. Kad jos pakaktų polėkio sparnams išsiskleisti ...
Manau, l'eau, jau tiek visose temose ,,pasižymėjai", kad tau vėl laikas persiregistruot kitu niku ir bandyt iš naujo
O kad visai jau nepiktnaudžiaučiau varydama ne į temą, nuotraukos, man patikusios labiausiai:
kadangi totaliai nusikalbėjot, tikrai neįžeidėt. o kadangi manau pati suprantat kad labai stipriai nesąmonių prirašėt, tai irgi nėra įžeidimas. o jei jau haliucinacijos su subjektyvumais, piršimais ir vykdymais prasideda bei kažką norimą įžiūrėti iš konteksto ištrauktuose žodžiuose jau ir susirūpint savo psichine sveikata reikėtų. nuoširdžiai sakau aišku dar sunkiau kai kas nors galvą paėmęs ir į ekraną įbedęs verčia skaityti. ir nebe pirma tema kur stipriai nusikalbat ištraukusi tam tikrus žodžius iš konteksto ar bandydama kažką perskaityt tarp eilučių.
jei jums 'supergriežtas atitikimas temą (be jokių, gink dieve, interpertacijų) yra svarbesnis už pagrindinę nuotraukos mintį, idėją, jos pateikimą, estetiką' - patikėkit, nebūtina spręsti apie kitus pagal save
o nuo pliaukšėjimo per kaktą kažin ar jums pagerės
graži foto tik pvadinimas
jei jums 'supergriežtas atitikimas temą (be jokių, gink dieve, interpertacijų) yra svarbesnis už pagrindinę nuotraukos mintį, idėją, jos pateikimą, estetiką' - patikėkit, nebūtina spręsti apie kitus pagal save
o nuo pliaukšėjimo per kaktą kažin ar jums pagerės
graži foto tik pvadinimas
Kažkaip mažoka nuotraukų Tik 48 maniau kad tikrai bus daugiau
per trumpas laikas gal. be to kažin ar buvo toks skelbimas kaip anksčiau būdavo, na iškelta prie svarbių plepalų temose?
QUOTE(l'eau @ 2009 06 11, 12:47)
per trumpas laikas gal. be to kažin ar buvo toks skelbimas kaip anksčiau būdavo, na iškelta prie svarbių plepalų temose?
Tikrai yra
per šį konkursą Rustė sakė, kad yra griežta, matyt daug siunčiamų nuotraukų atkrito
QUOTE(l'eau @ 2009 06 11, 12:47)
laikas kaip visada.
ir skelbimus išdėliojau, ir į bendraamžius ir bendraminčius, ir pomėgiuose...
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 06 11, 12:52)
Tikrai yra
per šį konkursą Rustė sakė, kad yra griežta, matyt daug siunčiamų nuotraukų atkrito
oi labai daug atmečiau...tai tik vaikas vienas, tai nieko neveikia, tai pagalbos nesimato, tai rėmelis...