Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

QUOTE(Marijai @ 2009 06 09, 23:17)
Ruste, o kokie prizai bus?  biggrin.gif

firminiai Supermamos smile.gif

puodeliai gal kokie, CD, ar kuprinės smile.gif

aš nežinau blush2.gif Supermama apdovanoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 09, 14:33)
man šitoje foto matosi, kad vaikas tėtei padeda, tėvelis dirba kompiuteriu.

sorry, bet aš pagalbos čia irgi nematau schmoll.gif jau geriau tada tos rankos... bent laiko kartu daiktą... o čia yra akivaizdus rodymas... vaikas manau visų pirma rodo tai, kad jam patinka, kas jį užkabina... nemanau, kad tėtė toks žioplas, kad ekrane vaikas pirmas pamatytų kažką ir rodytų tėčiui... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 09, 16:29)
As nebambu ...tik konstatuoju faktus  4u.gif Galejo kazkokia geresne ideja but, kur dalyvautu visi vaikiukai su teveliais, beje daugelyje nuotrauku tai tikrai nematau realios pagalbos, na pvz ta kur sedi tetis su vaiku prie kompo , ten ka padet reikia i kompa ziuret?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

idėjos yra siūlomos, ar siūlei nors vieną atitinkamoje temoje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 10 birželio 2009 - 08:27
Ruste, būk gerutė, pasakyk per kiek laiko tu patvirtini arba ne nuotrauką konkursui, ir kaip žinoti ar ji netiko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 06 10, 12:32)
Ruste, būk gerutė, pasakyk per kiek laiko tu patvirtini arba ne nuotrauką konkursui, ir kaip žinoti ar ji netiko? blush2.gif

iš karto kaip pasijungiu tongue.gif

jei siuntei tvirtinimui (tikrai išsiuntei), ir matai atmestą, reiškia netiko.

jie kas neaišku, visada galima AŽ pasiklausti kas negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 06 09, 21:52)
O nekilo klausimas...<...>

Nesikartokite, jau apie tai viena rašė. Juokinga, kai parašot analogišką postą ir dar su panašiomis nuotraukomis. doh.gif
Atsakau: nekilo, nes ten matosi vienokia ar kitokia "pagalba" (darbas, veiksmas, nuotaika, tema ir t.t.) ir man, ir kaimynui, ir bobutei aišku apie ką eina kalba. Parodyk tokią nuotrauką vaikams ir paklausk kas tai. Ko gero visi ataskys skirtingai. O pamačius "daugiau atidengtą" nuotrauką visi atsakys panašiai, ar tai bus penkiametis ar penkiasdešimtmetis. Tai ne abstrakčiojo meno paroda, tai tiesiog supermamos portalo konkursas. Ne visos mamos prie meno. Bet kadangi jau sakiau, kad nebenoriu apie tai kalbėt, tai tą ir darysiu. Tuo labiau, kad numanau net kieno ta nuotrauka.
Kažkodėl man neteko kituose fotokonkursuose matyti kūno dalių, na pvz. žurnalo tavo vaikas fotokonkursuose visuomet atrenkamos kokybiškos nuotraukos, kurios nekelia didelių abejonių. Neteko ten matyti atskirų kūno dalių nuotraukų, nors konkursai ten skelbiami bene kas mėnesį.
Širdele, na veikt turiu ką, bet domiuosi fotografija, jai galima skirti vieną kitą papildomą minutę.
Rustės čia niekas nepuola. Ne jos gi tai nuotraukos. Be to, ji yra nusiteikusi tokioms diskusijoms, nes jos kyla kiekvieno konkurso metu. Toks jau tas moderatoriaus darbas, jei per daug į širdį imtų, tai negalėtų čia dirbti. Akivaizdu, kad jai tokių problemų nekyla, turi pavydėtinos kantrybės, dėl ko man labai patinka smile.gif Ir žinoma dar dėl to, kad yra atvira diskusijai, pripažįsta ir savo klaidas jei to reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 10, 15:11)
Nesikartokite, jau apie tai viena rašė. Juokinga, kai parašot analogišką postą ir dar su panašiomis nuotraukomis. doh.gif

Nežinau, kur jūs analogą matot?

Bet ne apie tai tema, geriau pasidžiaukite kurios jums nuotraukos gražios, o ne tik neigiamus dalykus pastebėkite. Juk ne dėl aukso prizo konkursas vyksta, nereikia juk taip visko sureikšminti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Balte, aš jums asmeniškai nieko netaikiau schmoll.gif

Neparašyta taisyklėse kad būtinai nuotraukos turi būti kokybiškos 4u.gif

jeigu konkrečiai kalbant apie rankas, tai buvo berods konkurse "žalia žalia kur dairaisi" kad nupaveksluota tik vaiko kojytės 4u.gif
http://www.supermama...p...&phid=17143
http://www.supermama...p...&phid=15030
http://www.supermama...p...&phid=12725
http://www.supermama...p...&phid=11710
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Širdelė♥: 10 birželio 2009 - 14:43
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 06 10, 15:23)
Neparašyta taisyklėse kad būtinai nuotraukos turi būti kokybiškos  4u.gif

Parašyta ir dar daugiau
QUOTE(Aurėja @ 2005 02 10, 17:23)
Bendros fotokonkursų taisyklės:
4.  Nuotraukos turi būti ne tik kokybiškos, bet ir estetiškos, nekeliančios neigiamų emocijų. Nuogumas pridengtas tiek, kad būtų saugu jas publikuoti Internete.             

Mano supratimu čia reikalaujama ir kokybės ir estetikos.

Bet kiek ir su kokia kokybe galima pretenduoti į paskelbtus konkursus, jau kitas klausimas, paliekamas spręsti administruojančiam moderatoriui.
Atsakyti
Kokia grazi nuotrauka wub.gif
user posted image
(nors pasigincyciau, ar i tema. Pavadinimas stupriai gelbeja)

Ir dar sita tokia maloni akiai
user posted image

O sita tai labai artima, savo albume irgi tokiu turiu is vaikystes ax.gif
user posted image
Atsakyti
toj paskutinėj nelabai aišku kuris tėtis - joje juk panašu jog visi panašaus amžiaus vaikinai. panašiau į draugus, nei į šeimą ar juolab pagalbą g.gif
Atsakyti
Aš manyčiau kad tėtis viduryje 4u.gif Man labai primena vaikystę kada visi važiuodavom į gamtą su palapinėm ir tokiuose "puoduose" virdavom arbatą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 06 10, 19:51)
Aš manyčiau kad tėtis viduryje 4u.gif  Man labai primena vaikystę kada visi važiuodavom į gamtą su palapinėm ir tokiuose "puoduose" virdavom arbatą  ax.gif

taip, tėtis viduryje smile.gif

sūnūs didelis.
senose nuotraukose sudėtingiau nusakomas amžius, nes jos skanuotos, nukenčia kokybė kažkiek.

o man šitie stumdytojai patinka biggrin.gif
teko ir man tai kartą iš purvyno stumti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti