QUOTE(Marijai @ 2009 06 09, 21:52)
O nekilo klausimas...<...>
Nesikartokite, jau apie tai viena rašė. Juokinga, kai parašot analogišką postą ir dar su panašiomis nuotraukomis.
Atsakau: nekilo, nes ten matosi vienokia ar kitokia "pagalba" (darbas, veiksmas, nuotaika, tema ir t.t.) ir man, ir kaimynui, ir bobutei aišku apie ką eina kalba. Parodyk tokią nuotrauką vaikams ir paklausk kas tai. Ko gero visi ataskys skirtingai. O pamačius "daugiau atidengtą" nuotrauką visi atsakys panašiai, ar tai bus penkiametis ar penkiasdešimtmetis. Tai ne abstrakčiojo meno paroda, tai tiesiog supermamos portalo konkursas. Ne visos mamos prie meno. Bet kadangi jau sakiau, kad nebenoriu apie tai kalbėt, tai tą ir darysiu. Tuo labiau, kad numanau net kieno ta nuotrauka.
Kažkodėl man neteko kituose fotokonkursuose matyti kūno dalių, na pvz. žurnalo tavo vaikas fotokonkursuose visuomet atrenkamos kokybiškos nuotraukos, kurios nekelia didelių abejonių. Neteko ten matyti atskirų kūno dalių nuotraukų, nors konkursai ten skelbiami bene kas mėnesį.
Širdele, na veikt turiu ką, bet domiuosi fotografija, jai galima skirti vieną kitą papildomą minutę.
Rustės čia niekas nepuola. Ne jos gi tai nuotraukos. Be to, ji yra nusiteikusi tokioms diskusijoms, nes jos kyla kiekvieno konkurso metu. Toks jau tas moderatoriaus darbas, jei per daug į širdį imtų, tai negalėtų čia dirbti. Akivaizdu, kad jai tokių problemų nekyla, turi pavydėtinos kantrybės, dėl ko man labai patinka
Ir žinoma dar dėl to, kad yra atvira diskusijai, pripažįsta ir savo klaidas jei to reikia.