Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

smile.gif+2009 06 09, 18:07-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 06 09, 18:07)
Nulinčiavot  lotuliukas.gif Negaliu nei paneigt nei patvirtint, bet skamba itin nuotaikingai laugh.gif
lotuliukas.gif

Žmonės, a žmonės (na kai kurie), skaitydami įvairovės dėlei pabandykit ir suprast kas parašyta...Ten nebuvo nė vienos mano tekste atsidūrusios nuotraukų aptarimas ;)Tai buvo iliustracija tam, kad parodyt kodėl mano manymu tinkama ir anoji užpultoji. O ne kad kažkas parodytose blogai (jų aptarti tikslo sau apskritai nekėliau)

nuosirdziai atsiprasome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 09, 14:45)
  SM yra pramoga, kaip kažkada buvo minėta, kad pramogos irgi netvirtinamos....

nė velnio biggrin.gif
MB vis juokias, kad visi atsakymai SM slypi lotuliukas.gif

o foto žmonės gal rimtai dirba. pvz. ieško info apie kūdikio raidą, kaip auga pilvinukas ir t.t.
Atsakyti
Naujų nuotraukyčių vėl yra wub.gif
Kokia graži wub.gif
user posted image

O kaip tas virtuvės aparatas vadinasi? Pirmą kartą matau bigsmile.gif Ką su juo daro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 09, 16:31)
pati apie save taip pasakėte.

būna visokių konkursų, šiuo atveju skriaudžiame vaikučius, kurie neturi tėvelių (nors ir tai jau tinka su seneliais), ir tas mamas, kurios vaikų neturi...
tai ką dabar daryti?

niekur neparašyta kad dalyvauti gali tik žmonės. tikiuosi bent iki tiek nebus nusiinterpretuota ar pakeistas aprašymas jei jau visokie meniški priėjimai pritempti rolleyes.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 06 09, 14:33)
man šitoje foto matosi, kad vaikas tėtei padeda, tėvelis dirba kompiuteriu.

kad man tokį talentą matyti tai ko nėra bigsmile.gif kartais visai praverstų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 09 birželio 2009 - 18:37
QUOTE(Marijai @ 2009 06 09, 19:29)
O kaip tas virtuvės aparatas vadinasi? Pirmą kartą matau  bigsmile.gif Ką su juo daro?  blush2.gif

makaronam gamint g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 09, 19:31)
niekur neparašyta kad dalyvauti gali tik žmonės. tikiuosi bent iki tiek nebus nusiinterpretuota ar pakeistas aprašymas jei jau visokie meniški priėjimai pritempti rolleyes.gif

kad man tokį talentą matyti tai ko nėra bigsmile.gif kartais visai praverstų...

va todėl aš ir moderuoju konkursus, kad turiu tokį talentą

aprašymas man regis labai aiškus, nėra čia ką interpretuoti apie ne žmonių dalyvavimą

Skelbiame naują konkursą, ir laukiame nuotraukų, kuriose užfiksavote, kaip atžala padeda savo tėveliui (seneliui) kažką dirbti, daryti ir panašiai. (atžalos amžius neribotas, juk ir mamos ir tėčiai turi tėvelius)

Nuotraukoje turi matytis tiek tėvelis (senelis), tiek pagalbininkas/pagalbininkė
Atsakyti
Smagu matyt nauja konkursiuka thumbup.gif Kiek sauniu ir graziu nuotraukyciu wub.gif reiks ieskot pas save gal rasiu ka tinkamo rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 09, 18:07-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 06 09, 18:07)
Nulinčiavot  lotuliukas.gif Negaliu nei paneigt nei patvirtint, bet skamba itin nuotaikingai laugh.gif
lotuliukas.gif

Žmonės, a žmonės (na kai kurie), skaitydami įvairovės dėlei pabandykit ir suprast kas parašyta...Ten nebuvo nė vienos mano tekste atsidūrusios nuotraukų aptarimas ;)Tai buvo iliustracija tam, kad parodyt kodėl mano manymu tinkama ir anoji užpultoji. O ne kad kažkas parodytose blogai (jų aptarti tikslo sau apskritai nekėliau)

Nenorėjau to (linčiuot). Bet patiko, kad gražiai sureagavot 4u.gif , kas retai pasitaiko tokiose diskusijose.
Na, tikrai nepuolu aš tos nuotraukos, geriausia būtų, jei tokių atsirastų ne viena, o kelios, tada būtų eilinis SM'inis konkursas, o šį kartą taip norėjosi išskirtinio, na, suprantat, na toookio jaukesnio, šeimyniškesnio, drąsesnio (kad pasirodytų visi) nei kiti, tokio buitinio, nesuvaidinto...
Ir dar kažkas sakė, kad pavydas ar kažkaip, na nėr man pavydo, nedalyvauju šį kartą. Nors turiu tinkamas net dvi nuotraukas, bet kažkaip nebeliko noro... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 09, 22:16)
Na, tikrai nepuolu aš tos nuotraukos, geriausia būtų, jei tokių atsirastų ne viena, o kelios, tada būtų eilinis SM'inis konkursas, o šį kartą taip norėjosi išskirtinio, na, suprantat, na toookio jaukesnio, šeimyniškesnio, drąsesnio (kad pasirodytų visi) nei kiti, tokio buitinio, nesuvaidinto...
Ir dar kažkas sakė, kad pavydas ar kažkaip, na nėr man pavydo, nedalyvauju šį kartą. Nors turiu tinkamas net dvi nuotraukas, bet kažkaip nebeliko noro... unsure.gif

Na matai, kai taisyklėse bus konkrečiai parašyta - dalyvaujama tik su buitinėmis nuotraukomis ir kad būtinai matytųsi visos kūno dalys, o ne rankos ar užupakaliai atskirai, tai ir galima bus tikėtis, kad visos foto bus jaukios, šeimyniškos, buitinės. Bet kam gi jums to reikia? Tiesiog moteriškas smalsumas kaip kieno vyras atrodo užvaldė? O nekilo klausimas kieno gi čia rankos?
user posted image

Kieno čia kojos?
user posted image

user posted image

Kieno užpakalinė kūno dalis?
user posted image

Kažkaip užsiciklinot ties viena foto. Na neverta gi ji tiek dėmesio, ir niekas už ją nebalsuos. Žiūrėkit gi kitas, kiek daug gražių yra. biggrin.gif

PASTABA - NUOTRAUKOS, KURIAS ĮDĖJAU SAVO POSTE YRA TIK PAVYZDŽIAI, NIEKO ASMENIŠKO PRIEŠ JŲ AUTORES AR AUTORIUS NETURIU. 4u.gif biggrin.gif MAN ASMENIŠKAI JOS GRAŽIOS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 09 birželio 2009 - 21:59
Ruste, o kokie prizai bus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 09, 20:01)
va todėl aš ir moderuoju konkursus, kad turiu tokį talentą
aprašymas man regis labai aiškus, nėra čia ką interpretuoti apie ne žmonių dalyvavimą

Skelbiame naują konkursą, ir laukiame nuotraukų, kuriose užfiksavote, kaip atžala padeda savo tėveliui (seneliui) kažką dirbti, daryti ir panašiai. (atžalos amžius neribotas, juk ir mamos ir tėčiai turi tėvelius)

Nuotraukoje turi matytis tiek tėvelis (senelis), tiek pagalbininkas/pagalbininkė

matant nesamus dalykus tikiu kad gyvent neliūdna smile.gif
va būtent kad labai aiškus ir nėra ką priinterpretuoti kad gali dalyvauti tik žmonės rolleyes.gif
Atsakyti
Oho kokios diskusicjos įsivyravo blink.gif

Ruste, su įdėtom nuotraukom viskas gerai mirksiukas.gif Tegu piktinasi kas nori, matyt neturi ką veikti hihihi.gif Pasistenk neimti į plaučius giliai ir daug kantrybės 4u.gif
Atsakyti