Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 09, 15:19)
<...>
Nu aisku , supratau, jei vaikas per mazas padeti tai jis priklauso masei, o jei didesnis tai elitui  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu žinote... Kiek konkursų teko praleisti ir kažkodėl niekada nebambėjau, kad vaikas per didelis. Bus tų dar konkursų su lialiais. Fotografuokite, pravers ateity.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 06 09, 15:26)
Nu žinote... Kiek konkursų teko praleisti ir kažkodėl niekada nebambėjau, kad vaikas per didelis. Bus tų dar konkursų su lialiais. Fotografuokite, pravers ateity.

As nebambu ...tik konstatuoju faktus 4u.gif Galejo kazkokia geresne ideja but, kur dalyvautu visi vaikiukai su teveliais, beje daugelyje nuotrauku tai tikrai nematau realios pagalbos, na pvz ta kur sedi tetis su vaiku prie kompo , ten ka padet reikia i kompa ziuret? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 09, 16:19)
Nu aisku , supratau, jei vaikas per mazas padeti tai jis priklauso masei, o jei didesnis tai elitui  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pati apie save taip pasakėte.

būna visokių konkursų, šiuo atveju skriaudžiame vaikučius, kurie neturi tėvelių (nors ir tai jau tinka su seneliais), ir tas mamas, kurios vaikų neturi...
tai ką dabar daryti?

konkursai būna visokiems atvejam, ir tik leliukams, ir didesniems, ir išvis be vaikų, ir gyvūnams ir gamtai...

peržiūrėkite visus iki šiol buvusius konkursus ir pamatysite, kad leliukams skirtų konkursų būna kur kas daugiau. tad nėra čia ko piktintis.

dalyvauti galima ir su visai mažiuku, reikia išmoningai pateikti nuotrauką, pagalba, kad ir mažutėlytė gali būti irgi pagalba.

Atsakyti
Supratau, daugiau cia nebelysiu biggrin.gif As net nesipiktinu o pasaku savo nuomone, o juk pas mus Demokratija nuomones isreikst neuzdrausta biggrin.gif
Na taip as priklausau masei , juk nesu nei moderatore nei dar kazkas, o tik eiline mama siame forume biggrin.gif
Atsakyti
tukuti,nejau norite,kad sukurtu konkursa,pagal tai kokia jus nuotrauka turite? doh.gif ar butina juose visuose dalyvauti? g.gif doh.gif ir dar piktintis? doh.gif
Atsakyti
as kaip suprantu konkursu nepatenkintos tos mamos,kuriu vaikuciai per mazi pagalbai...kuriu nuotraukose nesimato pagalbos...tai ir klausiu ar butina visuose konkursuose dalyvaut? g.gif kad reikai piktintis,jog "mano nuotraukoj yra pagalba,negi nematot?" "mano per mazas,kodel nepavadinam vaikutis ir tetis." ir pan..
Atsakyti
smile.gif+2009 06 08, 23:56-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 06 08, 23:56)
Keistas kažkoks supratimas, kad tėtis = tėčio veidas, galva....o kiek simbolikos galima fotografijoje sudėti į tas pat rankas niekam (na ne 100 procentų) neįdomu. O gaila. Nes jos gali būti labai stipriu tiek tėvystės, tiek pagalbos ženklu. Ir kad tai pačiai temai rastas ne standartinis išpildymo būdas irgi ne trūkumas. Labanakt smile.gif

drinks_cheers.gif
taisykles nurodo deti butinai veidus? bent man minetose rankose tikrai matosi pagalba.
labai juokingai skamba "mes veidus parodem, tai kaip cia kazkas drista nerodyt" doh.gif
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 09, 11:47)
nu jezau, kaip pritariu. tuo labiau, kad del uzpakaliu jokiu diskusiju nekyla - puikiai teti atspindi blink.gif . O jau rankos tai netinka g.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(esttrela @ 2009 06 09, 16:10)
man atrodo kad tu isvis neturi ka veikt jei kabinejies prie nuotrauku kas tu tokia kad gali reiksti kas blogai kas ne jau zinokit atisbodo tokios konkurentes kaip tu

is didelio rasto isejot is krasto biggrin.gif
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 09, 16:19)
as tave irgi palaikau, nes tikrai yra tokiu nuomoniu, kad geriau patiletu isvis, jei neturi ka kalbet

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 09, 16:35)
As net nesipiktinu o pasaku savo nuomone, o juk pas mus Demokratija nuomones isreikst neuzdrausta  biggrin.gif

doh.gif

Sunku tau, Ruste biggrin.gif
Atsakyti
Na ir linksma čia šiandien biggrin.gif Nuotaiką pakėlėt. thumbup.gif Vaikų darželis lotuliukas.gif Ruste, kiek tau kantrybės reikia 4u.gif

Estrella ir Tukuti - o jūs pačios suprantat apie ką čia rašot ir kuo piktinatės? lotuliukas.gif thumbup.gif

Kokiais grožiais konkursėlis pasipildė wub.gif
user posted image

user posted image

ir iš naujų man dar ši miela wub.gif
user posted image

o čia jau SM reklaminė, specialaus prizo reikėtų, bet labai idėja thumbup.gif gražu wub.gif
user posted image

g.gif sukėliau ir žiūriu, kad beveik visos nespalvotos. biggrin.gif Bet gražios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 09 birželio 2009 - 16:07
QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 19:29)
P.S. jie mėginate mane išvesti iš kantrybės, arba padaryti taip, kad aš iš šių pareigų pasitraukčiau, tai galite nevargti - to nebus.

Stiprybes tau
Nu neturiu nuotraukos atitinkancios tema,nedalyvauju,tai ka drabstystis purvais,aiskinti niekus a ne?O del kalbos atsiprasau,nes kompo klaviatura cia tokia ir pati nemegstu sveplai rasyti
Atsakyti
Ruste 4u.gif Stiprybes tau wub.gif
QUOTE(Marijai @ 2009 06 09, 16:54)
Kokiais grožiais konkursėlis pasipildė  wub.gif
labai nuotrauku yra graziu ir liksmu thumbup.gif ir visi i tema 4u.gif kai reikes balsuoti bus sunku isrinkti mieliausia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 09 birželio 2009 - 16:10
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 09, 16:35)
Supratau, daugiau cia nebelysiu biggrin.gif As net nesipiktinu o pasaku savo nuomone, o juk pas mus Demokratija nuomones isreikst neuzdrausta  biggrin.gif
Na taip as priklausau masei , juk nesu nei moderatore nei dar kazkas, o tik eiline mama siame forume  biggrin.gif

aš lygiai tokia pat eilinė mama, turiu tris vaikus.

kad dirbu moderatorės darbą, man tai nesuteikia jokių privilegijų tik tas, kad galiu tvarkyti forumo temas.

jau iš "Dienos mažylio" temos padarėte turgų "labas rytas, man balsuoti leidžia, "labas rytas , o man neleidžia"...

ne tik iš dalyvavimo konkurse susideda visas gyvenimas.

P.S. paskutiniai du sakiniai skirti ne jums asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 09, 14:05)
hi:), Nenuklyskim į lankas. Dabar čia tik Jūs dėstot savo matymo prizmę, nes mano matymas platesnis.

Nulinčiavot lotuliukas.gif Negaliu nei paneigt nei patvirtint, bet skamba itin nuotaikingai laugh.gif

QUOTE(esttrela @ 2009 06 09, 16:10)
kas tu tokia kad gali reiksti kas blogai kas ne jau zinokit atisbodo tokios konkurentes kaip tu

lotuliukas.gif

Žmonės, a žmonės (na kai kurie), skaitydami įvairovės dėlei pabandykit ir suprast kas parašyta...Ten nebuvo nė vienos mano tekste atsidūrusios nuotraukų aptarimas ;)Tai buvo iliustracija tam, kad parodyt kodėl mano manymu tinkama ir anoji užpultoji. O ne kad kažkas parodytose blogai (jų aptarti tikslo sau apskritai nekėliau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 birželio 2009 - 18:15