Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

QUOTE(grange @ 2009 06 09, 14:45)
na tebūnie...  cool.gif
pasilieku prie savo nuomonės kad ši foto netinkama.
bent jau būtų tada exelį atsidaręs,kad jau čia dirba, o dabar SM  biggrin.gif  SM yra pramoga, kaip kažkada buvo minėta, kad pramogos irgi netvirtinamos....

o susikibę ėjo,padėjo eit,kad nenugriūtų pvz  biggrin.gif  nu čia interpretacijos....
nesvarbu irnesakyk.gif sorry Ruste,žinau,kad vertini atidžiai,tiesiog taip pasirodė ir pasipiktinau  blush2.gif

piktinkis į sveikatą...aš pavyzdžiui pykstu, kad neturiu ką įdėti į konkursą... doh.gif doh.gif

matai tavo foto ir pavadinime viskas būsimuoju laiku buvo surašyta, eisim per tiltelį ir tt. kai nieko to nesimatė (tiltelio turiu omenyje)

būtum parašius, padėsim seneliui pereiti gatvę, va tada būčiau galvojus jau , kad gal tinka.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 09, 13:50)
piktinkis į sveikatą...aš pavyzdžiui pykstu, kad neturiu ką įdėti į konkursą... doh.gif  doh.gif

matai tavo foto ir pavadinime viskas būsimuoju laiku buvo surašyta, eisim per tiltelį ir tt. kai nieko to nesimatė (tiltelio turiu omenyje)

būtum parašius, padėsim seneliui pereiti gatvę, va tada būčiau galvojus jau , kad gal tinka.

biggrin.gif tai dar yra laiko,gali nupaveiksluot..

Kai aš žinojau kad tas tiltelis priešais, matės turėklai,tai nepagalvojau biggrin.gif
ne viskas tvarkoj,gal ką dar rasiu...

turiu vieną foto ale,kad ji namie kompe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 09, 14:52)
biggrin.gif  tai dar yra laiko,gali nupaveiksluot..

Kai aš žinojau kad tas tiltelis priešais, matės turėklai,tai nepagalvojau  biggrin.gif
ne viskas tvarkoj,gal ką dar rasiu...

turiu vieną foto ale,kad ji namie kompe  doh.gif

va va, turi geresnę ir nerodai liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 09, 13:22)
o aš pasipiktinau  schmoll.gif  nebūtina man dalyvauti,bet jei mano foto netiko,manau ši labai panaši.... irgi bendro "darbo" nerasta,ar pirštu rodymas į ekraną darbas, o ėjimas kartu tai jau ne kai akiviazdžiai matosi veiksmas?> g.gif  schmoll.gif

user posted image

Graži foto, tik jau taip kvepia šviežiu pozavimu spec. konkursui biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 06 09, 15:04)
Graži foto, tik jau taip kvepia šviežiu pozavimu spec. konkursui  biggrin.gif  ax.gif

bet gi niekas to nedraudžia tongue.gif

nesvarbu kada daryta foto tongue.gif svarbu, kad į temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 09, 14:06)
bet gi niekas to nedraudžia tongue.gif

nesvarbu kada daryta foto tongue.gif svarbu, kad į temą smile.gif

drinks_cheers.gif Ir nesiginčiju, tik taip, akivaizdžiai matosi ir tiek ax.gif O foto graži 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 08, 22:56-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 06 08, 22:56)
Gal ir gerai, kad tik tiek...čia matot foto konkursas ir kaip bei kiek vaizduoti vaiką ir tėtį sprendžia autorius. wink.gif Jei jums atrodo, kad būna paskirų tėčių ar vaikų rankų, tebūnie. Bet ne visiems taip atrodo.

O šiaip tarp megztinių tokių "visų megztinių" konkursui remiantis jūsų logika lygiai taip pat netiktų ir tokie vaizdeliai

user posted image
nes pavaizduota tik pusė tėčio, kas žino, gal jo čia nematomos dalies nėra...

ir čia tas pats
user posted image

ir čia
user posted image

ir čia
user posted image

ir t.t.

išpildantis temą pats laisvas rinktis kas jam išraiškingiau atskleidžia temą: veidas ar rankos. wink.gif Aišku jei jis suvokia tas rankas kaip tėčio: rūpestingo ir saugančio ir pan. rankas. Nors aišku gal yra žmonių kurie žino kokią parduotuvę kurioje atskirai prekiaujama žmogaus kūno dalim. Nusipirkai maišą rankų ir eksperimentuok į valias. Jei sužinosiu kad kažkaip taip yra ir šiuo atveju, tada pritarsiu, kad su tėčiu ko gero tai neturi nieko bendra. sad.gif

Keistas kažkoks supratimas, kad tėtis = tėčio veidas, galva....o kiek simbolikos galima fotografijoje sudėti į tas pat rankas niekam (na ne 100 procentų) neįdomu. O gaila. Nes jos gali būti labai stipriu tiek tėvystės, tiek pagalbos ženklu. Ir kad tai pačiai temai rastas ne standartinis išpildymo būdas irgi ne trūkumas. Labanakt smile.gif

man atrodo kad tu isvis neturi ka veikt jei kabinejies prie nuotrauku kas tu tokia kad gali reiksti kas blogai kas ne jau zinokit atisbodo tokios konkurentes kaip tu taip ir reikejo rasyt kad va sitos nuotraukos nepatinka man nes jos man konkurentai ir taskas o nepeikti cia yra konkursas teciui padedu o ne manikenu rinkimai tai veidai netinka tai uzpakalis blogas nu zinai zinai jei tau truksta daliu nusipiesk ir nevaryk ant tu nuotrauku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esttrela: 09 birželio 2009 - 15:11
QUOTE(esttrela @ 2009 06 09, 16:10)
man atrodo kad tu isvis neturi ka veikt jei kabinejies prie nuotrauku kas tu tokia kad gali reiksti kas blogai kas ne jau zinokit atisbodo tokios konkurentes kaip tu taip ir reikejo rasyt kad va sitos nuotraukos nepatinka man nes jos man konkurentai ir taskas o nepeikti cia yra konkursas teciui padedu o ne manikenu rinkimai tai veidai netinka tai uzpakalis blogas nu zinai zinai jei tau truksta daliu nusipiesk ir nevaryk ant tu nuotrauku  lotuliukas.gif

čia kaip tik ne kabinėjimasis buvo, o kitoks išvertimas to, kas buvo pasakyta prieš tai.

apie megztukus ir rankoves.

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 09, 13:50)
piktinkis į sveikatą...aš pavyzdžiui pykstu, kad neturiu ką įdėti į konkursą... doh.gif  doh.gif

Ruste, o kodel konkursas skirtas Tevelio dienai o pavadinimas "padedu teveliui"?
Kodel negalejo but as su teveliu ar pan....yra tokiu vaikiuku kurie dar per mazi padet teveliui, taciau manau daugelis turi tikrai graziu foto kuriame matosi tevelio ir vaikelio meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 09, 16:12)
Ruste, o kodel konkursas skirtas Tevelio dienai o pavadinimas "padedu teveliui"?
Kodel negalejo but as su teveliu ar pan....yra tokiu vaikiuku kurie dar per mazi padet teveliui, taciau manau daugelis turi tikrai graziu foto kuriame matosi tevelio ir vaikelio meile  wub.gif

todėl, kad tokių kur tik vaikas su tėveliu jau keli buvo, masiniai, be idėjų , visos mamos dėjo foto kur tik vaikas ir tėtis.

aišku reikia ir tokių - pasirodymui skirtų konkursų, tačiau norėjosi kažko įdomesnio, kažkokios veiklos nuotraukose, todėl ir buvo pasirinkta šita tema, kad konkursas nebūtų masinis.
Atsakyti
QUOTE(esttrela @ 2009 06 09, 15:10)
man atrodo kad tu isvis neturi ka veikt jei kabinejies prie nuotrauku kas tu tokia kad gali reiksti kas blogai kas ne jau zinokit atisbodo tokios konkurentes kaip tu taip ir reikejo rasyt kad va sitos nuotraukos nepatinka man nes jos man konkurentai ir taskas o nepeikti cia yra konkursas teciui padedu o ne manikenu rinkimai tai veidai netinka tai uzpakalis blogas nu zinai zinai jei tau truksta daliu nusipiesk ir nevaryk ant tu nuotrauku  lotuliukas.gif

as tave irgi palaikau, nes tikrai yra tokiu nuomoniu, kad geriau patiletu isvis, jei neturi ka kalbet drinks_cheers.gif .

Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 06 09, 15:14)
todėl, kad tokių kur tik vaikas su tėveliu jau keli buvo, masiniai, be idėjų , visos mamos dėjo foto kur tik vaikas ir tėtis.

aišku reikia ir tokių - pasirodymui skirtų konkursų, tačiau norėjosi kažko įdomesnio, kažkokios veiklos nuotraukose, todėl ir buvo pasirinkta šita tema, kad konkursas nebūtų masinis.

Nu aisku , supratau, jei vaikas per mazas padeti tai jis priklauso masei, o jei didesnis tai elitui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 09, 15:19)
as tave irgi palaikau, nes tikrai yra tokiu nuomoniu, kad geriau patiletu isvis, jei neturi ka kalbet drinks_cheers.gif .

Papildyta:
Nu aisku , supratau, jei vaikas per mazas padeti tai jis priklauso masei, o jei didesnis tai elitui  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aciu tau tukuti nu kad nuomoniu daug tai daug bet jau idejau nuotraoka ir jau galvojau viskas ciki bus ne vat kazkam vel mes uzkliuvom o po sako kad as ginciuojuos doh.gif arba piktinuos as tirkai ensipiktinu bet jau neturi prie ko cia kabinetis tai tas negerai tas anas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esttrela: 09 birželio 2009 - 15:23