Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

QUOTE(baltė @ 2009 06 08, 22:35)
Valio, aš visada už meniškumą, išskirtinumą, bet kažkiek ir laikymąsi tam tikrų numatytų rėmų. Sakykime, būtų mezgimo koknursas, kuriame rodomi numegsti megstiniai, kaip tame kontekste žiūrėtūsi tik rankovės, o ne megstukai? Tik tiek norėjau pasakyti.

Gal ir gerai, kad tik tiek...čia matot foto konkursas ir kaip bei kiek vaizduoti vaiką ir tėtį sprendžia autorius. wink.gif Jei jums atrodo, kad būna paskirų tėčių ar vaikų rankų, tebūnie. Bet ne visiems taip atrodo.

O šiaip tarp megztinių tokių "visų megztinių" konkursui remiantis jūsų logika lygiai taip pat netiktų ir tokie vaizdeliai

user posted image
nes pavaizduota tik pusė tėčio, kas žino, gal jo čia nematomos dalies nėra...

ir čia tas pats
user posted image

ir čia
user posted image

ir čia
user posted image

ir t.t.

išpildantis temą pats laisvas rinktis kas jam išraiškingiau atskleidžia temą: veidas ar rankos. wink.gif Aišku jei jis suvokia tas rankas kaip tėčio: rūpestingo ir saugančio ir pan. rankas. Nors aišku gal yra žmonių kurie žino kokią parduotuvę kurioje atskirai prekiaujama žmogaus kūno dalim. Nusipirkai maišą rankų ir eksperimentuok į valias. Jei sužinosiu kad kažkaip taip yra ir šiuo atveju, tada pritarsiu, kad su tėčiu ko gero tai neturi nieko bendra. sad.gif

Keistas kažkoks supratimas, kad tėtis = tėčio veidas, galva....o kiek simbolikos galima fotografijoje sudėti į tas pat rankas niekam (na ne 100 procentų) neįdomu. O gaila. Nes jos gali būti labai stipriu tiek tėvystės, tiek pagalbos ženklu. Ir kad tai pačiai temai rastas ne standartinis išpildymo būdas irgi ne trūkumas. Labanakt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 birželio 2009 - 22:58
ale ziuriu,visiem tos rankos labai maiso doh.gif smile.gif
Atsakyti
natūralu, kad ta nuotrauka kliūna, nes pavydu, jog bene vienintelė užkabina akį. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 08, 23:56-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 06 08, 23:56)
išpildantis temą pats laisvas rinktis kas jam išraiškingiau atskleidžia temą: veidas ar rankos. wink.gif Aišku jei jis suvokia tas rankas kaip tėčio: rūpestingo ir saugančio ir pan. rankas. Nors aišku gal yra žmonių kurie žino kokią parduotuvę kurioje atskirai prekiaujama žmogaus kūno dalim. Nusipirkai maišą rankų ir eksperimentuok į valias. Jei sužinosiu kad kažkaip taip yra ir šiuo atveju, tada pritarsiu, kad su tėčiu ko gero tai neturi nieko bendra. sad.gif

Keistas kažkoks supratimas, kad tėtis = tėčio veidas, galva....o kiek simbolikos galima fotografijoje sudėti į tas pat rankas niekam (na ne 100 procentų) neįdomu. O gaila. Nes jos gali būti labai stipriu tiek tėvystės, tiek pagalbos ženklu. Ir kad tai pačiai temai rastas ne standartinis išpildymo būdas irgi ne trūkumas. Labanakt smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
nu jezau, kaip pritariu. tuo labiau, kad del uzpakaliu jokiu diskusiju nekyla - puikiai teti atspindi blink.gif . O jau rankos tai netinka g.gif
Man ta nuotrauka, kaip jau karta sakiau, parodo pacia veiksmo esme thumbup.gif
zadu uz ja balsa atiduoti ax.gif
Atsakyti
user posted image

mielos nuotraukos su seneliais wub.gif
Atsakyti
mielas naujas konkursas smile.gif
QUOTE(Vijolė @ 2009 06 09, 09:45)
natūralu, kad ta nuotrauka kliūna, nes pavydu, jog bene vienintelė užkabina akį.  biggrin.gif

paziurejau ta foto su rankom.. o kam tiek uzsharpinti, uzkontrastinti reikejo... Mintis, fotografuoti tik rankas, nes ir jos israiskingos, gera, bet kam tiek fotoshopinti... PS tai blogis, jei nemoki saikingai juo naudotis.

Kelios foto yra visai mielos. Tokios paprastos bei nuosirdzios.
Atsakyti
jokiu pritemptu foto as cia nematau..yra foto,kurios mane labiau traukia, kurios maziau man patinka...bet cia nesiruosiu peikt nei vienos.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 06 09, 13:45)
Kelios foto yra visai mielos. Tokios paprastos bei nuosirdzios.

drinks_cheers.gif ir ne kelios. balsuosu uz mielas, paprastas, pagautas " darbu sukury" smile.gif

Izymiosios rankos man irgi nepatinka, dar gal butu nieko jei ne taip is persistengimo "apmusijusios" rolleyes.gif
Atsakyti
hi:), Nenuklyskim į lankas. Dabar čia tik Jūs dėstot savo matymo prizmę, nes mano matymas platesnis. Atskirų dalių gal ir būna, bet ne tame esmė, nebūkime tokie tiesmukiški ir primityvūs, kad apie tai diskutuotume. Kalbu ne apie turinį, o apie formą. mirksiukas.gif
Matot, konkursus stebiu ilgiau už jus, galiu objektyviau pažvelgti į tam tikrus jų aspektus. Kažkada Rustė nenorėjo praleisti mano kalėdinės nuotraukos, neva, ji nebus suprasta, nors atitiko konkurso temą, ir kaip vėliau pasirodė, gavo netgi nemažai balsų. Taigi, iš minios išsisikirti tikrai nebijau. smile.gif
Vaizduote nesiskundžiu, puikiai interpretuoju ir sugebu įsivaizduoti tą nuotrauką. Kitaip tariant, pasitelkiant vaizduotę „pripiešti“, ką tik reikia. Tiesiog man ta nuotrauka, kur parodomos tik rankos, sukėlė daugiaprasmiškų minčių ar tai yra kažkokia „pagalba“ tėčiui?, ar tai tėra „daikto laikymas“ rankose? Kažkodėl kitos nuotraukos nekelia tokių klausimų... Kai parodomas tik gabaliukas, tuomet jau žiūrovas gali interpretuoti kaip tinkamas, bet su tokia nuotrauka galima dalyvauti dar penkiuose konkursuose ir teigti, kad ji atitinka temą. Ko nepadarytum su ŠĮ konkursą atitinkančiomis nuotraukomis.
Nenoriu daugiau apie tą nuotrauką kalbėti, nes, mano manymu, yra kitų, apie kurias yra maloniau padiskutuoti. Šiuo atveju, tai sukeltų per daug „turgaus“, netgi jei mano ketinimai būtų nuoiširdūs. Tiek to. irnesakyk.gif
P.S. Kam jau kam, bet ne Jums spręsti, kokia yra mano logika. Jūs juk manęs net nepažįstate. Pakako vieno sakinio, kad taptumėte mano logikos žinove? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 07:04)
"panašiai" tai nepaminėti kiti darbai - skuta bulves, kartu kažką ardo, dirba ūkio darbus...

na vyriški darbai, nors tarkim jei tėvelis dukrą mokina siūti, tai irgi gi darbas, yra ir siuvėjų vyrų.

netvirtinu, kur nesimato pagalbos, o tik bendra veikla - abu miega, arba tėvelis kažką daro, o vaikas sėdi šalimais, ir nedaro nieko.

o aš pasipiktinau schmoll.gif nebūtina man dalyvauti,bet jei mano foto netiko,manau ši labai panaši.... irgi bendro "darbo" nerasta,ar pirštu rodymas į ekraną darbas, o ėjimas kartu tai jau ne kai akiviazdžiai matosi veiksmas?> g.gif schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 birželio 2009 - 13:23
QUOTE(grange @ 2009 06 09, 14:22)
o aš pasipiktinau  schmoll.gif  nebūtina man dalyvauti,bet jei mano foto netiko,manau ši labai panaši.... irgi bendro "darbo" nerasta,ar pirštu rodymas į ekraną darbas, o ėjimas kartu tai jau ne kai akiviazdžiai matosi veiksmas?> g.gif  schmoll.gif

user posted image

man šitoje foto matosi, kad vaikas tėtei padeda, tėvelis dirba kompiuteriu.

jei vaikas tėveliu/seneliui padeda eiti, einant nešti kažką, tada matyčiau, kad darbas, o ėjimas tik susikibus rankomis netolygus pagalbai.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 09, 13:33)
man šitoje foto matosi, kad vaikas tėtei padeda, tėvelis dirba kompiuteriu.

jei vaikas tėveliu/seneliui padeda eiti, einant nešti kažką, tada matyčiau, kad darbas, o ėjimas tik susikibus rankomis netolygus pagalbai.

na tebūnie... cool.gif
pasilieku prie savo nuomonės kad ši foto netinkama.
bent jau būtų tada exelį atsidaręs,kad jau čia dirba, o dabar SM biggrin.gif SM yra pramoga, kaip kažkada buvo minėta, kad pramogos irgi netvirtinamos....

o susikibę ėjo,padėjo eit,kad nenugriūtų pvz biggrin.gif nu čia interpretacijos....
nesvarbu irnesakyk.gif sorry Ruste,žinau,kad vertini atidžiai,tiesiog taip pasirodė ir pasipiktinau blush2.gif
Atsakyti