Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 18:36)
sakykim čia toks meniškas priėjimas prie temos.

sakykit. to ir reikėjo tikėtis. koks konkursas be pritempinėjimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 08, 18:43)

nei tikėtis nei ką, nuotraukas nepritempta nei kiek, kad ranka vyro, matosi tikrai, nu tokia stambi, ir vaikas matosi (nesvarbu sūnus ar dukra, tinka bet kuris), ir pagalba matosi.

nepamirškime, kad gali dalyvauti ir nebūtinai vaikas iki 18 metų.

aš gal su savo tėvu dalyvausiu - tinka į temą.

šitame konkurse nėra nei vienos pritemptos foto.

jei norėčiau pritempinėti tai tada turėčiau tvirtinti miegančius greta tėvelį su vaikučiu (tokių deda nemažai ir rašo, kad padeda miegoti)...ir dar daug kitokių visai nepagalbinių situacijų, kurių čia neminėsiu, nenoriu įžeisti nuotraukų autorių, kad nesuprato temos.
Atsakyti
Mano nuomone tai toje nuotraukoje su rankomis pateikta pati esme. Nes turbut retai tiesiam pagalbos koja, ar kokia kita kuno dali. nesuprantu, kodel cia kilo diskusijos. Ruste, kantrybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 08, 19:03)
Mano nuomone tai toje nuotraukoje su rankomis pateikta pati esme. Nes turbut retai tiesiam pagalbos koja, ar kokia kita kuno dali. nesuprantu, kodel cia kilo diskusijos. Ruste, kantrybes tau 4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 06 08, 18:43)

įdėkit savo nuotrauką, su tėtuku, parodykit pavyzdį, kaip reikia nepritempt. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 18:47)
nei tikėtis nei ką, nuotraukas nepritempta nei kiek, kad ranka vyro, matosi tikrai, nu tokia stambi, ir vaikas matosi (nesvarbu sūnus ar dukra, tinka bet kuris), ir pagalba matosi.

šitame konkurse nėra nei vienos pritemptos foto.

pritemta tiek, kad nuolat kartojant 'turi matytis tėtis ir vaikas' dedama foto, kurioje matosi tik rankos ir pritempinėjama 'menišku priėjimu prie temos'. tai ir yra pritempinėjimas. nė vienas konkursas iki šiol be kažko panašaus neapsiėjo (aišku 'pavasario šaukliai' nepralenkiami) todėl ir tikėjausi kažko panašaus smile.gif galima kartoti kad nėra pritemptų foto bet kol bus kartojama 'turi matytis' dedant kur nesimato ir aiškinant apie meniškus apėjimus tai tik tušti žodžiai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Marijai @ 2009 06 08, 19:08)
įdėkit savo nuotrauką, su tėtuku, parodykit pavyzdį, kaip reikia nepritempt.  tongue.gif

o dangiškų migdolų nenorit? lotuliukas.gif gi parodyta jau. jei nematot - yra visokių būdų gerinti regėjimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 08, 19:11)
o dangiškų migdolų nenorit? lotuliukas.gif gi parodyta jau. jei nematot - yra visokių būdų gerinti regėjimui mirksiukas.gif

Vaišini gal? bigsmile.gif Bus progos paragaut. thumbup.gif bigsmile.gif Tai kuri ta nuotraukytė jūsų? Paskolinkit savo regėjimo gerinimo būdą, nes žiūriu, kad jūsų tai jau jis superinis. bigsmile.gif Sliekus per kilometrą matot. lotuliukas.gif Ieškotoja sliekų lotuliukas.gif Ir kiek pastebėjau, ne tik čia - visur. cool.gif

O - pastebėjau, kad parašą pasikeitei, maloniai nustebina. bigsmile.gif O tai visąlaik maniau, negi patinka žmogui vaikščioti su save taip taikliai apibūdinančiu posakiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 08 birželio 2009 - 18:26
QUOTE(Marijai @ 2009 06 08, 19:17)
Vaišini gal?  bigsmile.gif Bus progos paragaut.  thumbup.gif  bigsmile.gif Tai kuri ta nuotraukytė jūsų? Paskolinkit savo regėjimo gerinimo būdą, nes žiūriu, kad jūsų tai jau jis superinis.  bigsmile.gif Sliekus per kilometrą matot.  lotuliukas.gif Ieškotoja kablukų  lotuliukas.gif

nespręskit apie kitus pagal save, ieškotoja mirksiukas.gif
nevaišinu. jei jau sliekų radot kur nėra, tai dangiškų migdolų tikrai surasit irnesakyk.gif
mano parašas - mano reikalas, pasikeičiau, nes tamstą ir dar kai kuriuos jis apibūdino taip taikliai, kad net įsižeisdavo ir dar inirtingiau imdavo sliekų ieškojimu lygioj užsiiminėt. ką padarysi jei jau nekurie ką veik daugiau neturi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 08, 19:11)
pritemta tiek, kad nuolat kartojant 'turi matytis tėtis ir vaikas' dedama foto, kurioje matosi tik rankos ir pritempinėjama 'menišku priėjimu prie temos'. tai ir yra pritempinėjimas. nė vienas konkursas iki šiol be kažko panašaus neapsiėjo (aišku 'pavasario šaukliai' nepralenkiami) todėl ir tikėjausi kažko panašaus smile.gif galima kartoti kad nėra pritemptų foto bet kol bus kartojama 'turi matytis' dedant kur nesimato ir aiškinant apie meniškus apėjimus tai tik tušti žodžiai rolleyes.gif
Papildyta:

man regis ir tamstai reikėtų pasinaudoti.

jei toje foto krokodilas su ananasu tai man jau laikas į pensiją..

matosi ir vaikas, ir tėvas.

nereikia man visu ūgiu su metrikais, įrodančiais tėvystės ryšį doh.gif

čia paprastas konkursas, ne kokia nors Nobelio premijos laureatų paroda. Nereikia mandrų nuotraukų, kur centimetrų tikslumu vaikas stovėtų nuo tėvo, ar darytų tik tam tiktą darbą...
nėra tokio reikalavimo, nėra.
jei kas matote, kur parašyta, kad negali būti tik vaiko ir tėvo rankos, parodykit man.

autorė pažadėjo parodyti neapkirptą originalą po konkurso.

P.S. jie mėginate mane išvesti iš kantrybės, arba padaryti taip, kad aš iš šių pareigų pasitraukčiau, tai galite nevargti - to nebus.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 08, 19:26)
nespręskit apie kitus pagal save, ieškotoja mirksiukas.gif
nevaišinu. jei jau sliekų radot kur nėra, tai dangiškų migdolų tikrai surasit irnesakyk.gif
mano parašas - mano reikalas, pasikeičiau, nes tamstą ir dar kai kuriuos jis apibūdino taip taikliai, kad net įsižeisdavo ir dar inirtingiau imdavo sliekų ieškojimu lygioj užsiiminėt. ką padarysi jei jau nekurie ką veik daugiau neturi rolleyes.gif

Tai kad tu kartojies ir kartojies, tą patį per tą patį, jau kažkelintą kartą tą patį rašai, na nejau žodžių pritrūkai. lotuliukas.gif Tokia moksliukė, o taip sunku normaliai kalbėt - tik sliekai ir sliekai. Ką nors dar be jų matai? Ar mokantis nėra kas veikt, tik vaikščiot per temas ir kabinėtis? bigsmile.gif
Jei tu jauti malonumą erzindama kitus - tai nebesivargink. Mano adresu gali neberašyt, nes spaudžiu ignorą. Puiku, kad yra tokia funkcija SM thumbup.gif Iki tokio lygio kaip tu nežadu nusirist. lotuliukas.gif Kaip sakoma - duok d... kelią, tai tau - žalia šviesa. Prašom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 08 birželio 2009 - 18:36
Naujas konkursas wub.gif

Kol kas labiausiai patiko sios bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

"pritemptu" foto nematau, nebent pritempinetoju, kurios per galva verciasi tokias atrasti. ir tos pacios personos per visas temas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sigasss @ 2009 06 08, 14:19)
gal tada neuzkliutu  lotuliukas.gif  nors man tai faina sita foto  smile.gif

Na, kažkaip vistik užkliuvo, kilo klausimų, išsiskyrė iš minios... Galbūt tai ir yra autorės tikslas. g.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 08, 16:23)
iš šito kampo sakyčiau nereiktų kabintis g.gif

Kas jau kas aš tikrai nesikabinu, ne mano būdas kabintis. mirksiukas.gif Aš tik bandau klausti, kelti diskusiją. Jei yra kontrargumentų, tuomet ok, jei jų nėra, tada tai jau panašu į kabinėjimąsi. g.gif Fotokonkursus stebiu jau ilgą laiką. Labai retai, bet kai kurios nuotraukos užkliūna...

QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 17:36)
sakykim čia toks meniškas priėjimas prie temos.

Valio, aš visada už meniškumą, išskirtinumą, bet kažkiek ir laikymąsi tam tikrų numatytų rėmų. Sakykime, būtų mezgimo koknursas, kuriame rodomi numegsti megstiniai, kaip tame kontekste žiūrėtūsi tik rankovės, o ne megstukai? Tik tiek norėjau pasakyti. Esu irgi truputį prie meno, ir jei kas mane atsimena šioje rubrikoje visuomet pasisakau už įvairovę... ir nesakau, kad man ta nuotrauka negraži, bet tik kitų dalyvių atžvilgiu gal kiek per daug iškrenta iš konteksto, gal kiek per daug nepataiko į bendrą skonį, bet tuo ji ir yra kitokia. Galbūt autorė to nori, bet, mano manymu, parodydama ne fragmentą, o visą žmogų autorė pelnytų daugiau balsuojančiųjų simpatijų... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 08, 22:35)
Valio, aš visada už meniškumą, išskirtinumą, bet kažkiek ir laikymąsi tam tikrų numatytų rėmų. Sakykime, būtų mezgimo koknursas, kuriame rodomi numegsti megstiniai, kaip tame kontekste žiūrėtūsi tik rankovės, o ne megstukai? Tik tiek norėjau pasakyti. Esu irgi truputį prie meno, ir jei kas mane atsimena šioje rubrikoje visuomet pasisakau už įvairovę... ir nesakau, kad man ta nuotrauka negraži, bet tik kitų dalyvių atžvilgiu gal kiek per daug iškrenta iš konteksto, gal kiek per daug nepataiko į bendrą skonį, bet tuo ji ir yra kitokia. Galbūt autorė to nori, bet, mano manymu, parodydama ne fragmentą, o visą žmogų autorė pelnytų daugiau balsuojančiųjų simpatijų...  mirksiukas.gif

user posted image, user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazikeo: 08 birželio 2009 - 22:10