Įkraunama...
Įkraunama...

"Padedu tėveliui"

QUOTE(*meduota* @ 2009 06 08, 14:22)
tik gaila, kad kokybės mažoka  ax.gif

aha mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 06 08, 15:32)

4u.gif Man irgi sita nuostabi wub.gif dar ruriukai labai patinka, kad ir nera tos kokybes wub.gif wub.gif wub.gif Su malkim irgi gera ideja, nu padeda vaikiukas ., aisku padeda...nesvarbu , kad pati reikia nest thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 06 08, 13:27)
Bet, koks tas konkursas, kaip jaucias santurumas, neryskios spalvos ax.gif Vyriska ir rimta ax.gif  biggrin.gif

bet tai fotkinta gal mamyčių visgi g.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 06 08, 15:11)
Mano manymu, ta nuotrauka kur su įrankiu vienintelė neatitinka temos, nes nesimato kas ten - vaikas ar ne, tėtis ar ne. Gal ten dėdė ar kaimynas.

o kaip žinot ar kitose fotkėse ne dėdės ar kaimynai? juk fotkės gali būti ir surežisuotos... iš šito kampo sakyčiau nereiktų kabintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 08, 17:23)
bet tai fotkinta gal mamyčių visgi g.gif
Papildyta:

o kaip žinot ar kitose fotkėse ne dėdės ar kaimynai? juk fotkės gali būti ir surežisuotos... iš šito kampo sakyčiau nereiktų kabintis g.gif

o tai ka, dedes ar kaimynai negali buti teveliai? jie gi irgi kazkieno teveliai bigsmile.gif
Padedu teveliui, bet nepasakyta, kad savo, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike*** @ 2009 06 08, 18:05)
bet nepasakyta, kad savo, ar ne?  ax.gif

pasakyta biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 08, 18:09-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 06 08, 18:09)
pasakyta  biggrin.gif

ar fotokonkurso pavadinime yra? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nike***: 08 birželio 2009 - 17:12
Tingiu išvedžiot, bet pavadinimas ne ta vieta kur vardijamos visos konkurso sąlygos. Apie sąlygas paskaitykit pirmoje temos žinutėj 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=453693
Arba čia
http://www.supermama.lt/foto/

Aš ten tą "nepasakytą" žodį "savo" matau. O jūs ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 birželio 2009 - 17:17
QUOTE(Nike*** @ 2009 06 08, 18:05)
o tai ka, dedes ar kaimynai negali buti teveliai? jie gi irgi kazkieno teveliai  bigsmile.gif
Padedu teveliui, bet nepasakyta, kad savo, ar ne?  ax.gif

tai aš juk ir ne prieš mirksiukas.gif svarbu, kad tie, kas joje pavaizduoti nebūtų prieš dalyvavimą viešame konkurse. Na kad vėl viskas detektyvais nevirstų mirksiukas.gif O nuotrauka, tai juk ne tik realybė savaime, tai juk ir mažas spektakliukas, aktorystės, pozavimas, dėliojimas, mintys ir visa kita... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 08, 18:15)
tai aš juk ir ne prieš mirksiukas.gif svarbu, kad tie, kas joje pavaizduoti nebūtų prieš dalyvavimą viešame konkurse. Na kad vėl viskas detektyvais nevirstų mirksiukas.gif O nuotrauka, tai juk ne tik realybė savaime, tai juk ir mažas spektakliukas, aktorystės, pozavimas, dėliojimas, mintys ir visa kita... smile.gif

Matai, gal ne visi tėčiai ir ne visi vaikai nori viešintis. smile.gif
Prisiminiau mažųjų pagalbinkų konkursą, ten irgi rankytės plaunančios obuolį daug kam kliuvo, bet man gražu. Na kam būtinai reikia veidą matyt? Jei užpakalis tinka, tai kodėl gi rankos ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 08, 15:11)
Mano manymu, ta nuotrauka kur su įrankiu vienintelė neatitinka temos, nes nesimato kas ten - vaikas ar ne, tėtis ar ne. Gal ten dėdė ar kaimynas. O gal nebaltarankė mama unsure.gif . Na, nefaina, atsiranda toks geras konkursas, kur lyg norisi jaukumo, šeimos, bet ir ten rodomi fragmentai... verysad.gif  Juk tokių, kur vengiame pasirodyti veidukus daugiau, nei tokių, kur išdrįstam parodyti savo šeimos narius ar save. Neetiška kitų dalyvių atžvilgiu, kurie parodo save, o ne savo kūno dalis...
Aš labai gerbiu Rustę, na, labai patinka jos darbas SM, ypač moderuojant fotokonkursus, nes tai slidus reikalas, (mano viena mėgstamausių ir operatyviausių moderatorių!), taktiškumas bendraujant ir visa kita, na, bet dėl šios nuotraukos, tai nesutinku schmoll.gif

ačiū už gerą žodį.

originalo negaliu rodyti, jei autorė man to neleis, čia kaip sakant aš pasitikrinau dėl savęs, taip pat autorė žino , kad jos laukė tokia "dalia" su šita nuotrauka, bet apsisprendė dalyvauti su ja.

sakykim čia toks meniškas priėjimas prie temos.

Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 06 08, 18:33)
Na kam būtinai reikia veidą matyt? Jei užpakalis tinka, tai kodėl gi rankos ne?  smile.gif

drinks_cheers.gif gerai cia pasakyta lotuliukas.gif
Ta su uzpakaliais labai gerai pagauta, bet tikrai, veidu ten nematyti. net nesimato, ar jie ten kazka dirba g.gif su rankom netgi kur kas aiskiau ax.gif
Atsakyti