Man pačios gražiausios šios dvi
[attachmentid=178829]
[attachmentid=178830]
Bet jau kaip pavadinimas tinka... veido išraiška...
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 08, 13:46)
Na ir kas, kad atpažins. Taisyklės nedraudžia gi. Be reikalo nuotrauką atsiėmei.
QUOTE(Valerija @ 2009 06 08, 13:53)
Man pačios gražiausios šios dvi
[attachmentid=178829]
[attachmentid=178829]
To vidurinio vaikiuko, vos galva kyso ir vistiek plauia kartu su teveliu ir broliukais
Papildyta:
Ale dabar tik pastebejau, kad teveliu ir irkluot nereikia, kai tiek pagalbos
QUOTE(l'eau @ 2009 06 08, 13:03)
bet kodėl tai nuolat kartojama jei to nesilaikoma?
kurioje foto nesilaikoma?
QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 14:13)
kurioje foto nesilaikoma?
manau l'eau turejo galvoje sita foto....
QUOTE(sigasss @ 2009 06 08, 14:28)
aš tai matau čia kaip tik gana tokį konkretų veiksmą - padavimą įrankio.
gal ta kur vaikas ir tėvelis atstatę pasturgalius muzikinį centrą (ar kas ten per daiktas) žiūri. bet irgi ...
QUOTE(gritte @ 2009 06 08, 09:17)
Marijai, jums amžinai kas nors "kliūna", ir dar sugebate įžiūrėti klastą visur
šalina konkurentus
Mano manymu, ta nuotrauka kur su įrankiu vienintelė neatitinka temos, nes nesimato kas ten - vaikas ar ne, tėtis ar ne. Gal ten dėdė ar kaimynas. O gal nebaltarankė mama . Na, nefaina, atsiranda toks geras konkursas, kur lyg norisi jaukumo, šeimos, bet ir ten rodomi fragmentai... Juk tokių, kur vengiame pasirodyti veidukus daugiau, nei tokių, kur išdrįstam parodyti savo šeimos narius ar save. Neetiška kitų dalyvių atžvilgiu, kurie parodo save, o ne savo kūno dalis...
Aš labai gerbiu Rustę, na, labai patinka jos darbas SM, ypač moderuojant fotokonkursus, nes tai slidus reikalas, (mano viena mėgstamausių ir operatyviausių moderatorių!), taktiškumas bendraujant ir visa kita, na, bet dėl šios nuotraukos, tai nesutinku
Aš labai gerbiu Rustę, na, labai patinka jos darbas SM, ypač moderuojant fotokonkursus, nes tai slidus reikalas, (mano viena mėgstamausių ir operatyviausių moderatorių!), taktiškumas bendraujant ir visa kita, na, bet dėl šios nuotraukos, tai nesutinku
QUOTE(baltė @ 2009 06 08, 15:11)
Mano manymu, ta nuotrauka kur su įrankiu vienintelė neatitinka temos, nes nesimato kas ten - vaikas ar ne, tėtis ar ne. Gal ten dėdė ar kaimynas. O gal nebaltarankė mama . Na, nefaina, atsiranda toks geras konkursas, kur lyg norisi jaukumo, šeimos, bet ir ten rodomi fragmentai... Juk tokių, kur vengiame pasirodyti veidukus daugiau, nei tokių, kur išdrįstam parodyti savo šeimos narius ar save. Neetiška kitų dalyvių atžvilgiu, kurie parodo save, o ne savo kūno dalis...
na jau ruste rase kad turi visa foto kur matosi ir tevelis ir vaikelis
gal tuomet butu galima idet visa foto, o ne tik rankas?
gal tada neuzkliutu nors man tai faina sita foto
QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 13:51)
gal ta kur vaikas ir tėvelis atstatę pasturgalius muzikinį centrą (ar kas ten per daiktas) žiūri. bet irgi ...
Oi ne ne, šita viena "kiečiausių" foto
QUOTE(Betukas @ 2009 06 08, 15:20)
Oi ne ne, šita viena "kiečiausių" foto
tik gaila, kad kokybės mažoka
QUOTE(Rustė @ 2009 06 08, 14:51)
aš tai matau čia kaip tik gana tokį konkretų veiksmą - padavimą įrankio.
veiksmas veiksmu, bet kur vaikas ir tėtis? jūs vis kartojat kad matot kažkokį originalą kur jie matos, bet čia jų tai nesimato. tai kam reikia vis kartotis 'turi matytis', 'turi matytis'?