QUOTE(Larissa @ 2009 06 10, 11:29)
mantai tai tikrai gėėėėėėris per šventes visada prašau mamos,kad pagamintų Kasachstane prie jų daro tokį padažą: sutarkuoja pomidorą (geriausiai tinka tokie ružavi,mėsingi ir ne rūgštūs),pripjausto ten daug krapų,išspaudžia česnako,geria papipirina ir druskos pagal skonį įdeda.
žinok,tikrai labai skanu su mantais išbandyk,jei kitą kartą darysi
P.S. ir dar labai skanu,kai į vidų dedamas ne faršas,o smulkiai pjaustyta mėsa su svogūnais
žinok,tikrai labai skanu su mantais išbandyk,jei kitą kartą darysi
P.S. ir dar labai skanu,kai į vidų dedamas ne faršas,o smulkiai pjaustyta mėsa su svogūnais
Ačiū už idėjas Būtinai išmėginsiu. Su padžu iš pomidorų netgi greitu laiku (nes dar turiu šaldiklyje mantų), o su pjaustyta mėsa sekantį kartą.