Ką tik suvalgyta vakarienė
Vištienos kepsneliai
Tokie pat, kaip dauguma mėgsta ir gamina, tačiau aš kepiau ne keptuvėje, o orkaitėje be riebalų, ant kepimo popieriaus. Laaabai skanu
Reikia:
Maltos vištienos krūtinėlės, kiaušinio, majonezo, šiek tiek krakmolo ir mėgstamų prieskonių.
Viską sumaišyti, su šaukštu formuoti kepsnelius ir kepti apie 15 min.
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 21, 14:54)
siandien pietums valgem kalafiora, kuris gulejo saldytuve ir prasesi suvartojamas
Dita, aciu uz recepta, kazkada senai kazka is tos operos valgiau, buvo labai skanu.manau, kad pagal tavo receptuka bus ziauriai skanu.
QUOTE(manoli @ 2009 07 21, 18:52)
labai skaniai atrodo. reikes isbandyti
QUOTE(Toli @ 2009 07 21, 23:36)
Dita, aciu uz recepta, kazkada senai kazka is tos operos valgiau, buvo labai skanu.manau, kad pagal tavo receptuka bus ziauriai skanu.
tik nepersivalgykit, nes as kai sunkiai grybus virskinu, tai paskui baisiai skrandi skaudejo, bet aisku ir padauginau nenormaliai
Papildyta:
QUOTE(ramuniuxs @ 2009 07 22, 04:11)
merginos kaip reikia padaryti kad nuotrauka rodytu iskart ,nes kitaip ikelt foto nemoku tik su nuoroda i foto,ir kokybe fotiko nekokia...
Papildyta:
Papildyta:
patalpink nuotrauka internetiniame albume, nukopink nuorodo per properties ir ikelt ja paspaudus zinutes lauke ant IMG.
Sveiki
Elena,jus darot salotas is zaliu burokeliu,morku ir dedadat moliugu,saulegrazu seklas.Gal galit parodyti kaip atroda tas rinkunukas seklu ir riesutu.Aciu
Elena,jus darot salotas is zaliu burokeliu,morku ir dedadat moliugu,saulegrazu seklas.Gal galit parodyti kaip atroda tas rinkunukas seklu ir riesutu.Aciu
QUOTE(Elena @ 2009 07 13, 09:15)
Grybomanija
Virtos bulvės supjaustome, sudedame į kepimo indą.Fetą sūrį sutriname su šakute,dedame grietinės,krapų/petražolių,išmaišome ir sudedame ant bulvių.Pridedame virtų voveruškų.Kepame 20 min. orkaitėje.Bulvės sūdyti nereikia, nes feta gana sūrus
Virtos bulvės supjaustome, sudedame į kepimo indą.Fetą sūrį sutriname su šakute,dedame grietinės,krapų/petražolių,išmaišome ir sudedame ant bulvių.Pridedame virtų voveruškų.Kepame 20 min. orkaitėje.Bulvės sūdyti nereikia, nes feta gana sūrus
vajeeeeeeeeeejjj kaipppp skaniai atrodooooooo...
QUOTE(Kissa @ 2009 07 21, 20:35)
Ką tik suvalgyta vakarienė
Vištienos kepsneliai
Tokie pat, kaip dauguma mėgsta ir gamina, tačiau aš kepiau ne keptuvėje, o orkaitėje be riebalų, ant kepimo popieriaus. Laaabai skanu
Reikia:
Maltos vištienos krūtinėlės, kiaušinio, majonezo, šiek tiek krakmolo ir mėgstamų prieskonių.
Vištienos kepsneliai
Reikia:
Ačiū už įdėja. Būtinai išbandysiu
QUOTE(Kissa @ 2009 07 21, 21:35)
Kaip tik šiandien kepiau,mūsų šeimos labai mėgiami kepsneliai
QUOTE(Mil@na @ 2009 07 20, 23:59)
Jei atvirai - aš labai labai abejoju dėl žalių dešrų vytinimo..Jei parūkytos, tada taip, bet žalių tikrai nerizikuočiau..O be to - taip išeina, kad valgysit visai žalią mėsą..nepykit,bet man kažkaip ,,galai nesueina"..
Viskas ten sueina. As net anytos paklausiau, kaip ji vytina. Viska taip pat, kaip cia rase. Sake jei druskos ir kitu prieskoniu pakankamai, joms viskas gerai. Juk patys valgom mes o siaip ka tu niekad neragavus vytintos desrytes, ar klokio kumpelio? juk tokiu ir pirkt buna.
Na lauksim rezultatu del tu vytintu desryciu. Nes mano uosviene sake, kad viska skaip ir gerai tik sildymo sezono reik, dabar tipo daug dregmes, del to greit pelija ir gliaumyja. Na bet lauksim ziniu Labai jau tos desrytes apetitnos, tikiuosi tupiko neturit, nes kai toks kabikas, tai grindis gali istupeti Superines desrytes
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 21, 14:54)
siandien pietums valgem kalafiora, kuris gulejo saldytuve ir prasesi suvartojamas
megstam mes tokius visokius a la troskinius kazka panasaus reikes sia savaite su cukinija konstruot, nes anyta is sodo tokia gigantiska atveze
Isbandziau Grange pagal tavo nurodyta recepta befstrogena Tikrai labai greitai pasidare, minkstute mesyte gavos.As tik pamirsau miltu ideti, tai pyliau ne daug vandens ir cesnako ispaudziau.