Aciu uz ivertinima
Del vytinimo nezinau, bet mano mama taip pat mesa vytina, netgi paprasta nugarine pamarinuoja kelias paras ir pakabina, sake, kad labai skanu. MB taip pat sake, kad kabinciau. Niu, nzn, kaip ten bus, dariau pirma karta, tai paziuresim. Siandien pietums kelias isvirsiu prie bulviu kosytes.
O per ta skubejima pamirsau parasyti recepta (juk cia "Receptai su nuotraukomis"
), sorry! Aisku, viskas vyko su jusu pagalba
* ~3 kg mesos (emiau 2kg kumpio ir 1kg nugarines)
* ~800g zaliu lasinuku
* iv. prieskoniai (druska, pipirai, cesnakai, prieskoniai maltai mesai, mairunai, bazilikai, provanso zoles)
* plonosios kiaules zarnos
* vandens
Mesa su lasinukais permaliau mesmale storesniu sieteliu. Idejau prieskoniu (cia jau kiekvienam pagal skoni, as dejau visko po truputi ir ragavau), ipyliau vandenuko ir palikau visai dienai pasimarinuot. Zarnas pamirkiau vandeny ~30min, veliau gerai isploviau po tekanciu vandeniu. Ant mesmales uzdejau antgali, skirta desreliu gamybai ir kimsau jas malta mesyte.
Skanaus!
P.S. rodos nieko nepamirsau ir nesupainiojau