QUOTE(grange @ 2009 07 19, 21:39)
valandą???? nu tiek tikrai nedariau, mes per valandą ir padariau valgyt ir pavalgėm.... gal labai dideliais gabalais supjaustai, bet tai vistiek tiek ilgai...
aš va ir dabar einu kept, pažiūrėsiu per kiek laiko, nes kai darau tadic, maniškio patiekalui, mėsą reik ruošt iš kart šviežią, tai susipjausčiau gabaliukais mažais kepsiu lygiai taip pat kaip befstrogenui tik nepilsiu padažo. pasakysiu kiek laiko truko.
aš va ir dabar einu kept, pažiūrėsiu per kiek laiko, nes kai darau tadic, maniškio patiekalui, mėsą reik ruošt iš kart šviežią, tai susipjausčiau gabaliukais mažais kepsiu lygiai taip pat kaip befstrogenui tik nepilsiu padažo. pasakysiu kiek laiko truko.
Matyt belgiška ir lietuviška jautiena skiriasi O gabaliukais tikrai nedideliais, juostelėm tokiom, kaip ir tavo foto.