Sveikos mergaites, kulinares!
Nezinojau kur paklausti, nusprendziau cia, nes cia dazniausiai renkates
Man reikia skubios jusu pagalbos!!!!Busiu labai, labai dekinga!!!
Noriu pasidaryti namines desreles. Gyvenime ju nesu dariusi!
Gal galetu kas step-by step papasakoti?
Turiu 3 kg mesos, 800g zaliu lasinuku ir dar rukytu (bet kiek zinau rukyti netinka) ir apie 10 m plonuju zarnu.
Kaip reikia atmatuoti tas zarnas, zinau, kad 10m man per daug. Ar jas reikia kaip nors ismirkyti pries tai?
Mesa reikia permalti per stambesni sieteli kartu su lasinias? O po to jau deti prieskonius. Kokie prieskoniai - pipiriukai ir druskyte, ar dedate dar kokius? O cesnakai ir svogunai gali buti, ar nuo ju desreles suges?
Na pvz.: permaliau mesa su lasinukais, idejau prieskoniu. Tada ant mesmales reikia uzmauti spec.forma? Ir ka, ta farsa dar karta varyt per mesmale? O kaip tas desreles atskirti? Ar reikia kokiu siulu perristi ar tiesiog apsukti ta zarna kelis kartus? Niu vat sito etapo niekaip nesuprantu......
O poto ,jei man pavyks tas desreles pagamint, kur jas laikyti, saldytuve, saldyklyje, ar rusy pakabinti kur?
Mergaites labai prasau padekite!!!! Nes bijau, kad mesa ir zarnos suges
Labai, laaaabai jums didziulis ACIU!!!!!!!
Is visos sirdies dekoju!!!!!!!