[quote=Sv@jonė,2009 07 13, 12:30]
Nium man tai cia laaaaaaaaaaaaaaaabai skanu , pigu ir greita
Reikia:
* faršo
* ryžių
* kopūsto
* morkos
* paprikos
* svogūno
* kiaušinio
* pomirodų padažo
* miltų
* prieskonių
Kopūstus susmulkinti ir užstatyti virti, sumesti į puodą lauro lapus, pipirus (kvapniuosius, karčiuosius), šiek tiek pavirus sudėti griežinėliais pjaustytas morkas, kai jau kopūstai su morkom apverda sudėti kubeliais pjaustytą papriką ir kukulius padarytrus iš faršo, ryžių (dedu žalius), prieskonių ir kiaušinio. Viską patroškinti kokią 15 -20 min. , pabaigoj pakepinti ant sviesto svogūną, įberti šaukstą miltų ir supilti į troškintus kopūstus su kukuliais, įdėti pomidorų padažo, prieskonių (dedu įv. žolelių) ir skanaus!
Papildyta:
[quote=Sv@jonė,2009 07 13, 11:25]
Ir dar kitas variantas tinginuku balandeliu
500 g mėsos faršo
500 g baltagūžio kopūsto, sumalto
1 p. virtų ryžių
1 p. smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų arba vidutinio dydžio svogūnas
krapų arba petražolių
druskos
pipirų
džiūvesėlių paniravimui
Padažui:
1 l pomidorų sulčių
1/2 p. grietinės
3 skiltelės česnako, susmulkintos
krapų arba petražolių
druskos
pipirų
Sumaltą kopūstą užpilti verdančių vandeniu ir palaikyti 1-3 minutes. Tada kopūstus supilti į sietelį, perpilti šaltu vandeniu ir lengvai nuspausti skystį. Dideliame inde sumaišyti visus balandėlių produktus. Suformuoti 5-6 cm skersmens kukulius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir sudėti į kepimo indą. Balandėlius dėti į orkaitę ir kepti 10-15 minučių.
Tuo tarpu paruošti padažą. Puode pašildyti pomidorų sultis ir grietinę. Įdėti druskos, pipirų, česnaką ir krapus ar petražoles.
Sumažinti orkaitės temperatūrą iki 200 laipsnių.
Balandėlius išimti iš orkaitės, aplieti padažu. Indą uždengti folija ir kepti 30-35 minutes arba iki kol balandėliai išsitroškins.
[/quote]
pacituoju visa posta, nes labai keista, kad nuotrauka 'pasiskolinta' is NERYTES, bet niekur nei zodeliu apie tai neuzsiminta
Jei jau pasigaminote patiekala pagal si recepta, kodel dedat, kaip savo? pavalget ir padekokit autorei