Nedekit cili pipiro ir nebus astri!
QUOTE(mammka @ 2009 07 12, 00:14)
Itin paprastas patiekalas
Šv.grybai iš miško
Šv.grybai iš miško
kaip tu drysti šitaip erzintis
na tikrai suvalgyčiau net per ekrana labai skaniai atrodo
QUOTE(Koruklu @ 2009 07 12, 15:39)
Astri zuvis kepta ant griliaus
nors žuvies aš nelabai bet mielai paragaučiau, nes labai jau skaniai atrodo
QUOTE(Denis @ 2009 07 10, 23:03)
kas cia dar gali toki valgyt...
Sveiki, dažnai skaitau šią temą, tačiau niekaip nesigauna ikelti foto dėl to ir nerašau...
bet kaip kyla ranka rašyti tokias nesamones kaip kad ši "kas cia dar gali toki valgyt..." neišauklėti žmonės
Grybomanija
Virtos bulvės supjaustome, sudedame į kepimo indą.Fetą sūrį sutriname su šakute,dedame grietinės,krapų/petražolių,išmaišome ir sudedame ant bulvių.Pridedame virtų voveruškų.Kepame 20 min. orkaitėje.Bulvės sūdyti nereikia, nes feta gana sūrus
Virtos bulvės supjaustome, sudedame į kepimo indą.Fetą sūrį sutriname su šakute,dedame grietinės,krapų/petražolių,išmaišome ir sudedame ant bulvių.Pridedame virtų voveruškų.Kepame 20 min. orkaitėje.Bulvės sūdyti nereikia, nes feta gana sūrus
QUOTE(Elena @ 2009 07 13, 09:15)
Grybomanija
na žudikės jus esat
o dar orkaitėje keptas patiekaliukas
Nium man tai cia laaaaaaaaaaaaaaaabai skanu , pigu ir greita
Reikia:
* faršo
* ryžių
* kopūsto
* morkos
* paprikos
* svogūno
* kiaušinio
* pomirodų padažo
* miltų
* prieskonių
Kopūstus susmulkinti ir užstatyti virti, sumesti į puodą lauro lapus, pipirus (kvapniuosius, karčiuosius), šiek tiek pavirus sudėti griežinėliais pjaustytas morkas, kai jau kopūstai su morkom apverda sudėti kubeliais pjaustytą papriką ir kukulius padarytrus iš faršo, ryžių (dedu žalius), prieskonių ir kiaušinio. Viską patroškinti kokią 15 -20 min. , pabaigoj pakepinti ant sviesto svogūną, įberti šaukstą miltų ir supilti į troškintus kopūstus su kukuliais, įdėti pomidorų padažo, prieskonių (dedu įv. žolelių) ir skanaus!
Papildyta:
[quote=Sv@jonė,2009 07 13, 11:25]
Ir dar kitas variantas tinginuku balandeliu
500 g mėsos faršo
500 g baltagūžio kopūsto, sumalto
1 p. virtų ryžių
1 p. smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų arba vidutinio dydžio svogūnas
krapų arba petražolių
druskos
pipirų
džiūvesėlių paniravimui
Padažui:
1 l pomidorų sulčių
1/2 p. grietinės
3 skiltelės česnako, susmulkintos
krapų arba petražolių
druskos
pipirų
Sumaltą kopūstą užpilti verdančių vandeniu ir palaikyti 1-3 minutes. Tada kopūstus supilti į sietelį, perpilti šaltu vandeniu ir lengvai nuspausti skystį. Dideliame inde sumaišyti visus balandėlių produktus. Suformuoti 5-6 cm skersmens kukulius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir sudėti į kepimo indą. Balandėlius dėti į orkaitę ir kepti 10-15 minučių.
Tuo tarpu paruošti padažą. Puode pašildyti pomidorų sultis ir grietinę. Įdėti druskos, pipirų, česnaką ir krapus ar petražoles.
Sumažinti orkaitės temperatūrą iki 200 laipsnių.
Balandėlius išimti iš orkaitės, aplieti padažu. Indą uždengti folija ir kepti 30-35 minutes arba iki kol balandėliai išsitroškins.
Reikia:
* faršo
* ryžių
* kopūsto
* morkos
* paprikos
* svogūno
* kiaušinio
* pomirodų padažo
* miltų
* prieskonių
Kopūstus susmulkinti ir užstatyti virti, sumesti į puodą lauro lapus, pipirus (kvapniuosius, karčiuosius), šiek tiek pavirus sudėti griežinėliais pjaustytas morkas, kai jau kopūstai su morkom apverda sudėti kubeliais pjaustytą papriką ir kukulius padarytrus iš faršo, ryžių (dedu žalius), prieskonių ir kiaušinio. Viską patroškinti kokią 15 -20 min. , pabaigoj pakepinti ant sviesto svogūną, įberti šaukstą miltų ir supilti į troškintus kopūstus su kukuliais, įdėti pomidorų padažo, prieskonių (dedu įv. žolelių) ir skanaus!
Papildyta:
[quote=Sv@jonė,2009 07 13, 11:25]
Ir dar kitas variantas tinginuku balandeliu
500 g mėsos faršo
500 g baltagūžio kopūsto, sumalto
1 p. virtų ryžių
1 p. smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų arba vidutinio dydžio svogūnas
krapų arba petražolių
druskos
pipirų
džiūvesėlių paniravimui
Padažui:
1 l pomidorų sulčių
1/2 p. grietinės
3 skiltelės česnako, susmulkintos
krapų arba petražolių
druskos
pipirų
Sumaltą kopūstą užpilti verdančių vandeniu ir palaikyti 1-3 minutes. Tada kopūstus supilti į sietelį, perpilti šaltu vandeniu ir lengvai nuspausti skystį. Dideliame inde sumaišyti visus balandėlių produktus. Suformuoti 5-6 cm skersmens kukulius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir sudėti į kepimo indą. Balandėlius dėti į orkaitę ir kepti 10-15 minučių.
Tuo tarpu paruošti padažą. Puode pašildyti pomidorų sultis ir grietinę. Įdėti druskos, pipirų, česnaką ir krapus ar petražoles.
Sumažinti orkaitės temperatūrą iki 200 laipsnių.
Balandėlius išimti iš orkaitės, aplieti padažu. Indą uždengti folija ir kepti 30-35 minutes arba iki kol balandėliai išsitroškins.
QUOTE(Sv@jonė @ 2009 07 13, 09:30)
Ir dar kitas variantas tinginuku balandeliu
Turiu visus produktus, aciu uz puikia ideja
Elena
Kėdainių blynai
Įdaras: kiaulienos faršas sumaišytas su prieskoniais(druska, pipirai, provanso žolelės) bei įmaišiau nedidelę galvutę smulkinto svogūno, keletą skiltelių česnako.
Bulvių masė: tarkuotos bulvės, druska, pipirai, pora išplaktų kiaušinių, didelė galvutė smulkinto svogūno.
toliau jau ko gero aišku kaip gaminti, tad prašom vaišintis
Įdaras: kiaulienos faršas sumaišytas su prieskoniais(druska, pipirai, provanso žolelės) bei įmaišiau nedidelę galvutę smulkinto svogūno, keletą skiltelių česnako.
Bulvių masė: tarkuotos bulvės, druska, pipirai, pora išplaktų kiaušinių, didelė galvutė smulkinto svogūno.
toliau jau ko gero aišku kaip gaminti, tad prašom vaišintis
A la paella ar plovas su juros bjaurybem
Tam reikalui sunaudojau:
pakeli juros gerybiu rinkinio
2 vistienos krutineles
7-8 pievagrybius
Islukstenau koki 3dali kilogramo kreveciu tu mazu
1 geltona,1 raudona paprika
puse kilogramo ryziu
na ir prieskoniai;druska,pipiras,sultinio kubelis,karis
Statom ant ugnies puoda su vandeniu,sultinio kubeliu ir kariu ryziams.Tuo metu i keptuve sumetam kubeliais pjastyta krutinele ir pievagrybius,truputi apkepam,toliau paprika kubeliais.Kepam 15-20 min.Imetam atsaldytas juros gerybes su krevetem,pakepinam dar kokias 8 minutes,kol gerybes susila.Na ir i pabaiga sujungiam keptuves turini su ryziais,viska gerai ismaisom,paragaujam ar netruksta kokiu prieskoniu...ir galima prie stalo sest
Dar noretus tam plove midiju ir kokios cukinijos,bet ,kad pamirsau prigriebt parduotuvej
P.S.Aisku toks maistas yra ne visiem mielas ir priimtinas,bet as tai tuos visus juros guminukus labai megstu
Tam reikalui sunaudojau:
pakeli juros gerybiu rinkinio
2 vistienos krutineles
7-8 pievagrybius
Islukstenau koki 3dali kilogramo kreveciu tu mazu
1 geltona,1 raudona paprika
puse kilogramo ryziu
na ir prieskoniai;druska,pipiras,sultinio kubelis,karis
Statom ant ugnies puoda su vandeniu,sultinio kubeliu ir kariu ryziams.Tuo metu i keptuve sumetam kubeliais pjastyta krutinele ir pievagrybius,truputi apkepam,toliau paprika kubeliais.Kepam 15-20 min.Imetam atsaldytas juros gerybes su krevetem,pakepinam dar kokias 8 minutes,kol gerybes susila.Na ir i pabaiga sujungiam keptuves turini su ryziais,viska gerai ismaisom,paragaujam ar netruksta kokiu prieskoniu...ir galima prie stalo sest
Dar noretus tam plove midiju ir kokios cukinijos,bet ,kad pamirsau prigriebt parduotuvej
P.S.Aisku toks maistas yra ne visiem mielas ir priimtinas,bet as tai tuos visus juros guminukus labai megstu
QUOTE(suntea7 @ 2009 07 13, 14:37)
Kėdainių blynai
net seilių burnoj prisikaupė o jau kaip norėčiau
varau bent buvlvių pasikept