Kaip noreciau gabalelio
QUOTE(Dajli @ 2009 06 04, 21:44)
man kaip tik jos gan slapios buna kai uzsaldytos.. bet kokiu atveju sviezios zinoma skaniausia
Esu girdejusi, kad grybu saldyti negalima, kadangi jie tampa kenksmingi ar nuodingi na as taip tik girdejau
Aha, idomu, kodel parduotuvese pilna uzsaldytu grybu, jei jie tampa kenksmingi arba nuodingi? Kodel leidzia prekyboje juos?
QUOTE(silsta @ 2009 06 06, 14:47)
Aha, idomu, kodel parduotuvese pilna uzsaldytu grybu, jei jie tampa kenksmingi arba nuodingi? Kodel leidzia prekyboje juos?
Pasikartosiu: as taip girdejau, ir jei ka, tai sioj temoj, tik nepamenu numeriuko temos ir kas buvo parases
Beje nei kart nemaciau saldytu grybu...
O siaip siais laikais daug ka leidzia prekyboje ypac Lietuvoje jei yra net produktu prekyboje pas mus tokiu, kuriais uzsienyje net draudziama prekiauti o mes sekmingai valgome as nenorejau nieko blogo pasakyt, tik visi mes zinom, kad suvalgom tiek visokio s..., kad ten grybai, ar kas kitas jau nieko nereiskia...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 06, 11:44)
Esu girdejusi, kad grybu saldyti negalima, kadangi jie tampa kenksmingi ar nuodingi na as taip tik girdejau
grybus galima saldyti,bet negalima ilgiau laikyti kaip 3 menesius.bent taip pasakojo per tv.
QUOTE(mamadonata @ 2009 06 04, 17:45)
Sveikos
Kadangi ana tema uzdare ir negavau atsakymo, taigi pasikartosiu cia: kas dare tuos krokodilus, ar jus tesla darete tokia, kokia yra nurodyta eva.ru, ar darete kitaip, nes jusu krokodilai neissipute kaip bulkos? Ir dar vienas klausimukas atsirado: i vidu dedate apkepta farsa ar zalia?
Kadangi ana tema uzdare ir negavau atsakymo, taigi pasikartosiu cia: kas dare tuos krokodilus, ar jus tesla darete tokia, kokia yra nurodyta eva.ru, ar darete kitaip, nes jusu krokodilai neissipute kaip bulkos? Ir dar vienas klausimukas atsirado: i vidu dedate apkepta farsa ar zalia?
Tesla dariau savo O i vidu dejau kepinta farsa. Mums taip skaniau
Papildyta:
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 06, 07:08)
As siandien su Quesadilloms arba Tortilijoms su grybais ir suriu
Labai sauniai atrodo
O per krastus neisbega kepinant??? Ar apspaudziat kaip nors tvirciau?
O koks baklazanu skonis?
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 06 06, 19:56)
O koks baklazanu skonis?
Čia jau reikia paragauti asmeniškai Mums tai labai skanu Ypač paruošti kinų restorane
QUOTE(anber @ 2009 06 06, 19:11)
Labai sauniai atrodo
O per krastus neisbega kepinant??? Ar apspaudziat kaip nors tvirciau?
Neisbega, nes nereikia prikrauti daug. Na as dedu idara i centra, tada lenkiant paskirstau. Nuo krasto siaip palieku apie centimetra.
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 06 06, 21:56)
O koks baklazanu skonis?
Jei gerai paruosti, tai tiesiog nuostabus!!! Man skaniausia siek tiek juos apkepti, o tada patroskinto pomidoru padaze!!! Su cesnaku. Arba tik apkepti su naturaliu jogurtu!!!
Vištytė su morkom
Supjausčiau vištos krūtinėlę, užmarinavau indiškuose prieskoniuose (pirkau Rimi), pakepinau ant didelės ugnies, tada įmečiau morkas, biški vandens ir prieskonių, patroškinau apie 15 min.
Valgėm su makaronais
Supjausčiau vištos krūtinėlę, užmarinavau indiškuose prieskoniuose (pirkau Rimi), pakepinau ant didelės ugnies, tada įmečiau morkas, biški vandens ir prieskonių, patroškinau apie 15 min.
Valgėm su makaronais
Karaliski zrazai
Proporcijos "is akies"
Bulves, 2 kiausiniai, fermentinis suris, zalumynai, druska
Bulves isvirti su lupenom, atvesinti, sumalti, imusti kiausini, idet druskos.
Suri sutarkuot, sumaisyt su zalumynais.
Is bulviu formuot blynelius (jei tesla pernelyg limpa prie ranku, ideti miltu), idaryt suriu.
Apvoliot miltuose (jei i tesla dejot miltu, tada nereik) ir kiausinyje. Kept aliejuje, kol graziai apskrus.
Valgem su pomidoru salotom. Galima koki tai padaziuka suorganizuot taip pat
Proporcijos "is akies"
Bulves, 2 kiausiniai, fermentinis suris, zalumynai, druska
Bulves isvirti su lupenom, atvesinti, sumalti, imusti kiausini, idet druskos.
Suri sutarkuot, sumaisyt su zalumynais.
Is bulviu formuot blynelius (jei tesla pernelyg limpa prie ranku, ideti miltu), idaryt suriu.
Apvoliot miltuose (jei i tesla dejot miltu, tada nereik) ir kiausinyje. Kept aliejuje, kol graziai apskrus.
Valgem su pomidoru salotom. Galima koki tai padaziuka suorganizuot taip pat
Cia jau panasiai kaip Kedainiu blynai, tik ne su mesa!!! Sauni mintis!!!
O siandienos mano receptas: Prancuzisko stiliaus jautiena su grybais ( kazko cia man grybu manija paskutiniu metu)
Apie 400gr jautienos supjaustome norimais gabaleliais, tada i maiseli ideti 4 saukstus miltu, ziupsneli druskos, pipiru ir ciobrelio, sudedame mesos gabalelius is pakratome, kad apsiveltu miltais. Tada mesa apkepti keptuveje su slakeliıu aliejaus. Kitame puode sudeti pjaustytus 2 svogunus, 2 skilteles cesnako, pakepinti, tada sudeti apkepta mesa ir pjaustytus grybus ( apie 300gr), uzpilti sultiniu ir taure vyno kol apsems. Tada troskinti apie 20 min, tada ideti pjaustyta paprika ir siek tiek rozmarino ir vel patroskinti apie 20-25 min. Pateikti su megstamu garnyru arba salotom.
O siandienos mano receptas: Prancuzisko stiliaus jautiena su grybais ( kazko cia man grybu manija paskutiniu metu)
Apie 400gr jautienos supjaustome norimais gabaleliais, tada i maiseli ideti 4 saukstus miltu, ziupsneli druskos, pipiru ir ciobrelio, sudedame mesos gabalelius is pakratome, kad apsiveltu miltais. Tada mesa apkepti keptuveje su slakeliıu aliejaus. Kitame puode sudeti pjaustytus 2 svogunus, 2 skilteles cesnako, pakepinti, tada sudeti apkepta mesa ir pjaustytus grybus ( apie 300gr), uzpilti sultiniu ir taure vyno kol apsems. Tada troskinti apie 20 min, tada ideti pjaustyta paprika ir siek tiek rozmarino ir vel patroskinti apie 20-25 min. Pateikti su megstamu garnyru arba salotom.