oje labai idomus sumanumas daryti saltibarscius su pomidorais
noresiu isbandyti
QUOTE(*Brukne* @ 2009 07 10, 21:00)
Stai
labai skaniai atrodo
Papildyta:
o jus merginos tik receptukais ir foto cia dalinates kaip suprantu ?
QUOTE(ramuniuxs @ 2009 07 10, 21:17)
o jus merginos tik receptukais ir foto cia dalinates kaip suprantu ?
teisingai supratai cia dedami receptai ir nuotrauka prie jo !! Visa kita galima prie temos ka siandien gaminame sudeti .Brukne, butu gerai tada ir recepta isgirsti
QUOTE(*Brukne* @ 2009 07 10, 22:58)
Gaminau paprastai ir pigiai. Tarkuotas morkas ir pjaustyta svoguna pakepti, deti mesa. Pakepinus berti patinkancius prieskonius (as mesai visada naudoju bazilika) ir kelis saukstus pomidoru padazo. Ryziai virti paprastai. viskas labai greitai Skanaus!
kas cia dar gali toki valgyt...
Labai skanūs sparneliai su bulvėmis
Ingredientai:
Vištų sparneliai, 5 vienetai
Bulvės, nedidelės, 8 vienetai
Česnakai, skiltelė, 4 vienetai
Kmynai, 2 šaukštai
Vanduo, 2 stiklinės
Druska, 1.5 šaukšto
Actas, 3 šaukštai
Juodieji pipirai, pagal skonį
Prieskoniai, visokie, pagal skonį
Krapai, švieži/džiovinti, truputį
Pomidorų pasta, 1.5 šaukšto
Majonezas, 1 šaukštas
Grietinė, 1 šaukštas
Sojos padažas, 2 lašai
Gaminimas:
Prieš kepant sparnelius, reikia juos pamarinuoti. Į vandenį suberkite smulkintas 3 česnako skilteles, actą, druską, juoduosius pipirus, kmynus, kitus prieskonius. Šį marinatą užpilkite ant sparnelių ir palaikykite 0,5-3 dienas. Bulves nuskuskite ir supjaustykite į 4 dalis. Sudėkite į indą, užpilkite majonezo, pomidorų pastos, grietinės, druskos (pagal skonį), pipirų, kmynų truputį, smulkintų krapų, susmulkintą česnako skiltelę, įlašinkite sojos padažo ir išmaišykite, kad visos bulvės apsiteptų. Į skardą paklokite kepimo popieriaus, sudėkite bulves, ant bulvių sparnelius. Kepkite orkaitėje uždengę folija 1 val. Po to nuimkite foliją ir toliau kepkite kol bulvės ir sparneliai gražiai paruduos. Skanaus!
Ingredientai:
Vištų sparneliai, 5 vienetai
Bulvės, nedidelės, 8 vienetai
Česnakai, skiltelė, 4 vienetai
Kmynai, 2 šaukštai
Vanduo, 2 stiklinės
Druska, 1.5 šaukšto
Actas, 3 šaukštai
Juodieji pipirai, pagal skonį
Prieskoniai, visokie, pagal skonį
Krapai, švieži/džiovinti, truputį
Pomidorų pasta, 1.5 šaukšto
Majonezas, 1 šaukštas
Grietinė, 1 šaukštas
Sojos padažas, 2 lašai
Gaminimas:
Prieš kepant sparnelius, reikia juos pamarinuoti. Į vandenį suberkite smulkintas 3 česnako skilteles, actą, druską, juoduosius pipirus, kmynus, kitus prieskonius. Šį marinatą užpilkite ant sparnelių ir palaikykite 0,5-3 dienas. Bulves nuskuskite ir supjaustykite į 4 dalis. Sudėkite į indą, užpilkite majonezo, pomidorų pastos, grietinės, druskos (pagal skonį), pipirų, kmynų truputį, smulkintų krapų, susmulkintą česnako skiltelę, įlašinkite sojos padažo ir išmaišykite, kad visos bulvės apsiteptų. Į skardą paklokite kepimo popieriaus, sudėkite bulves, ant bulvių sparnelius. Kepkite orkaitėje uždengę folija 1 val. Po to nuimkite foliją ir toliau kepkite kol bulvės ir sparneliai gražiai paruduos. Skanaus!
Išbandysiu kitą savaitę sparnelių receptą, nes atrodo labai skaniai,
bet ar būtina tiek ilgai marinuoti sparnelius?
bet ar būtina tiek ilgai marinuoti sparnelius?