sveikos, mergytės turiu gana kvailą klausimą.. turiu užsišaldžius Giedriaus burėkų, ar prieš kepant reikia atšildyti? tikrai nežinau..
ačiū už atsakymą
QUOTE(tavo_katyte @ 2009 07 06, 10:04)
sveikos, mergytės turiu gana kvailą klausimą.. turiu užsišaldžius Giedriaus burėkų, ar prieš kepant reikia atšildyti? tikrai nežinau..
ačiū už atsakymą
ačiū už atsakymą
aš neatšildau... kaip ir koldūnus pirktinius verdam... tik ugnį nedidelę reik padaryt, kad aliejuje čeburėkėliai atitirptų...
Oj kaip aš jų norėčiau....
ideja aguoneles ,tik truputi dariau savaip
slauneliu mesa,pamarinuore,cesnakas,zoleles,prieskoniai.
apvoliota krakmole ir apkepta.
svogunas,pievagrybiai marinuoti apkepti.
keptuveje islydziau sviesta,dejau sluoksniais kepsniukai,svogunai+grybai,uzpyliau grietinele ir sultiniu,uzdengus troskinau 15min.
skanaus
slauneliu mesa,pamarinuore,cesnakas,zoleles,prieskoniai.
apvoliota krakmole ir apkepta.
svogunas,pievagrybiai marinuoti apkepti.
keptuveje islydziau sviesta,dejau sluoksniais kepsniukai,svogunai+grybai,uzpyliau grietinele ir sultiniu,uzdengus troskinau 15min.
skanaus
skaitau kaip skaniai cia bendraujate apie Giedriaus ceburekus,jis ten raso 1,3 stiklines tai kiek cia bus
QUOTE(Prince @ 2009 07 06, 14:35)
ten raso 1,3 stiklines tai kiek cia bus
1 stikline pilna ir dar 0,3 turio antros. Nesimokete matematikos?
QUOTE(KibirVibir @ 2009 07 06, 14:45)
1 stikline pilna ir dar 0,3 turio antros. Nesimokete matematikos?
na ka zinau mokiausi,bet tikejausi mandagaus atsakymo,o paklausiau kad nesuklysciau.Labai aciu
QUOTE(Šiandien @ 2009 07 03, 14:17)
Šiandien kepėm Čeburėkus pagal Giedriaus receptą.
Viskas išėjo laabai skaniai ir traškiai. (Tik dariau mažesnius. )
Ir spėjau 4 sugadint, nes kai ploviau stalą privariau į keptuvę indų ploviklio.
Receptas: Burėkai
Valgome užsigerdami sultiniu arba alumi.
Viskas išėjo laabai skaniai ir traškiai. (Tik dariau mažesnius. )
Ir spėjau 4 sugadint, nes kai ploviau stalą privariau į keptuvę indų ploviklio.
Receptas: Burėkai
Valgome užsigerdami sultiniu arba alumi.
Fantastiškas patiekalas, kepiau jau kelis kartus. Ir apskritai žaviuosi Giedriaus kulinariniais šedevrais
QUOTE(Vaitekra @ 2009 07 06, 12:00)
aš neatšildau... kaip ir koldūnus pirktinius verdam... tik ugnį nedidelę reik padaryt, kad aliejuje čeburėkėliai atitirptų...
Oj kaip aš jų norėčiau....
Oj kaip aš jų norėčiau....
ačiū už ats buvau šiek tiek atšildžius, tai pakepiau tokius, mmmm.. sukirtau tris
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 04, 21:43)
kaži juos tik karštus valgyt eina? o šaltus, kaip užkandžius svečiam pastovėjus tiktų duot??
tinka ir salti, esu per viena gimtadieni esu vaisinusi svecius
Pas mus siandien pietums buvo plovas su farsu.Farsa susiprieskoniavau kaip kotletams(kiekviena juk daro savaip)apkepiau,pridejau tarkuotu morku,veliau svogunu.Kai viskas iskepe ipyliau nemazai kecupo ir dar patroskinau.Isvirtus ryzius sudejau i keptuve ant mesos ir viska sumaisiau.Dar siek tiek patroskinau ir skanaus Salia agurkai ir pomidorai.Greita ir paprasta
QUOTE(Pacific @ 2009 07 07, 14:42)
siandien likau be pietu, tai cia seile varvinu
Tai čia jau tikrai papietausi!