Vat nežinau kaip vadinasi šis patiekalas Gal Varvaros kasos
Mėsa supjaustome juostelėmis. Pas mane buvo sprandinė.Apibarstome prieskoniais įvairiais ir paliekame marinuotis.Po to iš tų juostelių piname kasas , galiukus sutvirtiname su dantų smeigtukais.Kepame keptuvėje kol gražiai paruduos.
Garnyrui bulvės padariau su sausainių formomis, apibarsčiau druska,paprika ir iškepiau gruzdintuvėje .Valgėme su marinuotais pomidoriukais.
QUOTE(Elena @ 2009 07 01, 07:40)
Vat nežinau kaip vadinasi šis patiekalas Gal Varvaros kasos
Mėsa supjaustome juostelėmis. Pas mane buvo sprandinė.Apibarstome prieskoniais įvairiais ir paliekame marinuotis.Po to iš tų juostelių piname kasas , galiukus sutvirtiname su dantų smeigtukais.Kepame keptuvėje kol gražiai paruduos.
Garnyrui bulvės padariau su sausainių formomis, apibarsčiau druska,paprika ir iškepiau gruzdintuvėje .Valgėme su marinuotais pomidoriukais.
Nu zinote tamsta, Elena-Varvara su savo kasom is pacio ryto cia dabar.......
Na bet atrodo fantastiskai skaniai
Ex kad maniskis suprastu tokius dalykus skanius ir grazius, ir as jam gaminciau sedevrus O dabar -atlenda i virtuve ir pradeda: tai vel cia eksperimentuoji???? O cia bus galima valgyt?? Tai ir vel fotkini, kaip kokia mazvaike....
QUOTE(Elena @ 2009 07 01, 08:40)
sutvirtiname su dantų smeigtukais
net balsu susijuokiau
QUOTE(Bitulka @ 2009 07 01, 08:48)
tai vel cia eksperimentuoji???? O cia bus galima valgyt?? Tai ir vel fotkini, kaip kokia mazvaike....
nu jo... neisileisk i virtuve
QUOTE(indria @ 2009 07 01, 09:56)
net balsu susijuokiau [/color]
Na būtent dantų smeigtukai Nes visai neseniai skaičiau straipsnį apie juos Va ištrauka
Dantų krapštukai ar smeigtukai?
Prekybos centruose prekiaujama ne dantų krapštukais, o smeigtukais, įsitikinusi burnos higienistė. Jie greičiau skirti sumuštiniams ar suktinukams pasmeigti. Tokiais krapštukais galima sužaloti dantenas. Tikrieji dantų krapštukai yra trikampės smailėjančios formos su buku galiuku. Jų galima įsigyti vaistinėse. ...........
QUOTE(Elena @ 2009 07 01, 10:18)
Na būtent dantų smeigtukai Nes visai neseniai skaičiau straipsnį apie juos Va ištrauka
Prekybos centruose prekiaujama ne dantų krapštukais, o smeigtukais, įsitikinusi burnos higienistė. Jie greičiau skirti sumuštiniams ar suktinukams pasmeigti. Tokiais krapštukais galima sužaloti dantenas. Tikrieji dantų krapštukai yra trikampės smailėjančios formos su buku galiuku. Jų galima įsigyti vaistinėse. ...........
nu geras bet istikruju, jie gi dazniau maistui naudojami
QUOTE(Elena @ 2009 07 01, 08:40)
[color=darkviolet]Vat nežinau kaip vadinasi šis patiekalas Gal Varvaros kasos
eina sau....dar vienas tavo smūgis į skaudžią vietą nooooooooooooooooooooooooriu, bet kad nepasirodyčiau besotė, tai pasiimu tik garnyra - bulvytes
Nauji cepelinai
Virtu svieziu bulviu koses puskilis, pora saukstu pieno, kiausas, apie 250gr. krakmolo, druskos, viska isminkyti.Padaryti paplocius, i vidu virta malta mesa, kiausinis, prieskoniai(mano atveju buvo sumaltas likes guliasas )Siaip cia buvo kepami zemaiciu blynai, bet, kadangi man skaniau cepai, tai pora sau issiviriau tu zemaituku Kazkaip skaniau valges, nei normalus cepelinai
Virtu svieziu bulviu koses puskilis, pora saukstu pieno, kiausas, apie 250gr. krakmolo, druskos, viska isminkyti.Padaryti paplocius, i vidu virta malta mesa, kiausinis, prieskoniai(mano atveju buvo sumaltas likes guliasas )Siaip cia buvo kepami zemaiciu blynai, bet, kadangi man skaniau cepai, tai pora sau issiviriau tu zemaituku Kazkaip skaniau valges, nei normalus cepelinai
QUOTE(Srove @ 2009 07 01, 15:02)
Nauji cepelinai
Ui kaip gardu!!!! Bus išbandyta
QUOTE(Srove @ 2009 07 01, 14:02)
Nauji cepelinai
ir vel buvlvės...mmmmmmmmm o dar šviežios........
ech kaip gardžiai atrodo
Nauji cepelinai
jau kaip skaniai atrodo..būtinai išbandysiu
jau kaip skaniai atrodo..būtinai išbandysiu
Srove, situos cepelinus virtu bulviu su virta mesa as daznai darau. Jau buvau primirsusi, aciu, kad priminei. Tikrai labai skanu. Tik kai jau susiruosiu juos daryti, tai darau daaaaaaug. Dali isverdu, suvalgom, o kitus i maiselius ir uzsaldau. Pareinu is darbo, ir ant staigiuju i puoda tuos cepukus - va ir vakariene. Skanumelis
Varvaros kasos ir bulvikės prie kų - nerealios. Būųtinai įdėją nusikopinsiu