O as Joninems jau dariau sviezius kazlekiukius su sonine, svoguniukais, krapiukais, padaziukas ir svieziomis bulvemis oi kaip visi valge Grybai paciu rinkti
Banalus tokie pietūs...
Vištieną (filė) marinavau su prieskoniais.Mirkiau į kiaušinį ir po to į džiūvėsius.Ne kepiau, o beveik išviriau aliejuje...na daug aliejaus pyliau...gavosi tokia traški..skani mėsa.
Garnyrui sorų kruopos.Aš jų neverdu.Užpilu verdančiu vandeniu, pabarstau druskos, dar čiberžolės maltos, uždengiu it palaikau 10 min.Tada įdedu sviesto ir skanaus.
Salotos agurkas su grietinė.
Vištieną (filė) marinavau su prieskoniais.Mirkiau į kiaušinį ir po to į džiūvėsius.Ne kepiau, o beveik išviriau aliejuje...na daug aliejaus pyliau...gavosi tokia traški..skani mėsa.
Garnyrui sorų kruopos.Aš jų neverdu.Užpilu verdančiu vandeniu, pabarstau druskos, dar čiberžolės maltos, uždengiu it palaikau 10 min.Tada įdedu sviesto ir skanaus.
Salotos agurkas su grietinė.
QUOTE(Elena @ 2009 06 26, 10:22)
Banalus tokie pietūs...
Vištieną (filė) marinavau su prieskoniais.Mirkiau į kiaušinį ir po to į džiūvėsius.Ne kepiau, o beveik išviriau aliejuje...na daug aliejaus pyliau...gavosi tokia traški..skani mėsa.
Garnyrui sorų kruopos.Aš jų neverdu.Užpilu verdančiu vandeniu, pabarstau druskos, dar čiberžolės maltos, uždengiu it palaikau 10 min.Tada įdedu sviesto ir skanaus.
Salotos agurkas su grietinė.
Vištieną (filė) marinavau su prieskoniais.Mirkiau į kiaušinį ir po to į džiūvėsius.Ne kepiau, o beveik išviriau aliejuje...na daug aliejaus pyliau...gavosi tokia traški..skani mėsa.
Garnyrui sorų kruopos.Aš jų neverdu.Užpilu verdančiu vandeniu, pabarstau druskos, dar čiberžolės maltos, uždengiu it palaikau 10 min.Tada įdedu sviesto ir skanaus.
Salotos agurkas su grietinė.
Atrodo labai skaniai ,patiko soru apdorojimas
QUOTE(Elena @ 2009 06 26, 10:22)
Garnyrui sorų kruopos.
kai pužsimaniau tų sorų kūpstuko..
sveikutes, o i ka soros skoniu panasios ? niekad nesu ju pirkusi
QUOTE(agners @ 2009 06 23, 14:31)
Sveikos,
Troskinti vistienos gabaliukai
Tiksliu kiekiu nepamenu, taciau papasakosiu kaip viska dariau.
Vistiena supjaustyti mazais gabaliukais ir prideti prieskoniu pagal skoni, as visada standartiskai: vorcesterios, sojos, druskytes, vistienos prieskoniu ir zinoma cesnako ir palaikiau pusdieni
Tada vistiena sudejau i keptuve ir kepiau kartu su morkomis, kai viskas iskepe paemiau magi ideja, o ten jau buna nurodymai duoti kas ir kaip. Bet jei kas tinges skaityti tai rasau, magi idejos misini sumaisyti su gietinele 200 g. ir supilti viska i keptuve ir kepti kol padazas sutirsteja.
Na zodziu buvo pasakiskai skanu.
Deja nepavyko foto ikelti sorry kazkas cia man nelabai gavosi, gal del to, kad foto niekada nebandziau kelti
Troskinti vistienos gabaliukai
Tiksliu kiekiu nepamenu, taciau papasakosiu kaip viska dariau.
Vistiena supjaustyti mazais gabaliukais ir prideti prieskoniu pagal skoni, as visada standartiskai: vorcesterios, sojos, druskytes, vistienos prieskoniu ir zinoma cesnako ir palaikiau pusdieni
Tada vistiena sudejau i keptuve ir kepiau kartu su morkomis, kai viskas iskepe paemiau magi ideja, o ten jau buna nurodymai duoti kas ir kaip. Bet jei kas tinges skaityti tai rasau, magi idejos misini sumaisyti su gietinele 200 g. ir supilti viska i keptuve ir kepti kol padazas sutirsteja.
Na zodziu buvo pasakiskai skanu.
Deja nepavyko foto ikelti sorry kazkas cia man nelabai gavosi, gal del to, kad foto niekada nebandziau kelti
Meginu nuotrauka ideti
Vistienos troskinuko vaizdas
QUOTE(agners @ 2009 06 26, 13:49)
Nerodo
QUOTE(Elena @ 2009 06 26, 10:22)
[color=darkviolet]Banalus tokie pietūs...
Garnyrui sorų kruopos.Aš jų neverdu.Užpilu verdančiu vandeniu, pabarstau druskos, dar čiberžolės maltos, uždengiu it palaikau 10 min.Tada įdedu sviesto ir skanaus.
Garnyrui sorų kruopos.Aš jų neverdu.Užpilu verdančiu vandeniu, pabarstau druskos, dar čiberžolės maltos, uždengiu it palaikau 10 min.Tada įdedu sviesto ir skanaus.
o ! priminet man senai pamirsta kose, gi kaip pasiilgau ir noreciau dabar soru koses
QUOTE(rasyte969 @ 2009 06 25, 17:57)
Aš niekada nemirkau ir mano mama nemirko Netgi paimu užšaldytas, nuplaunu ir dedu į keptuvę neatšildžius
As irgi niekad nemirkau... norejau siandien nusipirkti jautienos kepeneliu, ale neradau...
Gavosi labai skaniai , todėl surizikuosiu idėti išsamų receptuka; gal kokiai jaunai šeimininkei bus kaip tik;
Įdarytos paprikos su vištienos faršu
5 vnt didelių paprikų
1 kg vištienos faršo
100 gr ryžių (nevirtu!)
svogūnas
morka
druska, pipirai, žiupsnelis kario
bulvių
Paprikas pjoviau pusiau, išvaliau sėklas. Faršui supjausčiau svogūnus, smulkiau sutarkavau morką, sudėjau virtus ryžius ir minėtus prieskonius. Šia mase įdariau paprikas.
Apdėliojau bulvytėmis iš šonų. Kepiau uždengusi folija apie pusvalandį. Paskui atidengiau, uždėjau po griežinėlį pomidoro ir dar kepiau apie pusvalandį, nes paprikos gavosi didelės, faršo irgi dėjau daug.
Buvo labai skanu su šviežiomis daržovėmis
Įdarytos paprikos su vištienos faršu
5 vnt didelių paprikų
1 kg vištienos faršo
100 gr ryžių (nevirtu!)
svogūnas
morka
druska, pipirai, žiupsnelis kario
bulvių
Paprikas pjoviau pusiau, išvaliau sėklas. Faršui supjausčiau svogūnus, smulkiau sutarkavau morką, sudėjau virtus ryžius ir minėtus prieskonius. Šia mase įdariau paprikas.
Apdėliojau bulvytėmis iš šonų. Kepiau uždengusi folija apie pusvalandį. Paskui atidengiau, uždėjau po griežinėlį pomidoro ir dar kepiau apie pusvalandį, nes paprikos gavosi didelės, faršo irgi dėjau daug.
Buvo labai skanu su šviežiomis daržovėmis
QUOTE(Leilla @ 2009 06 26, 13:35)
sveikutes, o i ka soros skoniu panasios ? niekad nesu ju pirkusi
as irgi neragavus, idomu koks skonis
QUOTE(brashke77 @ 2009 06 26, 18:49)
Įdarytos paprikos su vištienos faršu
kaip skanu labai mėgstu taip įdarytas paprikas
šiandien ir aš nusipirkau paprikų, tai ir įdarytas kepsiu