Labai neblogi suktinukai.Karbonada pamusau pries pora dienu, apvoliojau kedainiu majoneze, be konservantu su ispaustu cesnakiuku, pipiriukais ir palikau saldytuve. Siandien atpjoviau labai plonas riekeles k.r. sonines, isklojau karbonado gabaliukus ir plonai farso paskleidziau ant virsdaus, susukau, susmeigiau ir i kepimo maisa.Kepiau 50 min., po to prapjoviau maisa ir dar 15 min, kol apskrudo truputi, tiesa dar ant kai kuriu paslaksciau vilniaus mesos padazo bekepant.Labai sultingi gavosi.
Srove, seniai matyta Koks skanus sugryzimas Labai skanu tokie suktinukai. As panasiai dariau, tik dar dejau marinuoto agurkelio juosteliu- ziauriai skanu
Srove, seniai matyta Koks skanus sugryzimas
Labai skanu tokie suktinukai. As panasiai dariau, tik dar dejau marinuoto agurkelio juosteliu- ziauriai skanu
As niekur nebuvau pradingus, tik siaip maziau gaminu, megaujuosi dabar tavo sezonu t.y. braskemis, greit voverusku prasides sezonas, nes ziuriu jau pas mus turguj pardavineja.Uzsuku, pasidziaugiu merginu patiekaliukais ir i braskes
Esu ir as darius su agurkeliais, tikrai labai skanu
Niu sviezuliai jau, poros dieneliu.Paraugti paprastai-litrui vandens nelabai kaupinas saukstas druskos, du saukstai cukraus, negailiu cesnaku, krapu, kelios sakeles vysniu lapu, keli serbentu lapai, pipirai celi ir verdantis vanduo(su druska ir cukrum)Kai atausta imetu pora griezineliu citrinos.
As niekur nebuvau pradingus, tik siaip maziau gaminu, megaujuosi dabar tavo sezonu t.y. braskemis, greit voverusku prasides sezonas, nes ziuriu jau pas mus turguj pardavineja.Uzsuku, pasidziaugiu merginu patiekaliukais ir i braskes
Esu ir as darius su agurkeliais, tikrai labai skanu
Sveika,pagyros tau Reiks ir man su smeigtukais tokiu budu daryti orkaiteje Darau panasiai(vadinu zrazais),bet didele ceremonija.Viduj idedu visaip:malta mesa,svog.,morkos,grybai-apkepta,ypac tinka dziovinti baravykai Apvynioju siulu ir apkepu keptuvej,po to siulus nuemus troskinu su morkom.Tavuoju receptu bus greiciau ir skoni pakeisiu