Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Koruklu @ 2009 06 24, 14:34)
Darzoviu Karis ( Vegetable Curry)

Tavo patiekalai kaip visada kvepia egzotika ir atrodo laaaabai skaniai bigsmile.gif Tik va dabar susimasčiau, kaip atrodo kario padažas? Aš tik prieskonius žinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiiva: 24 birželio 2009 - 16:42
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 24, 18:41)
Tavo patiekalai kaip visada kvepia egzotika ir atrodo laaaabai skaniai bigsmile.gif  Tik va dabar susimasčiau, kaip atrodo kario padažas? Aš tik prieskonius žinau blush2.gif


As naudojau stai toki kario padaza! Pagamintas Vokietijoje

Curry Sauce
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 24, 16:48)

O Lietuvoje ko nors panašaus kažin būtų įmanoma nusipirkti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 06 22, 10:12)

Vasaros suktinukai.

gal galetumet pasakyti kur ta ryziu popieriu perkat? ir koks jo skonis? g.gif
Atsakyti
Troskinys su vistu kepenelem

user posted image

500 g vistu kepeneliu
750 gr svieziu bulviu
60 g sviesto
2 valg s. aliejaus
250 gr mazu svogunu
500 gr morku
2 lauro lapeliu
250 gr poru
ciobreliu
petrazoliu
druskos
pipiru

nuskusti,nuplauti bulves, stambiai supjaustyti. Keptuveje ikaitinti alieju ir puse sviesto,sudeti bulves ir maisant kepti.pabarstyti druska ir pipirais. nulupti svogunus ir morkas,supjaustyti ir kartu su lauro lapeliais sudeti prie bulviu. ir kepti dar apie 15 min. (priklauso kokio dydzio bulves)
pora supjaustyti griezineliais ir sudeti prie darzoviu,pagardinti druska,pipirais ir ciobreliais.kepti dar 10 min

vistu kepeneles supjaustyti. ikaitinti likusi sviesta ir pakepinti kepeneles apie 8-10 min., tada sudeti i darzoves.
petrazoles smulkiai supjaustykite ir papuoskite troskini smile.gif
skanaus!
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 24, 22:00)
O Lietuvoje ko nors panašaus kažin būtų įmanoma nusipirkti? unsure.gif


nepamenu ar butent toks bet didelese Maximose tikrai yra tu kario padazu
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 24, 22:00)
O Lietuvoje ko nors panašaus kažin būtų įmanoma nusipirkti? unsure.gif


Nezinau, bet manau turetu buti kazkas panasaus, nes tai populiarus padazas. Prie visu adziku ar barbecue padazu!
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 24, 20:45)



QUOTE(Koruklu @ 2009 06 24, 21:50)

Ieškosim smile.gif Žinau, kad "Iki" yra gausus įvairių padažų pasirinkimas, gal tiesiog nebuvau niekada dėmesio atkreipusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 06 24, 21:15)
gal galetumet pasakyti kur ta ryziu popieriu perkat? ir koks jo skonis?  g.gif


ryziu popieriaus tai buna didelese maximose, egzotiniu produktu skyriuje. kaina gal apie 6 lt jei neklystu. o skonis... nezinau, praktiskai jokio skonio mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2009 06 25, 08:50)
ryziu popieriaus tai buna didelese maximose, egzotiniu produktu skyriuje. kaina gal apie 6 lt jei neklystu. o skonis... nezinau, praktiskai jokio skonio mano nuomone biggrin.gif

aciu smile.gif reiks paieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 24, 21:00)
O Lietuvoje ko nors panašaus kažin būtų įmanoma nusipirkti? unsure.gif

tikrai yra.

balandukės kepenėlių troškinys skaniai atrodo... nors kepenėlių nelabai mėgstu, bet akį truakia.. yaptingai bulvės, tokios akip iš orkaitės atrodo thumbup.gif o kokio dydžio gabalėliais kaži maximum jas iškept keptuvėj eina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2009 06 24, 21:32)
Troskinys su vistu kepenelem
vistu kepeneles supjaustyti. ikaitinti likusi sviesta ir pakepinti kepeneles apie 8-10 min., tada sudeti i darzoves.
petrazoles smulkiai supjaustykite ir papuoskite troskini smile.gif
skanaus!


hmmm....šiaip kepenėlės prieš tai mirkomos piene... ax.gif O Tu gamindama nemirkei? Koks tada skonis gavosi? ax.gif
Atsakyti