Troskinys su vistu kepenelem500 g vistu kepeneliu
750 gr svieziu bulviu
60 g sviesto
2 valg s. aliejaus
250 gr mazu svogunu
500 gr morku
2 lauro lapeliu
250 gr poru
ciobreliu
petrazoliu
druskos
pipiru
nuskusti,nuplauti bulves, stambiai supjaustyti. Keptuveje ikaitinti alieju ir puse sviesto,sudeti bulves ir maisant kepti.pabarstyti druska ir pipirais. nulupti svogunus ir morkas,supjaustyti ir kartu su lauro lapeliais sudeti prie bulviu. ir kepti dar apie 15 min. (priklauso kokio dydzio bulves)
pora supjaustyti griezineliais ir sudeti prie darzoviu,pagardinti druska,pipirais ir ciobreliais.kepti dar 10 min
vistu kepeneles supjaustyti. ikaitinti likusi sviesta ir pakepinti kepeneles apie 8-10 min., tada sudeti i darzoves.
petrazoles smulkiai supjaustykite ir papuoskite troskini
skanaus!