Oho kiek daug skanumynu, niam niam...
cia mano vakarykste vakariene - Plovas:
mesyte pakepini, idedi supjaustyta svoguna, morkas sutarkuotas (per burokine tarka), tamoto pure, truputelis ketcupo ir prieskoniai (na cia kokiu turiu tokiu ir dedu). Pakepini kol suminkstes.. Tuo tarpu ikaitinkite orkaite. I owen proof inda ant dugno sudedu viska kas buvo pakepinta, o ant virsaus uzpilu ryzius ir vistienos sultini, ir cesnaka per puse perpjauta . Ir po to kepi kokias 45 min, niu kol ryziai iasverda.. skanaus..
QUOTE(skotija @ 2009 06 17, 15:56)
tamoto pure
Cia gal pomidoru pasta lietuviskai ?
QUOTE(Srove @ 2009 06 17, 16:43)
Cia gal pomidoru pasta lietuviskai ?
teisingai sakote
Alia Kijevo kotletai :)
Reikės:
2 vištienos krūtinėlių
80g sviesto
100g fermentinio sūrio
krapų
prieskonių
2-3 kiaušinių
džiūvesėlių
Vištienos krūtinėlę perpjaunama išilgai,kad gautus du vienetai kepsnelių. Viso man gavos 8 tokie gabaliukai. Gerai pamušam (kad neapsitaškytų sienos ir mėsa būtų sultingesne tą
darau per plėvelę), paprieskoniaujam ir palaikom porą valandų, kad išsimarinuotų.
Sutarkuojam per burokinę tarką sūrį ir sviestą, sudedam smulkintų krapų ir
visą šią masę išmaišome. Tai bus įdaras.Taigi imame vištienos gabalėlį, dedame įdaro ir susukame.Apvoliojame išplaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose ir apkepame keptuvėje ant neaukštos temperatūros. Labai skanūs kotletai
Reikės:
2 vištienos krūtinėlių
80g sviesto
100g fermentinio sūrio
krapų
prieskonių
2-3 kiaušinių
džiūvesėlių
Vištienos krūtinėlę perpjaunama išilgai,kad gautus du vienetai kepsnelių. Viso man gavos 8 tokie gabaliukai. Gerai pamušam (kad neapsitaškytų sienos ir mėsa būtų sultingesne tą
darau per plėvelę), paprieskoniaujam ir palaikom porą valandų, kad išsimarinuotų.
Sutarkuojam per burokinę tarką sūrį ir sviestą, sudedam smulkintų krapų ir
visą šią masę išmaišome. Tai bus įdaras.Taigi imame vištienos gabalėlį, dedame įdaro ir susukame.Apvoliojame išplaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose ir apkepame keptuvėje ant neaukštos temperatūros. Labai skanūs kotletai
Dajli, super !!!
QUOTE(Dajli @ 2009 06 17, 18:31)
Kaip skaniai atrodo, reikės išbandyti
Apie Kijevo kotleta tiesiog neturiu zodziu Na ir grozis
QUOTE(convict @ 2009 06 11, 13:27)
Mano vakarykščiai pusryčiai-pietūs-vakarienė
Keptos bulvės, apibarstytos su daug krapų, santa marijos bulvių prieskoniais. Ir agurkas su pomidoru, apibarstyti svogūnlaiškiais Ir tolėliau matosi stiklinė kefyro
Keptos bulvės, apibarstytos su daug krapų, santa marijos bulvių prieskoniais. Ir agurkas su pomidoru, apibarstyti svogūnlaiškiais Ir tolėliau matosi stiklinė kefyro
O jau grožis tos paprastos vakarienės
QUOTE(jurguliux @ 2009 06 13, 17:03)
Pasirodau paprastus, bet visai skanius patiekliukus
Daržovių troškinys
i
Troškinta naminė rukyta dešra
Daržovių troškinys
i
Troškinta naminė rukyta dešra
Tikrai paprasti, bet būtinai pabandysiu
QUOTE(Elena @ 2009 06 15, 10:58)
[color=darkviolet]Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reiks makaronų vamzdelių /Cannelloni/ ir faršo.
Reiks makaronų vamzdelių /Cannelloni/ ir faršo.
Taip gražu
O man Cannelloni niekada taip nesigauna
Dajli, wauuu koks grozis..
Aciu merginos uz ivertinima
Tikrai skanus ir labai nesunku pasigamint
Tikrai skanus ir labai nesunku pasigamint
Dajli, o kai jus pamusate vistos krutinele, ar ji skyleta nepasidaro, ar ja tik ''lengvai'' pamusti reikia ?