Vakar vakarienei skanavom virtinukus Virtinukai su varške ir špinatais ir virtinukai su grybaisTešlai:2 stiklinės miltų
1 stiklinė verdančio vandens
druska
Miltus užpilti vandeniu, įberti druskos ir užminkyti tešla.
Varškės-špinatų įdarui:varškė
česnakas
švieži špinatai
druska, pipirai, šiek tiek muskato riešuto ir baziliko
Smulkintą česnaką pakepinti ant sviestuko, tada kartu sudėti špinatus ir dar šiek tiek pakepinti. Špinatus sudėti į varškę, paprieskoniuoti ir išmaišyti.
Grybų įdarui:indelis džiovintų paravykų
svogūnas
norimi prieskoniai, krapai
Grybus išmirkyti kaip nurodyta ant pakuotės. Keptuvėje ant sviestuko pakepinti smulkintą svogūna, sudėti grybus, priskonius ir dar pakepinti.
Tešlą iškočioti, puodelius ar stikline išspausti skrituliukus, dėti įdarą ir formuoti virtinukus. Virti pasūdytame vandenyje
Tikrai labai gardūs virtinukai Man ir dukrytei labiau patiko su varške-špinatais, vyrui su grybais
Mes valgėme su grietine.
P.s. apatiniai 3 virtinukai su grybais, viršutiniai su varške-špinatais.