Mano vakarykščiai pusryčiai-pietūs-vakarienė
Keptos bulvės, apibarstytos su daug krapų, santa marijos bulvių prieskoniais. Ir agurkas su pomidoru, apibarstyti svogūnlaiškiais Ir tolėliau matosi stiklinė kefyro
na su tom visokiom bulvėm taip ir pribaigėt
ir ta bulvių kiaušinienė ir buvlvytės su kefyrų
ir ta bulvių kiaušinienė ir buvlvytės su kefyrų
Na, žinokit, dabar žiauriai pasigailėjau, kad eilinį kartą čia įlindau....Nuplaukė mano dieta....Noriu visko ir būtinai didelėm porcijom.... Vos monitoriaus nenulaižiau...kokie vaizdai visų patiekalų.... ŠAUNUOLĖS
QUOTE(Viliana @ 2009 06 11, 09:18)
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 10, 17:49)
kokia tu saunuole taip skaniai gamini, gal koki savo restorana atsidaryk paziurejau tavo patiekalus tinklapyje kiek skaniu ideju, tik as nevis tuos terminus zinau anglu kalba....bet matau tu ir cia receptus idedi dekui tau uz tai
Kad gyvenu Turkijoje, o cia jie gana tradiciski, todel tik kebabus ir tevalgo restoranuose, ai dar didele pramoga jiems picos!!! O as labiau pasaulietiskos virtuves megeja!!! Ir siaip greitu budu gaminamas maistas daug romantikos netenka, as jau mieliau tik savo vyreliui ir draugams. Uztenka is ju pagyru.. na o dar supermamoj taip pat kiekvienas komplimentas malonus!!! Aciu visoms uz pagyras!!!
koks cia pas jus skanumelis, net seiles varva
QUOTE(mammka @ 2009 06 11, 19:52)
Kaip tik bulves pjaustau
aš jau varvinu seileprie orkaitės, nes jau skrunda (kubeliais supjausčiau bulves, ipjausčiau dešrelių, baigus kept apdėjau sūriu, apliejau kiaušinio-majonezo plakiniu)
a taip a taip jau storeju
Mūsų pietūs (vakarienė)
Lietiniai blynai su varške ir dešryte su sūriu
plynus kepu paprastai: kiaušiniai, miltai, vanduo ir drukytės truputį.
1. Įdaras: varškė, smulkinti svogųnų laiškai, krapai ir agurkai (švieži) viska sumaišyt ir truputį Vegetos reikia (jos neturėjau tai sutryniau kubelį Sultinio)
2. Įdaras: tarkavau šlapdešrę, fermentinį sūrį ir susmulkinau svogūnų laiškus dar dėjau majonezo ir pomidorų padažo.
Šeimynai tai labiausiai patinka įdaras 1. su varške
Lietiniai blynai su varške ir dešryte su sūriu
plynus kepu paprastai: kiaušiniai, miltai, vanduo ir drukytės truputį.
1. Įdaras: varškė, smulkinti svogųnų laiškai, krapai ir agurkai (švieži) viska sumaišyt ir truputį Vegetos reikia (jos neturėjau tai sutryniau kubelį Sultinio)
2. Įdaras: tarkavau šlapdešrę, fermentinį sūrį ir susmulkinau svogūnų laiškus dar dėjau majonezo ir pomidorų padažo.
Šeimynai tai labiausiai patinka įdaras 1. su varške
Labai skanus virtinukai vakar gavosi...gal todėl kad kiaušiniai
kaimiški..o gal nuotaika gera buvo
Bet va nufotkinti gražiai juos...neįmanoma Nemoku aš turbūt
du pakeliai varškės,
cukraus,druskos
2 kiaušinių,
miltų dėjau iš akies...
Kiaušinius, druską, cukrų išsukau iki vientisos masės.
Varškę sudėjau į dubenį, įdėjau išsuktus kiaušiniaus.
Viską išmaišiau,tada sudėjau miltus.
Iškočiojau (bet taip lengvai) ir su sausainių formą dariau virtinuku.
Sudėjau į verdantį vandenį ir viriau apie 10 min., kol i iškils į paviršių.
Valgėm su grietinė ir uogienė.
kaimiški..o gal nuotaika gera buvo
Bet va nufotkinti gražiai juos...neįmanoma Nemoku aš turbūt
du pakeliai varškės,
cukraus,druskos
2 kiaušinių,
miltų dėjau iš akies...
Kiaušinius, druską, cukrų išsukau iki vientisos masės.
Varškę sudėjau į dubenį, įdėjau išsuktus kiaušiniaus.
Viską išmaišiau,tada sudėjau miltus.
Iškočiojau (bet taip lengvai) ir su sausainių formą dariau virtinuku.
Sudėjau į verdantį vandenį ir viriau apie 10 min., kol i iškils į paviršių.
Valgėm su grietinė ir uogienė.
cukiniju, varskes ir lasisos blyneliai pagal Beata.
Reikes: cukinijos 300 g, 2 kiausiniai, varskes 200 g, sauja smulkintu krapu, suditos lasisos, plonai pjaustytos, druskos ir pipiru.
cuknija sutarkuoti per burokine tarka, imusti kiausinius, sudeti krapus, varske ir prieskonius. viska gerai ismaisyti. ikaitinti keptuve su riebalais, tada deti saukta blyneliu mases, uzdeti lasisos griezineli ir ant virsaus vel plona sluosni teslos. blynelius kepti is abieju pusiu kol graziai pagels. valgyti su grietine. skanaus!
Reikes: cukinijos 300 g, 2 kiausiniai, varskes 200 g, sauja smulkintu krapu, suditos lasisos, plonai pjaustytos, druskos ir pipiru.
cuknija sutarkuoti per burokine tarka, imusti kiausinius, sudeti krapus, varske ir prieskonius. viska gerai ismaisyti. ikaitinti keptuve su riebalais, tada deti saukta blyneliu mases, uzdeti lasisos griezineli ir ant virsaus vel plona sluosni teslos. blynelius kepti is abieju pusiu kol graziai pagels. valgyti su grietine. skanaus!
QUOTE(mergyte83 @ 2009 06 12, 17:58)
cukiniju, varskes ir lasisos blyneliai pagal Beata.
o kur nuotrauka?