Varvaros kasos
Vakar taip norėjau troškintų kopūstų Žiauriai
Turėjau šonkauliuku (pas mus Iki parduotuvėje labai geri šonkauliukai), užmarinavau su prieskoniais, po to lengvai apkepinau ant keptuvės, aliejaus tik biškuti pyliau.Sudėjau viską į puodą, pridėjau lauro lapų, svogūno pusė galvutės (po to išėmiau) , įpyliau vandens ir troškinau.Kopūstus susmulkinau,pritarkavau morkų,pabarsčiau kmynais ir kai mėsa jau beveik minkšta buvo, sudėjau kopūstus į puodą.Troškinau kol suminkštėjo morkos.Dar krapų/petražolių.Pomidoro padažo dar galima.
Turėjau šonkauliuku (pas mus Iki parduotuvėje labai geri šonkauliukai), užmarinavau su prieskoniais, po to lengvai apkepinau ant keptuvės, aliejaus tik biškuti pyliau.Sudėjau viską į puodą, pridėjau lauro lapų, svogūno pusė galvutės (po to išėmiau) , įpyliau vandens ir troškinau.Kopūstus susmulkinau,pritarkavau morkų,pabarsčiau kmynais ir kai mėsa jau beveik minkšta buvo, sudėjau kopūstus į puodą.Troškinau kol suminkštėjo morkos.Dar krapų/petražolių.Pomidoro padažo dar galima.
QUOTE(Elena @ 2009 07 02, 07:59)
Vakar taip norėjau troškintų kopūstų Žiauriai
Turėjau šonkauliuku (pas mus Iki parduotuvėje labai geri šonkauliukai), užmarinavau su prieskoniais, po to lengvai apkepinau ant keptuvės, aliejaus tik biškuti pyliau.Sudėjau viską į puodą, pridėjau lauro lapų, svogūno pusė galvutės (po to išėmiau) , įpyliau vandens ir troškinau.Kopūstus susmulkinau,pritarkavau morkų,pabarsčiau kmynais ir kai mėsa jau beveik minkšta buvo, sudėjau kopūstus į puodą.Troškinau kol suminkštėjo morkos.Dar krapų/petražolių.Pomidoro padažo dar galima.
Turėjau šonkauliuku (pas mus Iki parduotuvėje labai geri šonkauliukai), užmarinavau su prieskoniais, po to lengvai apkepinau ant keptuvės, aliejaus tik biškuti pyliau.Sudėjau viską į puodą, pridėjau lauro lapų, svogūno pusė galvutės (po to išėmiau) , įpyliau vandens ir troškinau.Kopūstus susmulkinau,pritarkavau morkų,pabarsčiau kmynais ir kai mėsa jau beveik minkšta buvo, sudėjau kopūstus į puodą.Troškinau kol suminkštėjo morkos.Dar krapų/petražolių.Pomidoro padažo dar galima.
Nu ka as galiu pasakyti
Kaip visada tamstos patiekaliukai ir idejos SUPEINIAI
Elena, kopūstėliai pasakiškai gundančiai atrodo
paprastutis troskinukas, kai ekspromtu reikejo kazkuo pamaitinti svecius
kiaulienos kumpi supjausciau kubeliais, sukroviau i toskintuva, apiebarsciau saslyku prieskoniais, ir uzpyliaus 0.3 buleliuku alaus troskinosi kokias 20 min, tada uzkaiciau virti ryzius. i troskinuka juostelem pripjasciau paprikos ipyliau siek tiek vandens, sauksta grietines ir dar troskinau dar po 10 min pietus buvo baigti
kiaulienos kumpi supjausciau kubeliais, sukroviau i toskintuva, apiebarsciau saslyku prieskoniais, ir uzpyliaus 0.3 buleliuku alaus troskinosi kokias 20 min, tada uzkaiciau virti ryzius. i troskinuka juostelem pripjasciau paprikos ipyliau siek tiek vandens, sauksta grietines ir dar troskinau dar po 10 min pietus buvo baigti
QUOTE(indria @ 2009 07 02, 21:17)
paprastutis troskinukas, kai ekspromtu reikejo kazkuo pamaitinti svecius
kiaulienos kumpi supjausciau kubeliais, sukroviau i toskintuva, apiebarsciau saslyku prieskoniais, ir uzpyliaus 0.3 buleliuku alaus
kiaulienos kumpi supjausciau kubeliais, sukroviau i toskintuva, apiebarsciau saslyku prieskoniais, ir uzpyliaus 0.3 buleliuku alaus
sakai su alum....o ka jis duoda
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 02, 19:30)
sakai su alum....o ka jis duoda
o jei dar turit tamsaus alaus,guineso arbe sake, kazkoks naujas tamsus lt yra tai isvis labai puiku, as dar dedu morku ir daug rozmarino geresnis skonis toks israiskingesnis buna...
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 02, 21:30)
sakai su alum....o ka jis duoda
nuo jo mesyte sultingesne gaunasi ir siaip aluje troskindama nedaug prieskoniu dedu, druskos isvis nededu, nes jis pats is saves labai daug duoda
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 02, 22:03)
o jei dar turit tamsaus alaus,guineso arbe sake, kazkoks naujas tamsus lt yra tai isvis labai puiku, as dar dedu morku ir daug rozmarino geresnis skonis toks israiskingesnis buna...
o as atvirksciai - naudoju kuo svelnesni, si karta isvis "ice" pyliau man tamsus alus per daug kartumo duoda su tamsiu nebent vista marinuoju
kaip tu cepu uznorejau
QUOTE(ciku_caku @ 2009 07 03, 00:46)
kaip tu cepu uznorejau
man jie antra diena is galvos neiseina, bet neturiu mesmales kad ydara toki pasidaryt o su farsu netas
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 01, 00:17)
Koks farsas? gaunas panasiai kaip makdonalde?
kiaulienos, bet tinka betkoks
daugau tik prieskoniu i farsa reiktu pridet, nes as tik druskos dejau