Spermos suskystėjimas manau turi didelę reikšmę. Vieno mano vyro tyrimo atsakyme buvo pažymėta, kad sperma nesuskystėjo (tada ir spermiukų kiekis buvo labai didelis berods 200 mln vienam ml) tai jau nukrypimas nuo normos. Na bet po gydymo viskas susitvarkė.
Pas mano vyrą judrumas 34%, kaip suprantu, tai nėra daug, o gyd. K. sakė, kad viskas gerai
QUOTE(Kozete @ 2005 09 27, 09:46)
Pas mano vyrą judrumas 34%, kaip suprantu, tai nėra daug, o gyd. K. sakė, kad viskas gerai
Ar tai bendras judrumas? Jei toks judrumas A| spermiuku, tada viskas ok
QUOTE(Muse @ 2005 09 27, 11:34)
Ar tai bendras judrumas? Jei toks judrumas A| spermiuku, tada viskas ok
Taip, bendras. Aš dar taip užsiminiau gydytojui, kad gal per mažas judrumas, bet jis užtikrintai pasakė - viskas gerai. Tai turbūt tikrai gerai.
QUOTE(Kozete @ 2005 09 27, 11:50)
Taip, bendras. Aš dar taip užsiminiau gydytojui, kad gal per mažas judrumas, bet jis užtikrintai pasakė - viskas gerai. Tai turbūt tikrai gerai.
Na, pastojimui uztenka, kai A yra ne maziau kaip 25 %, o jei A nekoks, tada A+B - ne maziau 50%.
O kur darete tyrima? Ar tik ne Narmedoje? Nes mes kai darem Narmedoje viskas buvo daugaiu maziau normoj, tipo IUI pilnai uzteks, gal net neturaliai iseitu, o kai padarem VK -tai vos IVF sukrapstysim, ir tai neaisku...
Na, bet tikimes, kad pas jus viskas ok
Taip darėmės "Narmedoje", nes gyd. ten siuntė, galvojau, kad pirminiams tyrimams bus gerai. Dabar man paskyrė vaistus, mažinančius prolaktiną, po mmm darysiuosi gimdos nuotrauką, jeigu ir toliau nepastosiu reikės rimtesnių vyro tyrimų.
QUOTE(Kozete @ 2005 09 27, 12:03)
Taip darėmės "Narmedoje", nes gyd. ten siuntė, galvojau, kad pirminiams tyrimams bus gerai. Dabar man paskyrė vaistus, mažinančius prolaktiną, po mmm darysiuosi gimdos nuotrauką, jeigu ir toliau nepastosiu reikės rimtesnių vyro tyrimų.
Gal tik tiek ir tereikia, pagersi vaistukus nuo prolaktino ir viskas bus gerai.
As gimdos foto dariausi pas Miezeniene, kainavo kontrastas 150 lt, bet visai neskaudejo.O kur tu zadi daryt?
QUOTE(Muse @ 2005 09 27, 12:06)
Gal tik tiek ir tereikia, pagersi vaistukus nuo prolaktino ir viskas bus gerai.
As gimdos foto dariausi pas Miezeniene, kainavo kontrastas 150 lt, bet visai neskaudejo.O kur tu zadi daryt?
ką tik skambinau Miežinienei susitariau kitam trečiadieniui. O jei reikia duoti kiek nors ar tik tuos vaistus pirkti ir viskas?
QUOTE(Kozete @ 2005 09 27, 13:21)
O jei reikia duoti kiek nors ar tik tuos vaistus pirkti ir viskas?
čia jau kaip pati nuspręsi
Bet kuri nors iš Jūsų davė?
Nesu niekam davusi, todėl nelabai įsivaizduoju.
Nesu niekam davusi, todėl nelabai įsivaizduoju.
Ar kuri nors perkate vyrams kažkokius homeopatinius vaistukus Tribestan? Žiauriai brangūs (60 tab. - apie 70 Lt, o dienai reikia 3 tab.), bet gydytoja sako, kad gali būti veiksmingi.
P.S.: ypatingai mėgstu posakį "gali būti"...
QUOTE(Laiminga @ 2005 09 30, 09:29)
Ar kuri nors perkate vyrams kažkokius homeopatinius vaistukus Tribestan? Žiauriai brangūs (60 tab. - apie 70 Lt, o dienai reikia 3 tab.), bet gydytoja sako, kad gali būti veiksmingi.
kažkas iš forumiečių sakė, kad jos vyras gerė, bet nepadėjo...
mano vyras gerė speman. nežinau ar tai sutapimas ar ne (tyrimų nedarėm, tai net nežinau kokie rezultatai), bet aš
"gal būt ir padėjo" kas ten žino...