Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė

QUOTE(Chiara @ 2006 02 20, 15:50)
Tyrimams - namie, bet per proceduras - klinikoje. Kazkaip nesinori rizikuojant pervezineti. Juolab kad ir salygos VK tam reikalui geros  :

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
taip ir nesupratau: ar cia VK sulciaspaude turi, ar Jus gi grikiukus spaudimo budu isgaunate lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, reik pagalbos! Kur gauti Speman? Skaiciau cia forume, kad ji atveza is Rusijos, bet as buvau Kaune prie stoties turgaus kur prekiauja rusiskais vaistais, tokio jie neturejo, gal kas zinot kur jo gauti?
Atsakyti
QUOTE(Carmina @ 2006 02 21, 16:49)
Merginos, reik pagalbos! Kur gauti Speman? Skaiciau  cia forume, kad ji atveza is Rusijos, bet as buvau Kaune prie stoties turgaus kur prekiauja rusiskais vaistais, tokio  jie neturejo, gal kas zinot kur jo gauti?

Maniškis gėrė tuos vaistukus.Mums parvežė iš Rusijos
Atsakyti
QUOTE(Carmina @ 2006 02 21, 17:49)
Merginos, reik pagalbos! Kur gauti Speman? Skaiciau  cia forume, kad ji atveza is Rusijos, bet as buvau Kaune prie stoties turgaus kur prekiauja rusiskais vaistais, tokio  jie neturejo, gal kas zinot kur jo gauti?

Ir mums labai labai reikia tų vaistukų. Viena forumietė rašė, kad anksčiau šiuos vaistukus vežė iš Rusijos DolceVita, reikia bandyti ją susirasti gal dar galėtų ir mums gauti. Tiesa, mes panašius bandėm - Tribestan, ne ka tepadėjo verysad.gif , sakau gal šitie bus geresni rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2006 02 21, 19:17)
Maniškis gėrė tuos vaistukus.Mums parvežė iš Rusijos

Prince, būtų įdomu sužinoti, ar padėjo šie vaistukai jums? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 02 21, 16:57)
Prince, būtų įdomu sužinoti, ar padėjo šie vaistukai jums?  blush2.gif

panasu, kad ne verysad.gif
Atsakyti
Vajetau, tai gal tada neverta jų ieškoti ir mums mastau.gif ?
Atsakyti
jei saziningai, tai as nei vienu vitaminu poveikiu grikiuku kokybei netikiu... verysad.gif
bent mano patirtis ta sako...
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 02 21, 19:55)
Vajetau, tai gal tada neverta  jų ieškoti ir mums  mastau.gif ?

Mums tie vaistukai padėjo ax.gif ( mes taip galvojam) smile.gif
manau pabandyti tikrai verta. Sekmės 4u.gif
Atsakyti
mergaites, musu grikiuku isvis nerasta vyro spermoje. liepe pakartot tyrima, sako gal laboratorijos klaida. baisi diagnoze. bijau net pradeti galvoti. ar yra kam taip buve? gal kam rado spermotozoidu kapselyje? sake ieskos.
Atsakyti
Tokių atvejų yra buvę čia forume. Koks tolimesnis likimas - nežinau. Jos daugiau neberašo.
Žinau, kad VK yra keli vaikai gimę po TESA procedūros.
Atsakyti
Merginos, o jums padarytą tyrimą leidžia pasiimti į namus?Nes kai aš nuvažiavau Kaune į VK pasiimti savo ir vyro spermos tyrimo atsakymus, tai sesutė atsakė, kad visi tyrimai yra jau suklijuoti į kortelę, todėl nieko nedavė išsinešti. g.gif
Atsakyti
Kortelė yra klinikos nuosavybė, tačiau turėjo leisti atsišviesti.
Atsakyti