QUOTE(Leta7 @ 2006 02 13, 16:05)
Va va mūsų tai ne tik kad nepadidėjo, o net visai nukrito iki 0 A tipo. Ačiū dievui B tipo dar kažkiek yra
tai jums dar gerai. pas mus jau ir B tipo nebėra.
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 13, 16:19)
o tai ką jūs darote?
nieko nebedarome. na, kartais papildų duodu saviškiui pagerti, bet čia tik šiaip, tarp kitko.
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 13, 15:54)
femme, o jūs gal sugebėjot judrumą pagerinti
Jei taip, tai gal pasidalintumėte patirimi?
Jei taip, tai gal pasidalintumėte patirimi?
nieko specialiai nedarėm, tyrimą apskritai darėm tik vieną vienintelį kartą, judrumas buvo, kiek prisimenu, A 12 B 39, o po mėnesio įsitikinom, kad tokia sperma yra vaisinga
O dabar saviškiui esu nupirkusi Melpotane, dar geriam visokias mieles, jogurtus, tai gal būtų dar pagerėję grikiukai
QUOTE(svajukė @ 2006 02 13, 17:37)
nieko nebedarome. na, kartais papildų duodu saviškiui pagerti, bet čia tik šiaip, tarp kitko.
Norėjau paklausti kaip jums apvaisina kiaušialąstes. Ar užtenka nejudrių spermotozoidų?
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2006 02 13, 17:41)
nieko specialiai nedarėm, tyrimą apskritai darėm tik vieną vienintelį kartą, judrumas buvo, kiek prisimenu, A 12 B 39, o po mėnesio įsitikinom, kad tokia sperma yra vaisinga
O dabar saviškiui esu nupirkusi Melpotane, dar geriam visokias mieles, jogurtus, tai gal būtų dar pagerėję grikiukai
Mes irgi nieko įpatingo nedarome, tik vitaminai visokie. Va kiekis tai gerokai šoktelėjo, o judrumas nė pro kur. Galvojau, kad jūs rimtai užsiėmėte šią problema.
Džiugu, kad jums pasisekė natūraliai
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 13, 16:48)
buvo pasisekę
bet būtinai pasiseks ir vėl
na, aš matau, kad labai mes apie skirtingus spermos rodiklius kalbam. femme atveju sperma kuo puikiausia, nes natūraliam pastojimui pakanka kad A+B būtų 50 proc. tokiu atveju ir papildai, ir jogurtai padeda. bet tada, kai A+B lygu 0, tai tada tie papildai tik dėl akių.
Leta, mums darė IVF+ICSI. kitaip niekaip. bet kokiu atveju kai A+B yra lygu 0, tai vis tiek dar vieną kitą judrų arba pusiau judrų gi atranda.
Leta, mums darė IVF+ICSI. kitaip niekaip. bet kokiu atveju kai A+B yra lygu 0, tai vis tiek dar vieną kitą judrų arba pusiau judrų gi atranda.
QUOTE(svajukė @ 2006 02 13, 16:56)
taigi pas Muse A+b buvo o, bet užtat C pakankamai Ir IVF+ICSI rezultatas - dvynukai spardosi pilvukyje
QUOTE(femme @ 2006 02 13, 17:02)
taigi pas Muse A+b buvo o, bet užtat C pakankamai Ir IVF+ICSI rezultatas - dvynukai spardosi pilvukyje
vat būtent gal sakau ir pas mane greit spardysis.
QUOTE(svajukė @ 2006 02 13, 17:04)
vat būtent gal sakau ir pas mane greit spardysis.
labai labai trokštu kad tau pasisektų
Tai mums irgi IVF+ISCI. Bet aš kažkaip maniau, kad reikia A+B nors kokie 2-3 vnt. turėtų būti, bet va rodos užtenka ir C.
Aš femme ir turėjau galvoje kai rašiau, kad viskas dar pasiseks jums. Labai jau gerai kai rodikliai neblogi. Tada jau galima rinktis pagal situacija: ar natūraliai, ar IUI ar IVF. O kai taip kaip pas mus su Svajuke tai lieka tik pinigėlius kaupti.
Aš femme ir turėjau galvoje kai rašiau, kad viskas dar pasiseks jums. Labai jau gerai kai rodikliai neblogi. Tada jau galima rinktis pagal situacija: ar natūraliai, ar IUI ar IVF. O kai taip kaip pas mus su Svajuke tai lieka tik pinigėlius kaupti.