Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė

QUOTE(Darla @ 2006 01 22, 19:19)
Tikiuosi, kad MamyteSirdele nesupyks tongue.gif Vaisingumo klinikoje Kaune 4u.gif



Man tai tik patvirtina itarta teorija, kad vaisingumo klinikos kartais nesuinteresuotos atrasti nevaisingumo priezastis ir jas gydyto. Jiems svarbiau is karto IUI, o po to IVF. As kalbu tik savo vardu ir tik apie Klaipedos urologa, ka pati patyriau.
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 01 22, 17:19)
Man tai tik patvirtina itarta teorija, kad vaisingumo klinikos kartais nesuinteresuotos atrasti nevaisingumo priezastis ir jas gydyto.


To neturejau omeny schmoll.gif Kalbant apie spermos tyrima, supratau, kad tai labai subjektyvus dalykas, ypac kalbant apie judruma. Skirtingose laboratorijose skirtingos darbuotojos gauna skirtingus rezultatus. Jeigu imant visus musu darytus spermos tyrimus menesio laikotarpyje, tai buvo gauti rezultatai a+b judrumas: nuo 2 iki 48 proc. g.gif (tyrimai triju laboratoriju) Manau tokiu svyravimu negalima priskirti naturaliems ax.gif O kuria laboratorija tiketi - turim teise rinktis biggrin.gif Toki desninguma, kad rezultatai dalinai priklauso nuo laboratorijos, kurioje jie daryti, pastebejome ne karta g.gif
P.S. VK tikrai nestovi nurodyto intervalo viename is galu (2 ar 48 proc.), kaip butu galima suprasti po Darlos posto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 01 23, 18:50)

P.S. VK tikrai nestovi nurodyto intervalo viename is galu (2 ar 48 proc.), kaip butu galima suprasti po Darlos posto  tongue.gif


Na, mums tai rezultatai Kauno Vk irgi nepatiko, nes žymiai blogesni nei kitur daryti biggrin.gif Bet jei tikėtume kitais, tai kodėl aš vis dar nenėščia g.gif Vadinas, nieko ten gero nėra schmoll.gif

Na, bet Italijoj buvom patekę pas tokią šarlatanę, (kuri pareiškė, kad sperma, kai a+b 48% netinka net IUI blink.gif ) tai dabar nieks nebestebina unsure.gif Va ten tai tikrai ore buvo babkių kvapas lotuliukas.gif
Atsakyti
MamyteSirdele, tai kokie is tiesu tie jusu tyrimai? Nes jei 2 proc. tai ir IUI nepades, jei 48 -tai kaip ir turetum paprastai pastoti?

As is pradziu irgi maniau, kad VK tik pinigus melzia, bet deja tik IBVF padejo pastoti, nors kai kurie gydytojai siule naturaliai bandyti. Deja, bandem daugaiu nei 2 metus. Daugiau nebenorejau nieko "bandyti".
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 01 23, 17:49)
MamyteSirdele, tai kokie is tiesu tie jusu tyrimai?



geras klausimas biggrin.gif pati ji sau uzdaviau gal jau tukstanti kartu g.gif
na pagal ta klinika, kurioje darem IUI - sperma IUI procedurai superine, pagal kita - pretenduojam praktiskai tik i IVF. Nors pagal trecia - tureciau naturaliai pastoti g.gif

klausimas tik vienas - tai kodel ash vis dar nenescia?? g.gif
Atsakyti
Sveikutės, pagaliau vyro spermą ištyrėm, viskas tvarkoj, agliutenacija tik 5 procentai. Viskas puiku, bet dabar jau man negerai, nes problėmėlių turiu aš. Kaip man dabar negera. Noriu kreiptis į VK, bet kiek reiks pinigėlių.... nu aišku jau mažiau nei būtų reikėja vyrą dar gydyt.
Taip, kad merginos tirkit vyrus tik VK, ne pas bet kokius, o tai tiek metelių ir laiko pateriosit. (turiu omeny save).
Stiprybės tokioms kaip aš.
Atsakyti
Sveikute, gal gali pasakyti kiek iš viso kainavo ištyrimas vyro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 27 sausio 2006 - 12:34
Bendras spermos tyrimas kainavo 150 lT. + 80 Lt. pasėlis. Bet iš pirmo padarykit bendrą, nes jei viskas gerai, tai už pasėlį veltui mokat. Tai mes biski prasovėm, pateriojom 80 Lt.
Atsakyti
Žinot darėm VK, kambariukas tai neblogas, kaip namie. Bet vyrukas sakė, kad kitą kartą namie darys ir iš namų vež. Nes ten įtampėlę jautė.
Atsakyti
QUOTE(Ingutė @ 2006 01 27, 15:12)
Bendras spermos tyrimas kainavo 150 lT. + 80 Lt. pasėlis. Bet iš pirmo padarykit bendrą, nes jei viskas gerai, tai už pasėlį veltui mokat. Tai mes biski prasovėm, pateriojom 80 Lt.


Pas mus yra padarytas tas bendras tyrimas Narmedoje, pagal jį mane gydantis gyd. sakė, kad spermiukai nėra judrūs, bet atseit nieko neaglima pakeisti. Pas mane viskas tavrkoje, bet vis tiek niekaip nepastoju. Tai ruošiuosi eiti į VK, bet vis taip ir neišsiaiškinu kiek gali kainuoti.
O tai konsultacija nieko nekainuoja? Liktai kiek žinau VK konsultacija apie 80Lt. kainuoja. g.gif
Atsakyti
Kai mes darėme spermos tyrimą Narmedoje irgi buvo viskas normoje tik judrumas blogas. O kai nuėjome į VK ir pamatėme tyrimo rezultatą, tai vos neišgriuvome. Skirtumas 10 kartų jei ne daugiau. Ir taip mus ten gydė neaišku nuo ko 1,5 metų. Tikriausiai jau pusė IVF gautusi.

Geriausia užsiregistruoti VK pas gyd. Žilaitienė. Ji geriausia spermos specialistė. Prieš tai, kad nereikėtų 2 kartus mokėti už konsultaciją pasidarykite spermos tyrimą. Su laborantėm galima susitarti, kad darytų bendrą tyrimą ir jeigu pamatys, kad yra uždegimas darytų pasėlį, o jei nėra tai ir nereikės mokėti už pasėlį.
Atsakyti
Sveikos merginos, jau seniai buvau pas jus ir dabar vel uzsukau, nes ir tyrimus atnaujinom. Mes irgi su vyru pries pusantru metu darem spermograma vienoj klinikoj, tiksliai negaliu pasakyti, bet kazkokio gyd. is R raides pavarde. O dabar neperseniausiai pasidarem VK, cia musu liudesiui buvo blogesni rezultatai nei pries pusantru metu. Nustatyta astenospermija. Bet as visgi noreciau paklausti ar kuri nors domejotes priezastimis, gal zinote kokios nors literaturos apie astenospermija, rusu ar anglu kalbomis, nes pagooglinus radau tik mamos forumo pasnekesius biggrin.gif Negi visiskai neaiskios priazastys to nejudrumo, gal tai turi itakos vyro fizinis pasirengimas, gyvenimo budas, vitaminu ar kokiu medziagu stoka/ perteklius ir pan. Pasidalinkite savo ziniomis ar patirtimi. Aciu ir iki kito susimatymo. Beje, pradejom tyrimu maratona, kolkas padariau prolaktina ir progesterona, dar sake Usoniene reikes nuotrauka daryti ir LSH ir dar kazkoki tyrima. Visiems sekmes. 4u.gif
Atsakyti