QUOTE(Miglužė @ 2006 01 03, 09:40)
Su naujais
Bet kaip suprantu, jums nieko daugiau nenustatė?
Nu nepyk, bet iš jūsų tiesiog išmelžė pinigus. PGR metodas šiuo atveju prasmingas naudoti buvo tarkim bendram pasitikrinimui dėl ŽPV tipų 16 ir 18 nustatymas (bet su nevaisingumu tai neturi nieko bendra), chlamidijai rasti, nes kitais metodais jų nenustato iki 15 proc. atvejų. Visus kitus galima nustatyti naudojant daug pigesnius serologijos metodus, tačiau ne visus sukelėjus ir būtina nustatinėti. Mikoplazmas dabar išvis nori priskirti prie natūralios floros. Kai kas matosi ir iš paprasto ginekologinio tepinėlio. O be pasėlio, neįmanoma nustatyti jautrumo antibiotikams. Stafilokoką tik tokiu būdu ir tegalėjo rasti. Ir nesuprantu, iš kur čia susidarė tokia suma
Kadangi pati šioje sferoje sukuosi, mane truputi piktina tokie dalykai. Daug ką galima pigiau ir paprasčiau padaryti.
Bet kaip suprantu, jums nieko daugiau nenustatė?
Nu nepyk, bet iš jūsų tiesiog išmelžė pinigus. PGR metodas šiuo atveju prasmingas naudoti buvo tarkim bendram pasitikrinimui dėl ŽPV tipų 16 ir 18 nustatymas (bet su nevaisingumu tai neturi nieko bendra), chlamidijai rasti, nes kitais metodais jų nenustato iki 15 proc. atvejų. Visus kitus galima nustatyti naudojant daug pigesnius serologijos metodus, tačiau ne visus sukelėjus ir būtina nustatinėti. Mikoplazmas dabar išvis nori priskirti prie natūralios floros. Kai kas matosi ir iš paprasto ginekologinio tepinėlio. O be pasėlio, neįmanoma nustatyti jautrumo antibiotikams. Stafilokoką tik tokiu būdu ir tegalėjo rasti. Ir nesuprantu, iš kur čia susidarė tokia suma
Kadangi pati šioje sferoje sukuosi, mane truputi piktina tokie dalykai. Daug ką galima pigiau ir paprasčiau padaryti.
Gal biski man issamiau reikejo viska aprasyti. Man rado dar 2 infekcijas. Kadangi cia skyrelis apie vyrus - tai apie ji ir parasiau.
Tyrimus dare ne vien PGR, tu teisi.. eme visus: tepinelis.. ir dar ten kai kas.. Tyrimu atsakymai is triju laboratoriju.
Mes buvome tokioje situacijoje, kad vyrui apie 10 metu niekas, nei Klaipedoje, nei Bogdanskiene, NIEKAS nesugebejo nustatyti nevaisingumo priezasties. Mes patys norejome vienu metu pasidaryti VISUS imanomus tyrimus, kad nekiltu jokiu klausimu. Siuo atveju mes norejom zinoti tikslius atsakymus: kurie tikrai neigiami, kurie teigiami, kad butu kuo maziau kurybos. Kas yra geriau, kas keli menesiai darytis vis kitus tyrimus neatrandant priezasties - ar viena karta sumoket ir isnarstys viska?
Dar karta kartoju - tai yra TIK mano patirtis. Ir labai gerai kad yra kitu nuomoniu, tada gaunasi geresnis bendras rezultatas Manau tai tikrai daro daugiau istaigu, bet as pakliuvau i sia ir likau patenkinta