Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė

Ritusia, Minsko tyrimai puikūs. Bent jau tie rodikliai, kuriuos parašei forume. Jei tokia sperma buvo ir per IUI (per IUI ją visada patikrina) manau Telyčėnienė įtaria, kad pas tave su kiaušintakiais problemos. Bet gal aš klystu.
Atsakyti
Dekui, nuraminai ir apsidziaugiau. pusantru metu galvojau, kas mes (o ypac vyras ) nepilnaverciai. Tai nors cia geros naujienos. Ir dar vienas, jau paskutinis klausimelis blush2.gif ar verta pasitarti su Telyceniene del darytu kitur tyrimu ir prasyti siuntimo laparoskopijai? Ar tiesig apie tyrimus nieko neuzsiminti, o kalbeti del saves?
Atsakyti
Aš manau, kad reikia kalbėti dėl visko, kas tave neramina. Ir dėl tyrimų be abejo paklausk kokia jos nuomonė.
Atsakyti
Ka gi dekui tau uz issamu pokalbi. thumbup.gif Iki susirasymo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 12 04, 17:22)
Aš nelabai suprantu apie kokias sąaugas eina kalba. Darant gimdos nuotraukas matosi kiaušintakiai ir gimda. Taigi tik jų sąaugos ir matosi arba ne. Jei kiaušintakiai praeinami, tai nesuprantu apie kokias sąaugas kalbama. Pilvo srity? Bet jų gimdos nuotrauka nerodo. Gali perklausti Telyčėnienės ką ji apie tai galvoja.


Isiterpsiu i jūsų pokalbį, aš irgi gydausi pas Telyčėnienę nusiskundimų neturiu,man taip pat atlikta gimdos nuotrauka pas Mieženiene,ir man kiaušintakiai praeinami,be jokių išsiplėtimų, bet irgi itaria saaugas,nes mano gimda ir kiaušintakiai patraukti i dešinę pusę,taigi gali buti,kad saaugos yra,nors ir kiaušintakiai pratekami,bet tos saaugos gali labai kliudyti spermiukams judeti tikslo link. Nes kiaušintakiai turi vibruoti,o jei jie itempti saaugu tai kaip jie vibruos,ta pati man pasake ne tik M bet ir T,taigi dar po to bandziau viena IUI,bet nesekmingai ir pati nusprendziau bei pasakiau T,kad noriu laparaskopijos,nes neverta tampa stimuliutis,je iten tos saaugos arba endometriozė,geriau jau nebelaukti ir eiti nestuke.gif link.
Ritusia man laparaskopija jau poryt,taigi kai grysiu parasysiu,kas kaip,gal tada ir tau aiskiau bus ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2005 12 04, 19:43)
bet irgi itaria saaugas,nes mano gimda ir kiaušintakiai patraukti i dešinę pusę,taigi gali buti,kad saaugos yra,nors ir kiaušintakiai pratekami


Jo, logiška, galbūt būtent tai ir turėjo omeny.
Atsakyti
Rozele, o kiek laiko pati jau gydaisi? As tai va lyg ir siandien su T. susitariau del vasario menesio laparaskopijos. Labai kazkaip ji nenoriai sutiko. Visgi turbut galvoja, kad didesnes problemos pas vyra. blink.gif Kazkaip daugiau tyrimu noretusi. Nezinau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos....

Labai noreciau Jusu patyrusiu paklausti, kur Kaune r kokiu budu,a r su siuntimu, ar kaip ir kiek kainuoja, padaryti spermos tyrima? ar pries tai reikia vyrui ka kita issitirti....
Dekui
Atsakyti
Tiria Klinikose, bet nepatarčiau, o ir siuntimo į jas reikia. O šiaip privačiose tiria daug kur: vaisingumo klinikoje Gertrūdos gatvėje, savanorių pr. "Motina ir vaikas" klinikoje, priešais "Dubingius" Bendrosios medicinos praktikos klinikoje, dar Islandijos plente kažkur daro ir Tvirtovės al. Kainos panašios visur, žiūrint koks tyrimas, paprastas ar išsamesnis 60-150 Lt.
O prieš tai nieko nereik darytis, tik susilaikymas porą dienų rekomenduojamas.
Atsakyti
vyro tyrimą darė VK,funkcinis-90lt pakankamai išsamus bigsmile.gif
padarė greit ir be jokių nesusipratimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga, kodel klinikose nepatartum....?

Leduke, kas yra VK? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2005 12 06, 09:41)
Aga, kodel klinikose nepatartum....?

Leduke, kas yra VK? blush2.gif

vaisingumo klinika
Atsakyti