Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė

Telyčėnienė nebloga gydytoja, bet gal nebelabai atlaiko pacientų srautą.
O šiaip jei nelabai sutinki su gydytojos paskyrimais, bandyk ginčytis - mes neprivalom visko vykdyti kaip jie nurodo arba reikia rasti gydytoją, kuriuo pasitiki.
Kai aš gydžiausi pas Telyčėnienę, man ji labai patiko, kaip tik kartais net atsibosdavo visų smulkmenų išsamiai klausytis, bet nemažai metų praėjo. Gal tau ji tiesiog netinka.
Atsakyti
Taip kas del bendravimo tai viskas cool thumbup.gif Bet kada gali susisiekti telefonu, tai gal as per daug reikalauju. Pradejus bendrauti ramino : galima 12 inseminaciju. Vos 5 ant greicio atlikom, jau atsisako toliau tai testi, nes nieko neiseina. Dabar varo daryti dirbtini ir kuo greiciau, tuo geriau. Nelabai suprantu. Minsko specialistai is viso teigia, jog nera pas mus tokia bloga situacija Su sperma lyg ir norma. Tai esu dabar pasimetusi, nebezinom ka daryti. O taip noretusi... doh.gif Geru rezultatu ar tikslumo.
Atsakyti
12 inseminacijų jau ribų riba. Šiaip laikoma, kad jei nepasiseka 3-4 inseminacijos, reikia arba daryti papildomus tyrimus arba (jei visi tyrimai padaryti) pereiti prie IVF. Tavo atveju, aš kažkodėl įsivaizduočiau, kad reikėtų dar paieškoti priežasčių. kaip kažin gleivinė per IUI, kaip progesteronas? Prolaktinas? Infekcijos? Gal būtų naudinga padaryti diagnostinę laparaskopiją.
Šiaip IUI rezultatyvumas mažokas. Bet jei nėra rimtų sutrikimų, turėtų visgi padėti.
Atsakyti
Taigi rasai kaip specialiste. Pastaraji karta kai lankemes pas gydytojus taip ir patare. Du menesius patare pagerti abiems Wobenzim, jei nepasisektu - darytis laparoskopija. Del prolaktino irgi esi teisi. Visus metus geriau vaistus. Lyg ir issigydziau. Kita vertus daugeli tyrimu darom Seskines poliklinikoj tai tikslumo gali ir nebuti. Spermijuku gal ir mazoka. Nezinau tiktu normu, butu idomu palyginti. Dirbtiniam- truksta pinigeliu schmoll.gif pati irgi esu filologe, lituaniste, mokykloj ne ka uzdirbu. Pas kitus specialistus kazkaip nenoriu lakstyt, vel butu viskas is naujo. verysad.gif
Atsakyti
Ritusia, o seniai vaikiuką "planuojat"? Man atrodo, kad sprendimas neužilgo daryti laparaskopiją geras. Neskubėk su IVF. O ir sperma nuo Wobenzymų gali pagerėti.
Atsakyti
Taip smagu, kai randu bendrapatareju bigsmile.gif Sakyciau, kad nelabai ir senokai pries 1,6 m. nusprendem ir apsisprendem. Sakyciau stresas musu seimoje ne paskutineje vietoje. schmoll.gif O ypac po lankymusi pas gydytojus. Dabar stengiames nenuleisti ranku. Isigijom katina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2005 12 04, 16:55)
Taip smagu, kai randu bendrapatareju  bigsmile.gif Sakyciau, kad nelabai ir senokai pries 1,6 m. nusprendem ir apsisprendem. Sakyciau stresas musu seimoje ne paskutineje vietoje.  schmoll.gif  O ypac po lankymusi pas gydytojus. Dabar stengiames nenuleisti ranku. Isigijom katina  doh.gif



Tai dar pakentėkit truputuką mirksiukas.gif Laparaskopija turėtų duoti nemažai atsakymų 4u.gif Jei su kiaušintakiais neras rimtų bėdų, spermą pasitvarkę tikrai išsiversite be IVF.
Atsakyti
Tyrimus visus esame atlike. Pas Miezeniene dariausi kiausintakiu praeinamumo nuotraukas, ten viskas normoje, kiausintakiai pratekami tik rastos saaugos desineje puseje, tyrimai del infekciju atlikti, nieko nerasta, vyras "apgydytas" kiek tai buvo imanoma rolleyes.gif Taigi tiek. Lauksim.Idomu tik butu suzinoti daugiau apie laparaskopija. O siaip dekui uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2005 12 04, 17:04)
kiausintakiai pratekami tik rastos saaugos desineje puseje,


Šito dalyko niekaip nesuprantu.
Atsakyti
Taigi taip. Miezeniene pazymejusi tai pastebejimu lape. Taip ir uzrasyta melynu ant balto:"Desinysis kiausintakis uzsipilde visas, neissipletes, pratekamas laisvai, gleives rauksles normalios. Itariamos saaugos desineje puseje. jei nepastos 1,5m. atlikti laparoskopija". Ir kitiems specams tai nekele jokiu itarimu. unsure.gif Taigi dabar jau as nieko nesuprantu. blink.gif
Atsakyti
Nu Ritusia aš ne specas, taigi mano nuomonės gali paklausyti (dėl didelės patirties), bet ja nesivadovauk.
Aš nelabai suprantu apie kokias sąaugas eina kalba. Darant gimdos nuotraukas matosi kiaušintakiai ir gimda. Taigi tik jų sąaugos ir matosi arba ne. Jei kiaušintakiai praeinami, tai nesuprantu apie kokias sąaugas kalbama. Pilvo srity? Bet jų gimdos nuotrauka nerodo. Gali perklausti Telyčėnienės ką ji apie tai galvoja.
Atsakyti
Man kyla klausimas, kaip galvoji, ar pakankamas 50 proc. spermiju judrumas, gal tai mazoka, gal ir kiekis mazas, nesugeba nukeliauti? Kazkaip del to suku sau galva. Kai buvom Minske, ten buvo didziule vaisingumo klinika, kaip pas mus Vaisingumo (Usonienes). Tai jiems atlikus vyro tyrima itarimu nekilo - viskas normos ribose. O man kyla g.gif Daiva, ka apie tai manai?
Del kiausintakiu butinai pasidomesiu. Dekui.
Atsakyti