Diktonas pirmus metus prazydes
[attachmentid=178654]
[attachmentid=178656]
QUOTE(Tina* @ 2009 06 05, 22:31)
Diktonas pirmus metus prazydes
paziurejau (tam paciam parke) i salia augancius balta ir rozini diktonus, tai man baltas visai negrazus, o sitas .
QUOTE(vida777 @ 2009 06 05, 14:20)
is savaitgalio po Erfurto egaparka :
Tiesiog nuostabu
Gal galeciau suzinoti paskutineje nuorodoje esancio iskiepyto geltonai zydincio medelio pavadinima, atrodo, kad toki pat nusipirkau, tik ne medeli, o pati augaliuka, kuriuo iskiepytas medelis, labai senai tokio norejau.
Dar noreciau patrukdyti DeeDee kazkur buvau radus, kad norint rugstinti zeme reikia deti citrinos rugsteles 50 ml., ar gr.?(lyg, kad buvo rasyta ml.pagal ka ten matuoti tuos ml.,?) i 8ar 9ltr. vandens.?Sory-SKLEROZE
kas tai per kenkėjas arba liga,nuo kurio/kurios ant augalo atsranda tokių baltų putų (lyg kas apspjaudęs būtų ) vakar dėl viso pikto išroviai porą tokių "apsiputuojusių" nakvišų,bet pastebėjau,kad ir ant astilbės yra kuo purkšti? rytoj važiuosim į sodą,tai laaaabai lauksiu jūsų atsakymo
Ka gi veiket visadien? As tai siandien su savo maliutka zoliapjove veja droziau kokias gal 3 valandas. Tai net akyse mirget pradejo pries pabaiga Ir vel uzsisvajojau apie traktoriuka
QUOTE(Srove @ 2009 06 06, 21:46)
Gal galeciau suzinoti paskutineje nuorodoje esancio iskiepyto geltonai zydincio medelio pavadinima...
zuikiakrumis :
http://www.sodospalv...89-ZUIKIAKRUMIS
stai mano
QUOTE(jolaxus @ 2009 06 05, 12:46)
<...> o štai spygliuočiai visada gražūs ir tokiame akmenyne manau daug geriau žiūrėtųsi
vis ant liežuvio galo ir pamirštu pasakyt - žiūrint dar kokie spygliuočiai. Jei pušaitės bus akmenyne, reiktų nepamiršti, kad jos periodiškai meta spyglius ir pribirėję gali negražiai atrodyt - tarp akmenų stipriau matytųsi.
QUOTE(Srove @ 2009 06 06, 22:46)
Dar noreciau patrukdyti DeeDee kazkur buvau radus, kad norint rugstinti zeme reikia deti citrinos rugsteles 50 ml., ar gr.?(lyg, kad buvo rasyta ml.pagal ka ten matuoti tuos ml.,?) i 8ar 9ltr. vandens.?Sory-SKLEROZE
parašiau tokias proporcijas, kokias pati naudoju - citrinos rūgštis kristalų pavidalų ( ne skysta!): 50ml samtelis ( juk galima ne tik skysti juo semti ) ir 9L kibiras ( tik tokios talpos skirtas chemikalams maišyt )
As savo didelius zuikiakrumius pernai perkeliau, tai simet vargsiukai atsprogo, bet dar laukia ju adaptacija... O zydedavo tai super gausiai.
QUOTE(vida777 @ 2009 06 07, 10:58)
zuikiakrumis :
Aciu
QUOTE(simson @ 2009 06 07, 11:08)
Manau, kad maniskis truputuka kitoks, dar nedidukas, bet kitaip auga, kazkaip panasiai, kaip cuga, su tusciu viduriuku, stai kaimynes jau dvimetis, nu labai jau grazus man.
Papildyta:
QUOTE(DeeDee @ 2009 06 07, 13:00)
parašiau tokias proporcijas, kokias pati naudoju - citrinos rūgštis kristalų pavidalų ( ne skysta!): 50ml samtelis ( juk galima ne tik skysti juo semti ) ir 9L kibiras ( tik tokios talpos skirtas chemikalams maišyt )
Labai dekui, reiks parugstinti, nes lietus nesiliauja, nuplaus viska.
Dar toki rupesti turiu del puseles rutulines ant koto, labai jau didelius siemet isledo uglius, tai soduose skaiciau, kad reiktu trecdali nugnybti , tik nesupratau, ar visus ar tik pacius viduriukus?Gal kas galetu patarti?
QUOTE(Tina* @ 2009 06 05, 23:31)
Labai grazus augalas ,jau uzsinorejau ir as , gal Knifofija turi?
skruzdėlių naikinimui - ar galima METTOX miltelių pilti į daržą prie daržovių? ant pakuotės nieko nemini