Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

labai labai grazios nuotraukos wub.gif
o gyvai dar graziau jauciu buvo.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 05, 15:05)
Man i aki krito rasakilos + cesnakai. Alpinariumas nelabai...  unsure.gif ypatingai tas takas, kur Smth patiko.

thumbup.gif drinks_cheers.gif man cesnaku grozis bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas galite patarti ka sodinti prie Heicheros (bordines), įdomu kur ji geriau jaustusi pavėsyje ar saulutėje?
Atsakyti
Vida aciu uz fotoreportaza 4u.gif Grazioj vietoj viesejai mirksiukas.gif .Po to ka pamaciau,mintis nelaboji i galva lenda: iskasti savo hortenzija ir prie stulpo pasodint.Bet visa beda,kad ji graziai auga siaurinej pusej,butu problema kazka i jos vieta pasodint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2009 06 05, 16:13)
Gal kas galite patarti ka sodinti prie Heicheros (bordines), įdomu kur ji geriau jaustusi pavėsyje ar saulutėje?

Ir ten ir ten gerai jausis.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 06 05, 16:22)
Vida aciu uz fotoreportaza 4u.gif  Grazioj vietoj viesejai mirksiukas.gif .Po to ka pamaciau,mintis nelaboji i galva lenda: iskasti savo hortenzija ir prie stulpo pasodint.Bet visa beda,kad ji graziai auga siaurinej pusej,butu problema kazka i jos vieta pasodint rolleyes.gif

Beda turbut ta, kad stulpai siltojoj pusej (pietinej ar vakarinej) ? Nes laipiojanti dideles saules nepakestu..
Atsakyti
labas merginos,
esu pas jus visai naujoke,visai neseniai pradejau tik dometis lauko augalais,alpinariumais,kai nusipirkome soda ir ten tik veja.Labai noriu nedidelio alpinariumo,ta prasme susipilti kalvele,bet daug zemes neturiu verysad.gif gal kas patartu skubiai,jei pagrinda supilciau kalveles is molio,o ant virsaus tik geros zemes.Is tikruju net nebezinau nuo ko pradeti doh.gif o skaityti internete ir ieskotis labai neturiu laiko,nes auginu dukryte.Labai busiu dekinga Jums uz patarimus.Gal kas nuotrauku savo alpinariumu kokiu idetu mirksiukas.gif
Atsakyti
ką aš čia tokį auginu g.gif ,papartį? blužniapapartį? gal jūs pažinot?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jot.ka: 05 birželio 2009 - 16:15
QUOTE(vida777 @ 2009 06 05, 13:20)
is savaitgalio po Erfurto egaparka :

laipiojanciu hortenziju nuostabus grozis ir kvapas  wub.gif  - lipa kaip gebenes

cia laipiojanti hortenzija sliauzia

http://i199.photobuc...77/IMG_7352.jpg

Labas, labai gražu. Nesugalvojau hydrangea petiolaris paguldyti. ax.gif Labai graži ir praktiška idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 05, 17:04)
Beda turbut ta, kad stulpai siltojoj pusej (pietinej ar vakarinej) ? Nes laipiojanti dideles saules nepakestu..

Aciu 4u.gif ryskus argumentas.Apsiraminau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 05, 13:34)
...takas alpinariume labiausiai 'ipuole i aki'.

ir man ax.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 06 05, 15:22)
Bet visa beda,kad ji graziai auga siaurinej pusej,butu problema kazka i jos vieta pasodint rolleyes.gif

pusiau pavesis dar butu gerai, bet ne saule. O jei sugalvosi kur hortenzija sodinti, tos kur kampe auga nerauk, o pasidaugink labai paprastai auginiais. Pas tave krumas nemazas, gali prlenkti ir turesi hortenziju kiek reikia ax.gif .

QUOTE(omoroka 38 @ 2009 06 05, 17:18)
Labas, labai gražu. Nesugalvojau hydrangea petiolaris  paguldyti.  ax.gif  Labai graži ir praktiška idėja  thumbup.gif

labutis 4u.gif
jos auga visaip, net ir stacios - paauga aukstyn, siek tiek sumedeja, o tada svyra zemyn, arba galima tiesiog geneti, jei nera kur plestis. Pas mane jau zydi - fantastiskas vijoklis ypac siaurinei pusei wub.gif (cia info tikrai ne tau skirta, nes tu ir taip zinai, bet kad jau uzsivedziau ... biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 06 05, 18:18)
ir man  ax.gif
pusiau pavesis dar butu gerai, bet ne saule. O jei sugalvosi kur hortenzija sodinti, tos kur kampe auga nerauk, o pasidaugink labai paprastai auginiais. Pas tave krumas nemazas, gali prlenkti ir turesi hortenziju kiek reikia  ax.gif .
labutis  4u.gif
jos auga visaip, net ir stacios - paauga aukstyn, siek tiek sumedeja, o tada svyra zemyn, arba galima tiesiog geneti, jei nera kur plestis. Pas mane jau zydi - fantastiskas vijoklis ypac siaurinei pusei  wub.gif  (cia info tikrai ne tau skirta, nes tu ir taip zinai, bet kad jau uzsivedziau ... biggrin.gif ).

Ir man mirksiukas.gif Pas jus pasiskaičius prieskonių darželį apsisodinau tokiom mini perkūnropėm thumbup.gif vaizdelis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 06 05, 19:18)

pusiau pavesis dar butu gerai, bet ne saule. O jei sugalvosi kur hortenzija sodinti, tos kur kampe auga nerauk, o pasidaugink labai paprastai auginiais. Pas tave krumas nemazas, gali prlenkti ir turesi hortenziju kiek reikia  ax.gif .

Jau prilenkiau mirksiukas.gif Tikrai siaurine puse jai rojus-grazuole nereali ypac kai zydi...ir dar kvepia wub.gif
Atsakyti