QUOTE(smth1 @ 2009 06 19, 21:18)
Pas tave dendrologine kolekcija Tik paprastai daugiau ploto buna skiriama tokiam dalykui.
Beje pirmoje nuotraukoje tas sukulentas- kambarinis augalas (cia tas kuri uz 19lt nusipirkai?)
Ir silokai is asocio pabire neatrodo naturaliai, nes per daug tvarkingai sudelioti
Butu vietos, tai tikrai butu kolekcija
Viena karta gali apgauti, kita kart nepasiseks, manau ta moteriske atpazinsiu.
Kai sodinau tikrai nieko netaikiau, jie matyt patys pasislinko, zinodami mano buda
QUOTE(Tina* @ 2009 06 19, 21:45)
Srove, kokia armija su pincetais i savo sklypa paleidi? nu nereali tvarka, ziuriu - neatsiziuriu. O ivairoves kiek, kaip botanikos sode.
[
Aciu
Jokios armijos nera, uztenka i diena po pusvalandi gera skirti 6 arams apziureti ir eini kaip laikrodis aplink
QUOTE(rokoko @ 2009 06 19, 23:01)
pas Srove - tikra juvelyrika
manau, naturalumas nera Sroves tikslas.
viskas ten susirisa superdekoratyvumu - nzn, kaip cia aiskiau pasakyt
Pasakysiu atvirai, as gal ir noreciau kitaip, nu bet man neiseina ir viskas.
Apie ta naturaluma galima butu kalbeti ilgai, bet juk tas irgi zmogaus ranku paliestas yra, nera taip, kad iejai i miska, pamatei ir perkelei pas save i kiema, gamta sukure kalnus, kanjonus, medzius, zolelytes, kaip jai norejosi, o mes to grozio nesames i namus ir deliojame taip, kaip mes ji suprantame, nebutina viska atkartoti, galima kazka savo kurti, pav.mano du akmenukai man labai primena vietove, kur as buvau, tik aisku pas mane kieme jie zymiai sumazintu masteliu, teisingai Tina pastebejo, ka galiu matyti as, to negali pastebeti kitas.
Nemanau, kad cia yra kokios nors juvelyrikos, paprasciausia patinka man tie zaidimai su zole, su augalais.
QUOTE(smth1 @ 2009 06 19, 23:20)
Mh. Tai tada vazonas tas kam
? As galvojau, kad cia mintis buvo 'is vazono pabiro silokai', kaip kad pas sobieska.
Labai patiko man tie Sobieskos silokai, iskart pasakiau, kad bandysiu kazka kopijuoti, bet kad jie taip suaugo, pagal mano stiliu
ka jau padarysi.
QUOTE(Tina* @ 2009 06 19, 23:33)
As tas silropes ne siaurinciau, o platinciau i apacia. Man dar ta tiesi linija balsvai zalsva aki gadina, bet gal ten Srove kokia minti turejo, pvz. dvi upes susilieja. Zmogaus fantazija beribe, tad kritikuoti jo kurinius reik atsargiai
Ta tiesi linija dar tik kelyje i apzeldinima, ateity ji turetu buti trikampio formos, i apacia platejanti.
Kritika sveikas dalykas, labai susimastau apie jusu issakytas mintis ir labai dziaugiuosi gaunanti vertingu patarimu, pernai atitraukiau eglutes, kaip liepet, siemet dar sliauziakas ten tilpo
QUOTE(vida777 @ 2009 06 20, 09:14)
duosiu as tau pipiru... kad kita karta galvos nepamestum
. Sis sukulentas lauke neziemoja, pasidauginti galima is lapo, as pernai norejau irgi pirkt (visokiu rusiu po 1 buvo), bet kad ne laukinis, tai persigalvojau, man kambary ir taip vazoniku pakanka.
rokoko zodziais - superdekoratyvumui
.
o man Sroves shedevrai patinka... tiesiog "Sroves stilius". Pas ja aplinka, i kuria reikia ziureti is arti. Man kazkiek primena (gal Srove neisizeis) sendaikciu turgu, kuri as labai megstu
- visko daug...eini letai, ties kiekvienu daiktu (augalu) sustoji, apziuri, pasigrozi, ivertini.
Kur jau cia tos galvos nepamesi, kai taip graziai moteryte suokia, kaip graziai ji ziemoja, perkunropes giminaite, vaikus leidzia is pazastu, kaip perkunrope, o cia pasirodo is lapo
ir kaip?
Labai ciki palyginimas su tuo turgum, as taip anksti ryte kiekviena augaliuka apeinu, apziuriu ir dar mastau, o ka as tau galeciau i draugus dar pasodinti
QUOTE(Knifofija @ 2009 06 20, 11:25)
Čia eševerija, ji lauke nežiemoja, teks sodint į vazoną ir nešt kambarin. Pardavėja nedidelė apvaloka moterėlė, labai šneki, su akinukais ?
Tikrai ta pati, dar pasitikslinau pas kaimyne, nes kartu vaziavom, man atrode, kad be akiniu, bet kaimynka patvirtino, kad buvo su jais, tikrai nedidele, apvaloka siaip mazai ziurejau i ja, nes ta eseverija susuko man galva, kalbeti moka
Niekis, nesiu rudeni i kambari, drauge padovanojo dekoratyviniu kriauklyciu, padarysim jai kokius nors namelius.
Aciu visoms uz ivertinimus