Perkėliau vakar savo geltonąją pušį
Kad ir kaip stengiausi žemės nubyrėjo nu šankų, liko tik vazonėlis, bet jau matėsi, kad naujas šakneles išleido
Tikiuosi, kad nenumarinsiu. beje, sodinau 3 metrų atstumu, žiūrėsiu kas gausis
QUOTE(Makra @ 2009 06 18, 21:03)
Nepykit jei ne sioj temoj mano klausimas turetu buti, bet... voljere laikom dideli suni, pazistama sake, jog yra augalas (krumas berods) kuris sugeria tuos ne itin malonius kvapus kol voljeras nesutvarkytas. Gal zinot kaip jis vadinasi?
aš ir pirmąkart girdžiu, bet man taip pat būtų naudinga info
Kas dėl rozamundos minėto vandens, pas mus voljero grindys medinės, tai vanduo nelabai padeda kvapams išvaikyti, nes vis tiek prisigeria medis (nors netrenkia per metrą, tik priėjus prie pat jaučiasi šuns kvapas)
QUOTE(rozamunda @ 2009 06 18, 22:02)
Turiu vien sirdagrauzi-nezydi mano jazminas nors tu ka-galvojau,kad vieta netinka,perkeliau kitur-bujoja,o ziedelio anei vieno
Profesura,ka jus manote apie tai?
nu ir aš vis žiūriu į savo jazminą ir laukiu - gal susimylės ir pražys
Rokoko minėjo, kad pas ją auga žvyre, pas mane tai molyje - gal tas ir netinka
Mano
Philadelphus x virginalis
QUOTE(Tina* @ 2009 06 18, 23:48)
Pernai mums atveze zemiu ir su jomis atkeliavo katileliu. Juos issikasiau ir perkeliau i gelyna. Simet negaliu atsistebet kokie jie grazus. Ziurekit tik i katilelius, nes aplink zemes israustos, ruosiam vejai. Dideli plotai, tai vis kasmet po gabaliuka vejos pasisejam. Nieko nesamdom, patys kaunames.
Oi, užuojauta su veja
Mes ir savo jėgom sėjom, tai pernai pagaliau užbaigėm
Trečiais sėjimo metais nusprendėm, kad per didelis plotas idealiai vejai, o ir laukinės pievos aplink, tai užsėjom neideliai, bet džiaugėmės, kad pagaliau įveikėm
Gražūs katilėliai