Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

oi,kiekvienas zingsnis skausmas-is lauko ropote atropojau,bet ravejimo apeigas atlikau . Per tuos lietus taip viskas uzzele doh.gif

Turiu vien sirdagrauzi-nezydi mano jazminas nors tu ka-galvojau,kad vieta netinka,perkeliau kitur-bujoja,o ziedelio anei vieno schmoll.gif
Profesura,ka jus manote apie tai? g.gif

Pagiriamasis zodis SOBIESKAI-ir del ispuoseletu nuprakaituotu( anot jos pacios tongue.gif ) darzeliu ir del puikiai pateiktos vaizdines medziagos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Makra @ 2009 06 18, 21:03)
Nepykit jei ne sioj temoj mano klausimas turetu buti, bet... voljere laikom dideli suni, pazistama sake, jog yra augalas (krumas berods) kuris sugeria tuos ne itin malonius kvapus kol voljeras nesutvarkytas. Gal zinot kaip jis vadinasi?  4u.gif

nu ir man pasidare idomu g.gif g.gif g.gif ,teisybe sakant pirma kart girdziu mirksiukas.gif
nes kiek zinau nuo nemaloniu kvapu apsaugo toks malonus dalykas kaip vanduo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 06 18, 20:54)
Norėčiau paklausti,nes pamiršau  blush2.gif  kokiu santykiu skiesti LONTRELA kad pienes išnaikinti,nes kažkada dariau tai jikio efekto,sakau gal per silpnai,nes su Banveliu efektas tai greitai pasimatė.

Atsiprašau,kad įsiveržiau,bet čia kai senai buvo užsakinėjamas Lontrelas tai ir taip pat nusipirkau ir pamiršau užsirašyti.

berods 20 mililitrų 10 litrų vandens.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 06 18, 22:03)
berods 20 mililitrų 10 litrų vandens.

Pas mus irgi pienes uzpuole,tai mes ir su chemikalais naikinom,ir su peiliuku ispjaustem,vis vien jau tokios ikyrios,baisu 4u.gif Gal kaip noras isnaikinsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 06 18, 10:51)
O kas tas jeronimas? Mes vaikystėj palergoniją taip vadinom smile.gif

Tas pats, t.y. pelargonia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 06 18, 22:02)

Pagiriamasis zodis SOBIESKAI-ir del ispuoseletu nuprakaituotu( anot jos pacios tongue.gif ) darzeliu ir del puikiai pateiktos vaizdines medziagos 4u.gif
Papildyta:

Aciu 4u.gif taip netiketai sauksmas iki pat sirdies gelmiu cool.gif
Penktadienis -kaunietiska duokle sodybai (zoles pjovimas,ravejimas,tresimas...), sestadienis-megavimasis jos privalumais,sekmadienis- darbu apibendrinimas /planavimas ateiciai...Slabo biggrin.gif
Atsakyti
As ir siandien lauke daug dirbau karsta.gif

Pernai mums atveze zemiu ir su jomis atkeliavo katileliu. Juos issikasiau ir perkeliau i gelyna. Simet negaliu atsistebet kokie jie grazus. Ziurekit tik i katilelius, nes aplink zemes israustos, ruosiam vejai. Dideli plotai, tai vis kasmet po gabaliuka vejos pasisejam. Nieko nesamdom, patys kaunames.

[attachmentid=179602]
Papildyta:
Ta akmeni is vidaus mesiu. Maniau katileliai bus maziukai, o jie, kad nesesi i virsu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 18, 23:48)
As ir siandien lauke daug dirbau  karsta.gif

Pernai mums atveze zemiu ir su jomis atkeliavo katileliu.

Antikvariniai katileliai,kiek zinau,jie dabar kitokie smile.gif
Atsakyti
Sobieska, ka turejai galvoje? kad jie senoviniai? smile.gif bet grazus wub.gif o bites tik sukasi ju ziedose. Kai pagalvoju - patys i mano gelynus atkeliavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 18, 23:59)
Sobieska, ka turejai galvoje? kad jie senoviniai?  smile.gif bet grazus  wub.gif o bites tik sukasi ju ziedose. Kai pagalvoju - patys i mano gelynus atkeliavo  smile.gif

Vat butent ,kad jie isskirtiniai savo groziu,dabar jie kitokie,...tokie gigantiski,kaip ir visa kita,kas nenaturalu dvigubai isdideje
Atsakyti
Man tai tas ziedu gausumas nerealus. O karpatiniai katileliai pleska alpinariume. Tik portenslago dar nezydi unsure.gif ir dar vienas kazkoks, is tos pacios pievos iskastas, tik mazo ugio, trapesniais ziedeliais. Kai prazys, gal identifikuosime drauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 18, 11:41)
Jeigu nuotrauka daryta dabar, greiciausiai tai bus Padus serotina- velyvoji ieva, (ji zydi birzeli), jei pries menesi- Padus avium- paprastoji ieva.
Manau, kad ne lauravysne todel, kad lauravysnes ziedai status kaip zvakes, nuotraukoje kekes- nusvire. Lauravysne zydi balandi.
Tik neapsigaukite- ji neliks poros metru ugio medeliu. Paprastoji ieva- 10-15m, velyvoji 15-25m auksti pasiekia. Tai nera mazo sklypo medis..

Manau vėlyvoji ieva. Lauravyšnė visžalė turėtų būt.
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 06 18, 21:02)
Turiu vien sirdagrauzi-nezydi mano jazminas nors tu ka-galvojau,kad vieta netinka,perkeliau kitur-bujoja,o ziedelio anei vieno schmoll.gif
Profesura,ka jus manote apie tai?

na ir man jau skauda,kad jum nezydi g.gif
visoj musu bendrijoj kiekviename kampe zydi, ir pas mane kampe zydi, zvyre pekeles, neprieziuroj visiskoj gyvendamas, pleciasi, vaikas kasdien ziedus drasko [mamai aisku] kasiopejai mb iskase, aistejukui pati padoriai iskast nesugebejau - atvaziuok rudeni ir issikask, nereiks mums tu atzalu sienaut.
ar jusu tie jazminai kazkokie tais ypatingi? as apie paprastus kalbu.

fragmentas is daugiamecio gelyno centro, puikuojjasi skaistenis [spalvotoji chrizantema] realiai ziiedlapiai bordiniai, lietus nesubjauroja

[attachmentid=179609]
Atsakyti