Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

QUOTE(Srove @ 2009 06 17, 23:27)
Dekui, labai jau ji cia graziai atrodo, pagoglinus tokios truputi pavargusios arodo 4u.gif

Jau beveik issigandau, prie baseinelio ziuriu geliu lapai irgi pagrauzti kaip kopustai kad buna pragrauzti doh.gif Nu kas per metai siemet  unsure.gif

Zinot ka rolleyes.gif siandien suskaiciavau savo spygliuocius, cia kartu su tujiniais, tai 81 stuka ir 7 lapuociai ir cia 6 aruose , zinokit, arba jau reik ligonines pagalvojau, arba gal zemes kuri galit paskolinti, kur galeciau sodinti, nes tiek daug graziu augalu ir visu norisi, kas bus toliau nezinau g.gif

Pagrindine zeldynu klaida siais laikais- visko daug ir per arti susodinta..Nemuskit per galva, zodziai ne mano. Laikrasty skaiciau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 18 birželio 2009 - 08:43
Sveikos ,sodybu puoseletojos mirksiukas.gif

.....vakar kaip tik perskaiciau straipsniuka apie sraigiu puolima,tai raso,jog bais nemegsta jos jeronimo geles....ratu apeina cool.gif ,mazu dar taip galima gelbetis g.gif ,bet is kitos puses,ne kazi koks grozis to augalo cool.gif .

O dar noriu jusu paklaust....gal pagelbesit atpazint grazuoli medeli bigsmile.gif ???

Va.....

user posted image

user posted image

user posted image

....nu labai labai jis man patiko,toks nelabai aukstas,liaunas,lapija azurine-perregima,neduoda didelio seselio ax.gif ,o jau ziedynu grozis,gausumas,fotkej to nesimato lens.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2009 06 18, 08:53)
....nu labai labai jis man patiko,toks nelabai aukstas,liaunas,lapija azurine-perregima,neduoda didelio seselio ax.gif ,o jau ziedynu grozis,gausumas,fotkej to nesimato  lens.gif [/b]

tu ja LT matei g.gif ?

Lauravysne (Prunus laurocerasus ) - viszalis augalas:
http://images.google...c...=36&ndsp=18

http://www.sodospalv...-218-LAURAVYSNE
Atsakyti
Palyginimui - skirtumas - 1,5 mėn.
05 06 d.
user posted image

06 17 d. doh.gif Lanksvos viską užgož...
Teks jas kažkur perkelti...
Rododendras net nesukrovė pumpurų žydėjimui...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 06 17, 23:27)
gal zemes kuri galit paskolinti, kur galeciau sodinti,

bigsmile.gif turiu turiu,tik žemė lieka pas mane,o tu ten savo augaliukus sodini - ir tu turėsi ką veikti ir pas mane gražės aplinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2009 06 18, 08:53)
[b]Sveikos ,sodybu puoseletojos mirksiukas.gif

.....vakar kaip tik perskaiciau straipsniuka apie sraigiu puolima,tai raso,jog bais nemegsta jos jeronimo geles....ratu apeina cool.gif ,mazu dar taip galima gelbetis g.gif ,bet is kitos puses,ne kazi koks grozis to augalo cool.gif .

O kas tas jeronimas? Mes vaikystėj palergoniją taip vadinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 18, 10:09)
Palyginimui - skirtumas - 1,5 mėn.
06 17 d.  doh.gif  Lanksvos viską užgož...
Teks jas kažkur perkelti...
Rododendras net nesukrovė pumpurų žydėjimui...

Grazu, bet pati jau supranti, kad teks operacija daryt sitam plotui. Viendiene plesis, bus nemenkas kupstelis, visiems krumams po 1.5-2 metrus tikrai reiketu. I si ploteli max trys krumai. Ir tai kazin..
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2009 06 18, 09:53)
Sveikos ,sodybu puoseletojos mirksiukas.gif

O dar noriu jusu paklaust....gal pagelbesit atpazint grazuoli medeli bigsmile.gif ???

Va.....

user posted image

user posted image

user posted image

....nu labai labai jis man patiko,toks nelabai aukstas,liaunas,lapija azurine-perregima,neduoda didelio seselio ax.gif ,o jau ziedynu grozis,gausumas,fotkej to nesimato  lens.gif

Tokia auga ir mano sodybos kampe,bet mano supratimu tai arba virginine,arba velyvoji ieva(prunus virginiana arba prunus serotina).Nezinau tikslaus pavadinimo. smile.gif
Atsakyti
Nuo kenkėjų: vikšrų, lervų, vabalų lapsukių, lapgraužių, vaisėdžių ir visų žiemojančių kenkėjų bei skruzdžių yra tokia lipni juosta. Gal padėtų ir nuo sraigių ir tų šliužų g.gif Aš mieste tik vieną vaismedį turiu ja apsukus, bet šliužų čia nėra g.gif Sode labai norėčiau išbandyt, bet šiuo metu man brangoka jinai blush2.gif Ne tik medelį, bet ir laikančius pagaliukus ja reikia apsukti. Gal kuri bandėt? Padeda?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 18, 11:11)
Grazu, bet  pati jau supranti, kad teks operacija daryt sitam plotui. Viendiene plesis, bus nemenkas kupstelis,  visiems krumams po 1.5-2 metrus tikrai reiketu. I si ploteli max trys krumai. Ir tai kazin..

Taip, gaila, kad patirtis ateina su laiku ax.gif
Jau iškelta hortenzija...
Manau rudenį teks šį plotą iš pagrindų "rekonstruoti" blush2.gif
Atsakyti
Manau tas grazus medelis yra IEVA....Teko mums ji siemet iskirsti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Privatu @ 2009 06 18, 11:11)
Tokia auga ir mano sodybos kampe,bet mano supratimu tai arba virginine,arba velyvoji ieva(prunus virginiana arba prunus serotina).Nezinau tikslaus pavadinimo. smile.gif

Jeigu nuotrauka daryta dabar, greiciausiai tai bus Padus serotina- velyvoji ieva, (ji zydi birzeli), jei pries menesi- Padus avium- paprastoji ieva.
Manau, kad ne lauravysne todel, kad lauravysnes ziedai status kaip zvakes, nuotraukoje kekes- nusvire. Lauravysne zydi balandi.
Tik neapsigaukite- ji neliks poros metru ugio medeliu. Paprastoji ieva- 10-15m, velyvoji 15-25m auksti pasiekia. Tai nera mazo sklypo medis..
Atsakyti