siandien nusipirkau lobelia fan scarlet ant paveiksliuku graziai atrodo,gal kuri auginat,idomu butu pamatyt kaip jusu gelynuos ji atrodo
QUOTE(DeeDee @ 2009 06 15, 17:52)
o kokie augalų dydžiai? Ir apie kokias viršūnes mąstot? Šiaip lapuočius persodinant užtenka lapus nudraskyt, bet tai daroma rudenį
abu kokių 2,5 - 3 metrų aukščio mums į audi a6 universalą netelpa lapų nedraskytume, pjautume viršūnes
QUOTE(muminukas @ 2009 06 15, 19:25)
abu kokių 2,5 - 3 metrų aukščio mums į audi a6 universalą netelpa lapų nedraskytume, pjautume viršūnes
o galinės sėdynės atlošo dalis neatsiverčia į vidų? Tuomet patalpinę šaknis kokiam tvirto plastiko maiše prakištumėt į saloną ir išlindę būtų tik vos vos. Jei netoli važiuot, manyčiau be problemų atsivežtumėt. Gal kas iš draugų ar giminių turi miniven'ą, tokio ilgio daiktus patys karts nuo karto persivežam
QUOTE(DeeDee @ 2009 06 15, 18:30)
o galinės sėdynės atlošo dalis neatsiverčia į vidų? Tuomet patalpinę šaknis kokiam tvirto plastiko maiše prakištumėt į saloną ir išlindę būtų tik vos vos. Jei netoli važiuot, manyčiau be problemų atsivežtumėt. Gal kas iš draugų ar giminių turi miniven'ą, tokio ilgio daiktus patys karts nuo karto persivežam
tai gal tada kiek aukštesni - jau mb su broliu apžiūrėjo, kad netelpa miniveno niekas neturim, visi su lengvom nes jazminą, ąžuoliuką ir dar kažką taip ir parsivežėm, na, tilpo į bagažinę.
automobiline priekaba reikia pasiskolinti ar issinuomoti, ir visi medeliai per viena karta tilps
QUOTE(kice @ 2009 06 15, 18:51)
automobiline priekaba reikia pasiskolinti ar issinuomoti, ir visi medeliai per viena karta tilps
reiktų nuomotis - 50 litų, neapsimoka... (neseniai baldą vežėmės, tai tiek mokėjom). šiaip dar kaime pora mažų kaštoniukų yra, juos tai parsivešim. o šiaip čia sodinam į valstybinę žemę, bet kada gali viską išpjauti, tai dė to ir nenorim pinigų kišti - kur ką tik nemokamai randam
Mamytes,patarkite noriu prie namo sienos pasisodinti grazu vijokli,nezinau nesu turejusi ,gal sakau kokia ragane,noriu kad siena atrodytu grazesne,labai jau niuru
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 06 15, 12:37)
ale tikrai nebloga mintis tik melsvių tai turiu daug,o bergenijas tik dvi
čia tai gal vilnotoji notra nes pas mane jų daug ir dviejų rūšių
pas mus sraigių irgi labai daug bet tų su dideliu kiautu,kol mes šabakštynus tampėm vaikai pusę kibiro surinko ir įkūrė jų miestelį ir radau tris skruzdelynus ir tokius nemažus kaži kaip juos reiks išbogint?
čia tai gal vilnotoji notra nes pas mane jų daug ir dviejų rūšių
pas mus sraigių irgi labai daug bet tų su dideliu kiautu,kol mes šabakštynus tampėm vaikai pusę kibiro surinko ir įkūrė jų miestelį ir radau tris skruzdelynus ir tokius nemažus kaži kaip juos reiks išbogint?
Čia ne vilnotoji notra, o tūbė, laukinis dvimetis augaliukas, skleisis geltonais žiedais, žiedyną augins aukštyn, kaip žvakė.
Na ar ne grazutes mano veigelytes?
Tina labai grazios
O mano veigeles 6 ziedus isleido : ir vsio
Tina, o tavo nuostabios
Tina, o tavo nuostabios