QUOTE(satanele @ 2009 06 12, 10:40)
Sveikutes,kazkuri prase foto kobeju ,siemet jas pirma karta auginu,ir esu labai nusivylusi ,kad net geda fotkinti ir jums rodyti,kol buvo viduje ,buvo tikros grazuoles,isnesiau i lauka ,net baisu ziureti ,tikriausiai viska nurinksiu ,vargau kabinau ,nes jos pas mane jau buvo virs 2 metru,pirmas dvi dienas atrode neblogai ,opo to pradejo skursti ,dziuti ,nezinau gal atsigaus ,tada pasirodysim,bet daugiau manau as su jomis nebesivarginsiu
jau sake merginos,kad negrudinai..
kita vetus, labai anksti daiginai namie - per dideli augala jau nesei laukan. jei vieta butu silta uzuoveja - nebutu taip suvargus.
turetu dabar atzelti nuo pat zemes pagrindo nauji stiebai [man taip buvo sodinant nulauzius daiga]- jie bus sveiki ir grazus, tik ziedai bus rudenio ant ju
QUOTE(Savannaa @ 2009 06 12, 22:42)
ka dar galima sodint, kas iki salnu zydes
serenciai - ju visokiausiu buna - spalvu ir aukscio.
Sobieska,
grazu pas tave labai
,
kilo mintis - gal noretum siek tiek i vandeni atrp akmenu ileist bliuda koki su geltonaisiais vilkdalgiais? mano baloj naturaliai zydi siuo metu
[jei ryt nepamirsiu - nufotkinsiu]
tik man tas paminklinis akmuo nepatinka
visa ta kompozicija skoninga, bet... kaip kapuose.
as pasirodysiu savo
jurginu darzeli - t.y. pagrindiniai augalai ten jurginai, o zydi kol kas kiti [viendiene ir snapuciai].
susodinta: bordiuras nuo vejos - keturbriaunes nakvisos pakaitom su astrais,
pries juos - serenciai,
bordiuras nuo darzo - snapuciai,
toliausiai - smulki viendiene [labai kvapi]
centre - jurginai [2 auksti pomponiniai raudoni smulk.ziedais, ir 1 pusmetrio
yelow happyness geltonas sambiais ziedais]; pora zaliu standartiniu kanu oranz.ziedais; zali kardeliai
green ir zaliaziedziai ratiliai
Hulk.
[attachmentid=179269]
liuks isejo su tais geltonais serenciais [Knifofijos patarimas
] - vienspalviai manes neerzina [nemegstu serenciu
], spalva ideali viendienems, ir tikrai pagyvina ta bordiura iki nakvisu zydejimo, o po ju vel bus nenuobodu iki astru rudens.
lygiai toks pat bordiuras [nakvisos/astrai ir keli serenciai] yra toje pat krastineje palei darza/veja, kitame gelyne su pentiniais. norejau nufotkint visuma - issikrove baterija..