Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 14, 19:42)
Labai smagu tokią niūrią dieną tiek gražių nuotraukyčių pamatyti thumbup.gif . Gražu mergaitės. mirksiukas.gif

Dziaugiuosi,jei nu mirksiukas.gif otaika kiek praskaidrinau

QUOTE(inrinke @ 2009 06 14, 19:52)
Sobieska, nuostabu. wub.gif As isties susilau. ax.gif

Smagu 4u.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2009 06 14, 19:55)
kaip gražu pas tave  wub.gif

aš galvoju vienoj namo pusėj irgi melsves susodinti  g.gif tik aš norėčiau arčiau namo g.gif kaži ar gerai noriu g.gif

Aciu 4u.gif Sodink tas melsves prie namo,tik butu joms geriau,jei kliutu dalis seselio/pavesio ne tik saule kepintu.Tikrai jos gajos.
Atsakyti
Sobieska,

Jei ka, riuzavu tradeskanciu maciau Sodo skrynioj:)
Ir atsiimu savo zodzius, kad pusmetriniai jazminai dar nezydi. Ne per mazi zydejimui.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 14, 21:00)
Sobieska,

Jei ka, riuzavu tradeskanciu maciau Sodo skrynioj:)

Aciu 4u.gif Tikrai rimta priezastis ten apsilankyti.Ketvirtadieni gavau tradeskanciu krumeli baltos spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 14, 20:19)
Aciu 4u.gif  Sodink tas melsves prie namo,tik butu joms geriau,jei kliutu dalis seselio/pavesio ne tik saule kepintu.Tikrai jos gajos.

na jos ten būtų tikrai šviesiai ir be saulės,na ryte biški gautų,bet daugiau ne schmoll.gif
ir galvoju ar visai prie namo ar palikti kokį tarpą papylus akmenukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 06 14, 21:45)
na jos ten būtų tikrai šviesiai ir be saulės,na ryte biški gautų,bet daugiau ne  schmoll.gif
ir galvoju ar visai prie namo ar palikti kokį tarpą papylus akmenukais  g.gif

Nu reiktu truputi nuo sienos patraukti,kad butu kur joms visa grozi isskleist.Ju lapai tai platus,nors nuo veisles priklauso
Atsakyti
Sobieska, kaip visada thumbup.gif pas tave vaizdeliai.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 12, 10:40)
Sveikutes,kazkuri prase foto kobeju ,siemet jas pirma karta auginu,ir esu labai nusivylusi ,kad net geda fotkinti ir jums rodyti,kol buvo viduje ,buvo tikros grazuoles,isnesiau i lauka ,net baisu ziureti ,tikriausiai viska nurinksiu ,vargau kabinau ,nes jos pas mane jau buvo virs 2 metru,pirmas dvi dienas atrode neblogai ,opo to pradejo skursti ,dziuti ,nezinau gal atsigaus ,tada pasirodysim,bet daugiau manau as su jomis nebesivarginsiu schmoll.gif

jau sake merginos,kad negrudinai..
kita vetus, labai anksti daiginai namie - per dideli augala jau nesei laukan. jei vieta butu silta uzuoveja - nebutu taip suvargus.
turetu dabar atzelti nuo pat zemes pagrindo nauji stiebai [man taip buvo sodinant nulauzius daiga]- jie bus sveiki ir grazus, tik ziedai bus rudenio ant ju mirksiukas.gif

QUOTE(Savannaa @ 2009 06 12, 22:42)
ka dar galima sodint, kas iki salnu zydes  g.gif

serenciai - ju visokiausiu buna - spalvu ir aukscio.

Sobieska,
grazu pas tave labai 4u.gif ,
kilo mintis - gal noretum siek tiek i vandeni atrp akmenu ileist bliuda koki su geltonaisiais vilkdalgiais? mano baloj naturaliai zydi siuo metu wub.gif [jei ryt nepamirsiu - nufotkinsiu]
tik man tas paminklinis akmuo nepatinka blush2.gif visa ta kompozicija skoninga, bet... kaip kapuose.

as pasirodysiu savo jurginu darzeli - t.y. pagrindiniai augalai ten jurginai, o zydi kol kas kiti [viendiene ir snapuciai].
susodinta: bordiuras nuo vejos - keturbriaunes nakvisos pakaitom su astrais,
pries juos - serenciai,
bordiuras nuo darzo - snapuciai,
toliausiai - smulki viendiene [labai kvapi]
centre - jurginai [2 auksti pomponiniai raudoni smulk.ziedais, ir 1 pusmetrio yelow happyness geltonas sambiais ziedais]; pora zaliu standartiniu kanu oranz.ziedais; zali kardeliai green ir zaliaziedziai ratiliai Hulk.

[attachmentid=179269]

liuks isejo su tais geltonais serenciais [Knifofijos patarimas 4u.gif ] - vienspalviai manes neerzina [nemegstu serenciu blush2.gif ], spalva ideali viendienems, ir tikrai pagyvina ta bordiura iki nakvisu zydejimo, o po ju vel bus nenuobodu iki astru rudens.

lygiai toks pat bordiuras [nakvisos/astrai ir keli serenciai] yra toje pat krastineje palei darza/veja, kitame gelyne su pentiniais. norejau nufotkint visuma - issikrove baterija..
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 14, 23:49)
Sobieska, kaip visada  thumbup.gif pas tave vaizdeliai.

aciu 4u.gif

QUOTE(rokoko @ 2009 06 15, 00:56)
Sobieska,
grazu pas tave labai 4u.gif ,
kilo mintis - gal noretum siek tiek i vandeni atrp akmenu ileist bliuda koki su geltonaisiais vilkdalgiais? mano baloj naturaliai zydi siuo metu  wub.gif  [jei ryt nepamirsiu - nufotkinsiu]
tik man tas paminklinis akmuo nepatinka blush2.gif visa ta kompozicija skoninga, bet... kaip kapuose.

Dekavoju smile.gif
Tai ,kad mano baseinukas nera jau toks gilus,bala galima sakyt,nelabai ten koks augalas issiteks,tuo labiau,kad mes kol neturim vandens talpyklu isirenge,semiam is ten vandeni augalams laistyti,ale jau buna nusistovejes,Jis kaskart vis papildomas nauju vandenuku is sulinio.

Del akmens...jei imant konkreciai ta vieta,gal ir galima asociacija su kapais,bet visumoje jis isipaiso graziai-cia akmuo,ten akmuo,dar kai kur ju pametyta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 birželio 2009 - 05:55
QUOTE(kice @ 2009 06 14, 20:13)
grebliavot be reikalo.. gerai susmulkinta zole yra puiki trasa vejai.. Kokie gi orai buvo - baisi sausra, jei kasdien nelaistete, tai ir nezaliavo veja, o dabar, po lietu atsidavo smile.gif Gerai butu dar pabarstyti salietra dabar - azotiniu trasu gali trukti smile.gif

Na bet ji net suplėkus...
Tręšėm prieš mėnesį, laistėm karštom dienom...
Ji visa nurudus, ir nusprendėm (čia kaip MB išėjo šeštadienio rytą rinkti šungrybių vejoje), kad ji visa užsitraukus veltiniu ir mums reikia jį nuimti...
Kadangi per dvi dienas sugebėjom tik pusę sklypo įveikti, tai turėsim su kuo lyginti - kas geriau buvo - ar ką padarėm, ar nieko nedaryti 4u.gif

rokoko, gražu wub.gif
Atsakyti
ji supuna tarp zoles smile.gif Ir trasa virsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 06 15, 09:18)
ji supuna tarp zoles smile.gif Ir trasa virsta smile.gif

4u.gif
Gal, bet mes pagalvojome, kad ta mūsų žolė yra "pridusus"...
Kam tada naudojama aeratorius/skarifikatorius? g.gif

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 06 14, 10:11)
Vida, negasdink zmoniu - atlaiko  4u.gif

negasdinu, tik perspejau - pas mane visos smulkialapes margalapes siemet stipriai apsalo, veliau graziai atzele, bet jau ugis nebe tas.

QUOTE(*MONAMI* @ 2009 06 14, 20:45)
na jos ten būtų tikrai šviesiai ir be saulės,na ryte biški gautų,bet daugiau ne  schmoll.gif
ir galvoju ar visai prie namo ar palikti kokį tarpą papylus akmenukais  g.gif

prie pamato butinai pilk akmenuku, ir del drenazo, ir del to, kad lietui lyjant sienos zememis neapsitaskytu, juk pavasari melsves velai atzelia, o rudeni nusipjauna. Vaizdas taip pat bus grazesnis, jei augalai ne prie pat sienos augs.

Sobieska, pas tave labai labai grazu wub.gif . Nors mes su Rokoko ir tos pacios nuomones laikomes, bet siaip viskas super...
Atsakyti