Šlapia ,šalta,niūru...gal sušilsit
ir aš įdėsiu žiedukų
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 06 14, 15:42)
Šlapia ,šalta,niūru...gal sušilsit
kaip gražu....
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2009 06 14, 11:11)
Vida, negasdink zmoniu - atlaiko
dekui,jau buvau persigandusi
QUOTE(smth1 @ 2009 06 14, 15:59)
Hortenzijos nemegsta tokia genejimo...Rojaus sodu straipsniuose yra apie tai. Siemet nesulauksi ziedu turbut, gal viena kita. O kur hortenzijos jau zydi? Turbut ne LT?
P.S. ne i tema, ka sau galvoja Erfurto seklos, pardavinedamos indine krausva, kurios priklauso 7-9 zonai? Kitaip tariant, kurios Lietuvoj neisgyventu?
P.S. ne i tema, ka sau galvoja Erfurto seklos, pardavinedamos indine krausva, kurios priklauso 7-9 zonai? Kitaip tariant, kurios Lietuvoj neisgyventu?
Taip, manau, kad persistengiau su hortenzijom. Žiauriai aš su tais augaliukais. O Krausvą pagenėjo ir be manęs, aš jau radau nugenėtą pavasarį. Matyt per vėlai (jau pasiskaičiau).
Šiemet šiek tiek daugiau skaitau, nei genėju
Ne LT, čia 7 zona.
Mačiau ir aš, kad pardavinėja indinės krausvos sėklas Lietuvoj, taip pat radau, lyg kažkas iš kolekcininkų augina, tik nesidomėjau daugiau, gal yra kokia išvermingesnė rūšis
QUOTE(aistejukas @ 2009 06 14, 16:35)
Pražydo mano pirmosios rožės Iceberg'as
mano dar tik pumpurų stadijoje
QUOTE(serdis @ 2009 06 14, 13:53)
Mano hortenzijos (kur nušienavau beveik iki žemės) irgi prileidę naujų ūgių, bet žiedelio nei vieno, o kituose kiemuose žydi visu pajėgumu
Eisiu skaityti knygas, kad suprasčiau, ką pridirbau...
Eisiu skaityti knygas, kad suprasčiau, ką pridirbau...
žodis hortenzija nieko konkretaus nepasako. Lygiai tas pats, kas pasakyčiau rožė ar pušis.
Kaimynai pastoviai savąsias iki žemės nugeni, žydi tuo pačiu laiku kaip ir kitų kaimynų negenėta
o iki kada maždaug našlaitės žydi?? turbūt iki liepos tai tikrai
dar kitos spalvos:
dar kitos spalvos: