Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

QUOTE(giedryte1 @ 2009 06 14, 09:38)
Labas rytas gal galetumete kas patarti koki vijoklini krūmeli ar gėle kaip čia pavadint  blush2.gif  nebutinai kad žydetu svarbu kad lapu daug būtu , kad nesimatytu is gatves puses kiemas nes daugiabutis priešais  cool.gif  , tai esam tokia medine auksta tvorele padere tik nesugalvoju ka cia pasodinus  g.gif  ta vieta yra sauletoje skersvejuotoje vietoje  ax.gif  aciuks.gif

O aš siūlyčiau didžialapę kartuolę (aristolochia) atspari ir lapai dideli ir labai lengva lapus sugrėbti, nukrenta vienu metu, dideli. O vinvytis tai tikras šiukšlininkas, po šalnų ir pradeda barstyt lapus.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 06 14, 11:21)
O aš siūlyčiau didžialapę kartuolę (aristolochia) atspari ir lapai dideli ir labai lengva lapus sugrėbti, nukrenta vienu metu, dideli. O vinvytis tai tikras šiukšlininkas, po šalnų ir pradeda barstyt lapus.

drinks_cheers.gif Sutinku su tuo 100%, jau kas buna po salnu tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2009 06 14, 10:38)
Labas rytas gal galetumete kas patarti koki vijoklini krūmeli ar gėle kaip čia pavadint  blush2.gif  nebutinai kad žydetu svarbu kad lapu daug būtu , kad nesimatytu is gatves puses kiemas nes daugiabutis priešais  cool.gif  , tai esam tokia medine auksta tvorele padere tik nesugalvoju ka cia pasodinus  g.gif  ta vieta yra sauletoje skersvejuotoje vietoje  ax.gif  aciuks.gif

Vijokliai tai nei krumai ne i medziai, tai lianos. Taip pat buna vijokliniu geliu - tai daugiausia vienmetes tokios kaip kobejos, sukuciai ar kvapieji pelezirniai. Cia siaip, bendram isprusimui:)
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 14, 12:58)
Vijokliai tai nei krumai ne i medziai, tai lianos. Taip pat buna vijokliniu geliu - tai daugiausia vienmetes tokios kaip kobejos, sukuciai ar kvapieji pelezirniai. Cia siaip, bendram isprusimui:)

dar pamąstymui - mano tėvai gyvatvorei, kaip tik apsaugančiai nuo pašalinių akių, bet nesugeriančių šviesos augina alyvas. Jos ištvermingos, gerai prigyja, greitai auga ir nesukuria "mūro sienos" įspūdžio. Jas tėtis apgeni, pavasarį gražiai žydi.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2009 06 14, 12:48)
dar pamąstymui - mano tėvai gyvatvorei, kaip tik apsaugančiai nuo pašalinių akių, bet nesugeriančių šviesos augina alyvas. Jos ištvermingos, gerai prigyja, greitai auga ir nesukuria "mūro sienos" įspūdžio. Jas tėtis apgeni, pavasarį gražiai žydi.

Kaip as supratau, moteris norejo vijoklinio augalo, ne krumu gyvatvorei. Variantu gyvatvorei yra tikrai daug. Alyvos- vienos ju.
Patarimas su kartuole man patiko.
Atsakyti
Vakarine fotosesija biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Taigi, mano sodininkavimo rezultatai prie vasarnamio: mano medelis (indinė krausva) prigijęs, peržiemojęs ir visas gražus, išleidęs naujų ūgių, bet nei vieno pumpurėlio naujiems žiedynams, o kaip tik turi jau būti, kitur mačiau jau žydinčių cry.gif cry.gif cry.gif
Mano hortenzijos (kur nušienavau beveik iki žemės) irgi prileidę naujų ūgių, bet žiedelio nei vieno, o kituose kiemuose žydi visu pajėgumu cry.gif cry.gif cry.gif
Eisiu skaityti knygas, kad suprasčiau, ką pridirbau...
Papildyta:
Sobieska, man nuo tokio grožio visos ašaros nudžiūvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serdis: 14 birželio 2009 - 12:51
Pagrindine "gelyte"i kadra ir nepapuole
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 14, 13:45)
Vakarine fotosesija biggrin.gif

user posted image grazu...
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 06 14, 14:05)

mirksiukas.gif

Dar viena"gyvi"isigijom biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 14, 14:28)
Kaip as supratau, moteris norejo vijoklinio augalo, ne krumu gyvatvorei. Variantu gyvatvorei yra tikrai daug. Alyvos- vienos ju.
Patarimas su kartuole man patiko.

smth1, tu visiškai teisi. O aš tik dabar supratau. Blondinė ir Afrikoj blondinė, ką darysi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serdis: 14 birželio 2009 - 13:46
QUOTE(serdis @ 2009 06 14, 13:53)
Taigi, mano sodininkavimo rezultatai prie vasarnamio: mano medelis (indinė krausva) prigijęs, peržiemojęs ir visas gražus, išleidęs naujų ūgių, bet nei vieno pumpurėlio naujiems žiedynams, o kaip tik turi jau būti, kitur mačiau jau žydinčių cry.gif cry.gif cry.gif
Mano hortenzijos (kur nušienavau beveik iki žemės) irgi prileidę naujų ūgių, bet žiedelio nei vieno, o kituose kiemuose žydi visu pajėgumu cry.gif cry.gif cry.gif
Eisiu skaityti knygas, kad suprasčiau, ką pridirbau...
Papildyta:
Sobieska, man nuo tokio grožio visos ašaros nudžiūvo smile.gif

Hortenzijos nemegsta tokia genejimo...Rojaus sodu straipsniuose yra apie tai. Siemet nesulauksi ziedu turbut, gal viena kita. O kur hortenzijos jau zydi? Turbut ne LT?
P.S. ne i tema, ka sau galvoja Erfurto seklos, pardavinedamos indine krausva, kurios priklauso 7-9 zonai? Kitaip tariant, kurios Lietuvoj neisgyventu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 14 birželio 2009 - 14:07