Tina*, labai gražus tavasis alpinariumas
QUOTE(Tina* @ 2009 06 12, 09:41)
protinga norejau but
aistejukas, kokie ten pas tave simpatiski violetiniai rutuliukai?
As savo alpinariuma irgi pernai "tveriau". Bet jis pas mane kosminiais greiciais subujojo ziuriu jau reiks retint.
aistejukas, kokie ten pas tave simpatiski violetiniai rutuliukai?
As savo alpinariuma irgi pernai "tveriau". Bet jis pas mane kosminiais greiciais subujojo ziuriu jau reiks retint.
Tina, ten saulutes, labai dekoratyvios ir labai mielos, jos nelabai plinta ir sejasi, todel galima jas ir alpinariume auginti, tuoj einu paieskosiu nuotraukos kur jos vienos.
Va radau kur js vienos ir is arciau.
Awita, kaip prirakinti Jūsų augalėliai? Na prie kamieno įsivaizduoju, o kitas galas kaip, kur įtvirtintas? Noriu kaikurias gėles su trosiuku už stiebo pririšti, bet nesugalvoju kaip kitą galą pritvirtinti.. nebent įkast į žemę ar ką. Pas mus kaimo bobos nebent kartais "užeina", tai manau nebus jos ginkluotos kusačkom.
Tina*, kaip vadinasi iš alpinariumo nuotraukų augaliukai, kur vienoj nuotraukoj per vidurį su mėlynais, kitoj- su baltais žiedeliais?
serdis, aš irgi parengiamojoj klasėj sodininkystės, bet iškart ėmiausi už praktikos, su teorija vos spėju paknopstom, klaidų būna, bet ką padarysi. Augalus renkuosi tokiu būdu, lygtai tapyčiau paveikslą- pirmiausia įsivaizduoju, kokiose vietose noriu matyti kokios formos ir kokios spalvos augalus. Tada ieškau taip atrodančių varijantų, tada iš jų atsirinkinėju tinkančius esamoms sąlygoms, tada- jų ieškau Nežinau ar čia geras metodas, ir ar daro taip kasnors bet man ir įdomu, ir rezultatai manau (tikiuosi) jau greit matysis.. beto, taip ieškodamasi susipažįstu su daug augaliukų
Tina*, kaip vadinasi iš alpinariumo nuotraukų augaliukai, kur vienoj nuotraukoj per vidurį su mėlynais, kitoj- su baltais žiedeliais?
serdis, aš irgi parengiamojoj klasėj sodininkystės, bet iškart ėmiausi už praktikos, su teorija vos spėju paknopstom, klaidų būna, bet ką padarysi. Augalus renkuosi tokiu būdu, lygtai tapyčiau paveikslą- pirmiausia įsivaizduoju, kokiose vietose noriu matyti kokios formos ir kokios spalvos augalus. Tada ieškau taip atrodančių varijantų, tada iš jų atsirinkinėju tinkančius esamoms sąlygoms, tada- jų ieškau Nežinau ar čia geras metodas, ir ar daro taip kasnors bet man ir įdomu, ir rezultatai manau (tikiuosi) jau greit matysis.. beto, taip ieškodamasi susipažįstu su daug augaliukų
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 06 12, 10:01)
Awita, kaip prirakinti Jūsų augalėliai? Na prie kamieno įsivaizduoju, o kitas galas kaip, kur įtvirtintas?
Pas mane jie auga visai netoli tvoros. Prie tvoros stulpelų vyras privirino kilputes, tai ir prirakinam Įsivaizduokit koks ablomas vagišiams
QUOTE(Awita @ 2009 06 12, 11:08)
Pas mane jie auga visai netoli tvoros. Prie tvoros stulpelų vyras privirino kilputes, tai ir prirakinam Įsivaizduokit koks ablomas vagišiams
Ablomą įsivaizduoju, puikiai padaryta gaila pas mane nėra prie ko privirint.. Teks stiklo šukių keletą įdėti, tose vietose, kur potencialiai knisamos gėlės
Sveikutes,kazkuri prase foto kobeju ,siemet jas pirma karta auginu,ir esu labai nusivylusi ,kad net geda fotkinti ir jums rodyti,kol buvo viduje ,buvo tikros grazuoles,isnesiau i lauka ,net baisu ziureti ,tikriausiai viska nurinksiu ,vargau kabinau ,nes jos pas mane jau buvo virs 2 metru,pirmas dvi dienas atrode neblogai ,opo to pradejo skursti ,dziuti ,nezinau gal atsigaus ,tada pasirodysim,bet daugiau manau as su jomis nebesivarginsiu
QUOTE(satanele @ 2009 06 12, 11:40)
Sveikutes,kazkuri prase foto kobeju ,siemet jas pirma karta auginu,ir esu labai nusivylusi ,kad net geda fotkinti ir jums rodyti,kol buvo viduje ,buvo tikros grazuoles,isnesiau i lauka ,net baisu ziureti ,tikriausiai viska nurinksiu ,vargau kabinau ,nes jos pas mane jau buvo virs 2 metru,pirmas dvi dienas atrode neblogai ,opo to pradejo skursti ,dziuti ,nezinau gal atsigaus ,tada pasirodysim,bet daugiau manau as su jomis nebesivarginsiu
Lygiai taip pat man buvo atsitike. Daugiau nenoriu prasideti su jomis.
Aciu uz pagyrimus as ir labai myliu savo alpinariuma
Man grazu o bus zydinciu kiliminiu? nes is toli neina pamatyt.
QUOTE(vilmelė @ 2009 06 11, 20:14)
Dievinu raganes Bet... kazko jos manes nelabai... Siemet pasodinau dvi, tai prigijo tik viena, o ir kita kazko stovi vietoje - neauga. Uztat siandien i lauka persodinau dvi kobejas. Namie tai labai augo, vyniojosi. Tikiuosi, kad ir toliau nesikapryzis Gal kas turi paciu augintu kobeju fotkiu? Labai smalsu kas uzaugs
Tai gal pasodinai suglaudusi šaknis. Raganes reikia sodinti duobėje supilant kalnelį ir šaknis paskleisti ratu žemyn.
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 06 11, 20:47)
O kam ruoštis, sėdi ir važiuoji.
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 06 12, 10:40)
Ko gero išnešei neužgrūdintas, tai ir nudegė nuo saulės, vėjukas nugairino.