QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 11, 16:21)
Jurginas ar jazminas? Jeigu jazminas, tai tokio kaip ir negirdėjus Yra toks Mergautinis, kuris žydi pilnaviduriais žiedais, pagal lot., 'Philadelphus virginalis'. Turbūt šitą ir turėjai galvoje.
Gal jam sąlygos netinka, kad nežydi?
Gal jam sąlygos netinka, kad nežydi?
Virgininis ar mergininis yra tas pats jazminas. Seniau vadintas vienaip, dabar kitaip.
QUOTE(Tina* @ 2009 06 11, 18:29)
Na man nusipiese bendras vaizdas jog aplink jas be galo daug tupinejimo... ir ziemojimui dauguma jautrios. Be to pas mane labai vejuota.
Na tupinėti tikrai netupinėju Svarbiausia gerai paruošti žemę prieš pasodinant, ir išrinkti jai tinkamą vietą Na bent jau mano raganėm to pakanko. Tiesa jas auginu tik antri metai tai tiek ir težinau aš apie jas Turiu aš irgi tą žurnaliuką, pagal jo rekomendacijas ir sodinau raganes
Papildyta:
QUOTE(juju @ 2009 06 11, 18:57)
kas ten tokia geltona, vienmete ar ne?
Manau ten viendienė, daugiametė, bet galiu klysti
QUOTE(aistejukas @ 2009 06 11, 17:23)
kažin ar šiemet pasodinta žydės raganė
QUOTE(satanele @ 2009 06 11, 17:25)
aistejukas jusu ragane ,nebuvau tokios macius,pavasari pirkau vysnines spalvos kaip buvo paveiksle,o prazydo violetine,siuo metu labai noreciau balta nusipirkti ,bet gal per velu? bet jusu tikrai verta pagyrimo
Papildyta:
O ka ten blogo raso?
Papildyta:
O ka ten blogo raso?
Sakau, kad tau reiks pas mane atvažiuoti, turiu baltą ir multi blue turiu
Papildyta:
QUOTE(juju @ 2009 06 11, 18:19)
kažin ar šiemet pasodinta žydės raganė
Liepos mėn parodys žiedelius.
QUOTE(juju @ 2009 06 11, 19:19)
Dievinu raganes Bet... kazko jos manes nelabai... Siemet pasodinau dvi, tai prigijo tik viena, o ir kita kazko stovi vietoje - neauga. Uztat siandien i lauka persodinau dvi kobejas. Namie tai labai augo, vyniojosi. Tikiuosi, kad ir toliau nesikapryzis Gal kas turi paciu augintu kobeju fotkiu? Labai smalsu kas uzaugs
QUOTE(vilmelė @ 2009 06 11, 21:14)
Dievinu raganes Bet... kazko jos manes nelabai... Siemet pasodinau dvi, tai prigijo tik viena, o ir kita kazko stovi vietoje - neauga. Uztat siandien i lauka persodinau dvi kobejas. Namie tai labai augo, vyniojosi. Tikiuosi, kad ir toliau nesikapryzis Gal kas turi paciu augintu kobeju fotkiu? Labai smalsu kas uzaugs
Pas many jos pirmus metus neaugo ir ezydejo, o va siemet ziuresiu ka kitos parodys
QUOTE(Knifofija @ 2009 06 11, 21:02)
Sakau, kad tau reiks pas mane atvažiuoti, turiu baltą ir multi blue turiu
Papildyta:
Papildyta:
Cia tai geras
Bet kaip reikia prisiruosti
QUOTE(Neri29 @ 2009 06 11, 09:53)
Pries kuri tai laika, verkiau kad pavoge 11 smaragdiniu tuju.
Buvau jau apsipratusi, o vakar nakti pavoge dar 17 , kvieciau policija.
Dalinuosi su jumis ta širdgėla, labai užjaučiu ir suprantu
ir graudu, ir pikta būna iki ašarų. Kol kas nepasiduodu tiems grabštukams. Dabar pas mane ne tik kad prirakinti augalėliai, bet ir įvesta signalizacija. Daviklis pastatytas grynai priešais augalus, labai krenta į akis, vien tai, manau, kažkiek pristabdo
Tai jau dabar gadinsiu akis su savo alpinariumu, neistveriu kol viskas bus pilnai prasiskleide
[attachmentid=179080]
[attachmentid=179079]
[attachmentid=179080]
[attachmentid=179079]