Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

Pas mane taip pat vejuota,siemet pirmus metus auginu ,bet pas mama jos labai puikiai auga ,siaip pas ja daug visokiausiu geliu ir krumeliu,bet su raganem neturi problemu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 11, 16:21)
Jurginas ar jazminas? Jeigu jazminas, tai tokio kaip ir negirdėjus g.gif  g.gif  Yra toks Mergautinis, kuris žydi pilnaviduriais žiedais, pagal lot., 'Philadelphus virginalis'. Turbūt šitą ir turėjai galvoje.
Gal jam sąlygos netinka, kad nežydi?

Virgininis ar mergininis yra tas pats jazminas. Seniau vadintas vienaip, dabar kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 06 09, 18:37)
gerai jaučiasi pusiau pavėsy. Atsiprašau už tamsią nuotrauką - vėlai vakare fotkinta, pvz.

user posted image

kas ten tokia geltona, vienmete ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 11, 18:29)
Na man nusipiese bendras vaizdas jog aplink jas be galo daug tupinejimo... ir ziemojimui dauguma jautrios. Be to pas mane labai vejuota.

Na tupinėti tikrai netupinėju schmoll.gif Svarbiausia gerai paruošti žemę prieš pasodinant, ir išrinkti jai tinkamą vietą g.gif Na bent jau mano raganėm to pakanko. Tiesa jas auginu tik antri metai tai tiek ir težinau aš apie jas blush2.gif Turiu aš irgi tą žurnaliuką, pagal jo rekomendacijas ir sodinau raganes rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(juju @ 2009 06 11, 18:57)
kas ten tokia geltona, vienmete ar ne?

Manau ten viendienė, daugiametė, bet galiu klysti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 06 11, 17:23)
Va kokia gražuolę turiu wub.gif
Multi blue
user posted image
user posted image

kažin ar šiemet pasodinta žydės raganė
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 11, 17:25)
aistejukas jusu ragane thumbup.gif ,nebuvau tokios macius,pavasari pirkau vysnines spalvos kaip buvo paveiksle,o prazydo violetine,siuo metu labai noreciau balta nusipirkti ,bet gal per velu? bet jusu tikrai verta pagyrimo 4u.gif
Papildyta:

O ka ten blogo raso? bigsmile.gif

Sakau, kad tau reiks pas mane atvažiuoti, turiu baltą ir multi blue turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juju @ 2009 06 11, 18:19)
kažin ar šiemet pasodinta žydės raganė

Liepos mėn parodys žiedelius.
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2009 06 11, 19:19)

Dievinu raganes wub.gif Bet... kazko jos manes nelabai... Siemet pasodinau dvi, tai prigijo tik viena, o ir kita kazko stovi vietoje - neauga. Uztat siandien i lauka persodinau dvi kobejas. Namie tai labai augo, vyniojosi. Tikiuosi, kad ir toliau nesikapryzis biggrin.gif Gal kas turi paciu augintu kobeju fotkiu? Labai smalsu kas uzaugs
Atsakyti
QUOTE(vilmelė @ 2009 06 11, 21:14)
Dievinu raganes wub.gif Bet... kazko jos manes nelabai... Siemet pasodinau dvi, tai prigijo tik viena, o ir kita kazko stovi vietoje - neauga. Uztat siandien i lauka persodinau dvi kobejas. Namie tai labai augo, vyniojosi. Tikiuosi, kad ir toliau nesikapryzis biggrin.gif Gal kas turi paciu augintu kobeju fotkiu? Labai smalsu kas uzaugs

Pas many jos pirmus metus neaugo schmoll.gif ir ezydejo, o va siemet wub.gif ziuresiu ka kitos parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 06 11, 21:02)
Sakau, kad tau reiks pas mane atvažiuoti, turiu baltą ir multi blue turiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Liepos mėn parodys žiedelius.

Cia tai geras thumbup.gif
Bet kaip reikia prisiruosti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 11 birželio 2009 - 20:48
QUOTE(Neri29 @ 2009 06 11, 09:53)

Pries kuri tai laika, verkiau kad pavoge 11 smaragdiniu tuju.
Buvau jau apsipratusi, o vakar nakti pavoge dar 17  verysad.gif , kvieciau policija.

Dalinuosi su jumis ta širdgėla, labai užjaučiu ir suprantu console.gif

drinks_cheers.gif ir graudu, ir pikta būna iki ašarų. Kol kas nepasiduodu tiems grabštukams. Dabar pas mane ne tik kad prirakinti augalėliai, bet ir įvesta signalizacija. Daviklis pastatytas grynai priešais augalus, labai krenta į akis, vien tai, manau, kažkiek pristabdo unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Tai jau dabar gadinsiu akis su savo alpinariumu, neistveriu kol viskas bus pilnai prasiskleide blush2.gif
[attachmentid=179080]
[attachmentid=179079]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 11 birželio 2009 - 21:48
Tina, labai gažu wub.gif o jau kai išsiskleis wub.gif

Pasirodau ir aš su savo. Na ne taip, kaip pas tave, Tina, ale neužilgo subujos, visgi tik antri meteliai mano kūrybai biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Kiba reikia fotika keisti, nes ryskumas nuotrauku tai doh.gif: arba fotkiti nebemoku doh.gif:
Atsakyti