QUOTE(zmogs @ 2009 06 11, 14:19)
jazminas (darželinis), įsigijau šį balandį su vazonu, persodinau dar belapį..? O gal jis apskritai jaunas nežydi? Dabar aukštis siekia apie pusę metro.
maniškis pernai pirktas kaži ar ir pusmetrį siekė... Ir tais pat metais žiedais pasidabino:
Beje, pirkau tris vnt. - visi žydėjo, tik kiti du kiek kukliau.
O tai kodėl mano jau trečiametis virgininis jurginas pilnaviduriais žiedais nežydi
QUOTE(linuke_ @ 2009 06 11, 14:11)
O tai kodėl mano jau trečiametis virgininis jurginas pilnaviduriais žiedais nežydi
Jurginas ar jazminas? Jeigu jazminas, tai tokio kaip ir negirdėjus Yra toks Mergautinis, kuris žydi pilnaviduriais žiedais, pagal lot., 'Philadelphus virginalis'. Turbūt šitą ir turėjai galvoje.
Gal jam sąlygos netinka, kad nežydi?
Nu sakes As tai suni paleisciau palaida lakstyt kiemo vidaus teritorijo nakciai, arba bent jau ant kokio lenciugo, kad iki tuju siektu. Geresnes signalizacijos neisivaizduoju tokiu atveju uzuojauta tau
QUOTE(aistejukas @ 2009 06 11, 17:23)
raganė čia? jin daugiametė būna?
QUOTE(aistutėlė @ 2009 06 11, 17:27)
raganė čia? jin daugiametė būna?
Raganė raganė. Ir TAIP ji daugiametė Manau visos raganės daugiametės
Užjaučiu dėl augaliukų vagysčių. Ką jau sakyt. Vis tikiesi, kad kuri gražesnį pasaulį, bet ima ir pribloškia žmonių žiaurumas ir pinigo vaikymasis. Gal galima "elektrinį piemenį" įtaisyti - tokia tvora su elektros srove, kur apjuosia ganomas karves, kad už teritorijos neitų. Pakratytų nagus, mažai nepasirodytų. Bet jei rimtai, manau, kad labai gerai padarėt, kad pakvietėt policiją. Jie tikrai nieko neras, bet gal vagys pastebės policijos automobilį, paprastai jie tokiems automobiliams turi alregiją.
As tai kai perskaiciau zurnaliuka apie raganiu auginima, praejo man noras
aistejukas jusu ragane ,nebuvau tokios macius,pavasari pirkau vysnines spalvos kaip buvo paveiksle,o prazydo violetine,siuo metu labai noreciau balta nusipirkti ,bet gal per velu? bet jusu tikrai verta pagyrimo
Papildyta:
O ka ten blogo raso?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 06 11, 18:19)
As tai kai perskaiciau zurnaliuka apie raganiu auginima, praejo man noras
O ka ten blogo raso?
Na man nusipiese bendras vaizdas jog aplink jas be galo daug tupinejimo... ir ziemojimui dauguma jautrios. Be to pas mane labai vejuota.