Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

Jazminai žydi kiekvienais metais, turbūt buvo netinkamai nugenėtas. Jie genimi žiemos pabaigoje arba labai anksti pavasarį cool.gif Nors aš geniu iš karto po žydėjimo. Jei šiemet jusų krūmelis nepražys, kitais metais tikrai sulauksite žiedų. Tik nors dabar nesugalvokite genėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 06 11, 14:19)
jazminas (darželinis), įsigijau šį balandį su vazonu, persodinau dar belapį..? O gal jis apskritai jaunas nežydi? Dabar aukštis siekia apie pusę metro.

maniškis pernai pirktas kaži ar ir pusmetrį siekė... Ir tais pat metais žiedais pasidabino:
user posted image
Beje, pirkau tris vnt. - visi žydėjo, tik kiti du kiek kukliau.
Atsakyti
O tai kodėl mano jau trečiametis virgininis jurginas pilnaviduriais žiedais nežydi g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 06 11, 14:11)
O tai kodėl mano jau trečiametis virgininis jurginas pilnaviduriais žiedais nežydi  g.gif  blink.gif

Jurginas ar jazminas? Jeigu jazminas, tai tokio kaip ir negirdėjus g.gif g.gif Yra toks Mergautinis, kuris žydi pilnaviduriais žiedais, pagal lot., 'Philadelphus virginalis'. Turbūt šitą ir turėjai galvoje.
Gal jam sąlygos netinka, kad nežydi?
Atsakyti
Nu sakes doh.gif As tai suni paleisciau palaida lakstyt kiemo vidaus teritorijo nakciai, arba bent jau ant kokio lenciugo, kad iki tuju siektu. Geresnes signalizacijos neisivaizduoju tokiu atveju schmoll.gif uzuojauta tau unsure.gif
Atsakyti
Va kokia gražuolę turiu wub.gif
Multi blue
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 06 11, 17:23)
Va kokia gražuolę turiu wub.gif
Multi blue

raganė čia? jin daugiametė būna? g.gif thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 06 11, 17:27)
raganė čia? jin daugiametė būna? g.gif  thumbup.gif  wub.gif  bigsmile.gif

Raganė raganė. Ir TAIP ji daugiametė thumbup.gif Manau visos raganės daugiametės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 11 birželio 2009 - 16:33
Užjaučiu dėl augaliukų vagysčių. Ką jau sakyt. Vis tikiesi, kad kuri gražesnį pasaulį, bet ima ir pribloškia žmonių žiaurumas ir pinigo vaikymasis. Gal galima "elektrinį piemenį" įtaisyti - tokia tvora su elektros srove, kur apjuosia ganomas karves, kad už teritorijos neitų. Pakratytų nagus, mažai nepasirodytų. Bet jei rimtai, manau, kad labai gerai padarėt, kad pakvietėt policiją. Jie tikrai nieko neras, bet gal vagys pastebės policijos automobilį, paprastai jie tokiems automobiliams turi alregiją.
Atsakyti
As tai kai perskaiciau zurnaliuka apie raganiu auginima, praejo man noras blush2.gif
Atsakyti
aistejukas jusu ragane thumbup.gif ,nebuvau tokios macius,pavasari pirkau vysnines spalvos kaip buvo paveiksle,o prazydo violetine,siuo metu labai noreciau balta nusipirkti ,bet gal per velu? bet jusu tikrai verta pagyrimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 06 11, 18:19)
As tai kai perskaiciau zurnaliuka apie raganiu auginima, praejo man noras  blush2.gif

O ka ten blogo raso? bigsmile.gif
Atsakyti
Na man nusipiese bendras vaizdas jog aplink jas be galo daug tupinejimo... ir ziemojimui dauguma jautrios. Be to pas mane labai vejuota.
Atsakyti